Jump to content
Dogomania

Torek - foksterierek po 2,5 r. w domu ODDANY ZNOWU DO SCHRONU!!!

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i k.... pieczone znowu jestem sam mam już tego dość.
Już nie mam koncepcji.
Siedzę w pracy z kompem i na dogo się produkuję.
Jestem tu od 2 miesięcy i w swojej naiwności myślałem że można coś zdziałać a tu d... przez duże "D".
I tak pewnie nikt tu nie zaglądnie.
No to tyle rozczulania się nad sobą.
Pozdrawiam dogomaniaków odwalacie kawał dobrej roboty, pomimo jakże częstego zwątpienia.
A Torek czeka w deszczu.

Posted

nie denerwuj sie,dogomania od jakiegos czasu jest juz raczej serwisem na ktorym tylko sygnalizuje sie ze taki psiak istnieje,psy aby znalazly dom trzeba juz oglaszac gdzie indziej bo tu jak widac wszyscy zapsieni a nowe osoby raczej wybieraja "psy rasowe bez rodowodu" zeby sie pokazac i maja gdzies dogomaniackie bidy

Posted

Kostek wiem wiem no ale zawsze można się wkurzyć.
Najbardziej mnie denerwują osoby typu ja bym wzięła psa ale mój kot napewno by tego nie przeżył. Oczywiście nigdy nie spróbują jak się zachowa kot.

Posted

mnie tez wkurza pisanie/mowienie "wzielabym/wzialbym ale..." dzisiaj Torek mial odwiedziny chetnych na adopcje ale niestety nie poszedl dom fajny ale ogrodzenie bez podmurowki a znamy jego mozliwosci:( szukamy dalej

Posted

Cześć, wiem że Torek nie lubi innych psów i jest ekspresywny - typowe dla rasy:) Powiedzcie mi proszę, co z zostawaniem samemu w domu? Czy umie to przeżyć? Jaki ma stosunek do dzieci? Postaram się podpytać paru fokso-maniaczek, które znam, co myślą o Torku bo jest naprawde śliczny...

Posted

Kathis napisał(a):
Cześć, wiem że Torek nie lubi innych psów i jest ekspresywny - typowe dla rasy:) Powiedzcie mi proszę, co z zostawaniem samemu w domu? Czy umie to przeżyć? Jaki ma stosunek do dzieci? Postaram się podpytać paru fokso-maniaczek, które znam, co myślą o Torku bo jest naprawde śliczny...

to że jest agresywny to raczej zaniedbanie niż typowosć moja foksa nie jest agresywna nawet w stosunku do innych suk moze jak nie jest stary to da sie to chociaż troszke zmniejszyc albo moze wykastrować :razz: ludzie nie chcą brac agresywnych psów zwłaszcza w blokach bo mają problemy z sasiadami

Posted

Kathis napisał(a):

Odpowiedzi nie znałam na te pytania więc napisałam do wypoczywającej Marioli :) W odpowiedzi dostałam,że Torek uwielbia ludzi i do dzieci jest ok a jak jest z tym zostawaniem w domu niestety nie wiemy.

Posted

kochani tores nasz byl wczoraj w gazecie echo i o ile dobrze pamietam bedzie tez 16...wczoraj moj telefon nie mial odpoczynku powiem szczerze ze dla niektorych nie bylam zbyt mila bo jakos przez sam telefon nie wydali mi sie "normalni" w kazdym razie 3 osoby chca do nas przyjechac i adoptowac psiaka czy to bedzie tores?tego nie wiem z takim przeswiadczeniem jada-zobaczymy