MaxSta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Zadziorny (bo bezdomny) foksik czeka na domek, który go pokocha i pokaże że nie musi już walczyć o miłość!!!! Quote
MaxSta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No i k.... pieczone znowu jestem sam mam już tego dość. Już nie mam koncepcji. Siedzę w pracy z kompem i na dogo się produkuję. Jestem tu od 2 miesięcy i w swojej naiwności myślałem że można coś zdziałać a tu d... przez duże "D". I tak pewnie nikt tu nie zaglądnie. No to tyle rozczulania się nad sobą. Pozdrawiam dogomaniaków odwalacie kawał dobrej roboty, pomimo jakże częstego zwątpienia. A Torek czeka w deszczu. Quote
Kostek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nie denerwuj sie,dogomania od jakiegos czasu jest juz raczej serwisem na ktorym tylko sygnalizuje sie ze taki psiak istnieje,psy aby znalazly dom trzeba juz oglaszac gdzie indziej bo tu jak widac wszyscy zapsieni a nowe osoby raczej wybieraja "psy rasowe bez rodowodu" zeby sie pokazac i maja gdzies dogomaniackie bidy Quote
Gosiapk Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Aż dziwne, że rasowy piesek jeszcze nie ma domku :mad: Quote
MaxSta Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Kostek wiem wiem no ale zawsze można się wkurzyć. Najbardziej mnie denerwują osoby typu ja bym wzięła psa ale mój kot napewno by tego nie przeżył. Oczywiście nigdy nie spróbują jak się zachowa kot. Quote
Kostek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 mnie tez wkurza pisanie/mowienie "wzielabym/wzialbym ale..." dzisiaj Torek mial odwiedziny chetnych na adopcje ale niestety nie poszedl dom fajny ale ogrodzenie bez podmurowki a znamy jego mozliwosci:( szukamy dalej Quote
MaxSta Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 To taki z niego kopacz? W końcu jest z rodziny terierów. Quote
MaxSta Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Tak bardzo jest potrzebny dobry domek dla Torka. Quote
Kathis Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Cześć, wiem że Torek nie lubi innych psów i jest ekspresywny - typowe dla rasy:) Powiedzcie mi proszę, co z zostawaniem samemu w domu? Czy umie to przeżyć? Jaki ma stosunek do dzieci? Postaram się podpytać paru fokso-maniaczek, które znam, co myślą o Torku bo jest naprawde śliczny... Quote
Gosiapk Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kto zna stworka-Torka zachowanie w domu niech się proszę wypowie :) Quote
AiK Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kathis napisał(a):Cześć, wiem że Torek nie lubi innych psów i jest ekspresywny - typowe dla rasy:) Powiedzcie mi proszę, co z zostawaniem samemu w domu? Czy umie to przeżyć? Jaki ma stosunek do dzieci? Postaram się podpytać paru fokso-maniaczek, które znam, co myślą o Torku bo jest naprawde śliczny... to że jest agresywny to raczej zaniedbanie niż typowosć moja foksa nie jest agresywna nawet w stosunku do innych suk moze jak nie jest stary to da sie to chociaż troszke zmniejszyc albo moze wykastrować :razz: ludzie nie chcą brac agresywnych psów zwłaszcza w blokach bo mają problemy z sasiadami Quote
siekowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kathis napisał(a):Cześć, wiem że Torek nie lubi innych psów i jest ekspresywny - typowe dla rasy:) Powiedzcie mi proszę, co z zostawaniem samemu w domu? Czy umie to przeżyć? Jaki ma stosunek do dzieci? Postaram się podpytać paru fokso-maniaczek, które znam, co myślą o Torku bo jest naprawde śliczny... Odpowiedzi nie znałam na te pytania więc napisałam do wypoczywającej Marioli :) W odpowiedzi dostałam,że Torek uwielbia ludzi i do dzieci jest ok a jak jest z tym zostawaniem w domu niestety nie wiemy. Quote
MaxSta Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Oczywiście zgadzam się z AiK co do foksików. Pozostaje "tylko" znaleźć Dom bo w Azylu jest dużo piesków a Torek potrzebuje być tym jedynym. Quote
Kostek Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 kochani tores nasz byl wczoraj w gazecie echo i o ile dobrze pamietam bedzie tez 16...wczoraj moj telefon nie mial odpoczynku powiem szczerze ze dla niektorych nie bylam zbyt mila bo jakos przez sam telefon nie wydali mi sie "normalni" w kazdym razie 3 osoby chca do nas przyjechac i adoptowac psiaka czy to bedzie tores?tego nie wiem z takim przeswiadczeniem jada-zobaczymy Quote
Gosiapk Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dobra robota! A jak udało Ci się wkręcić go do Echa? Quote
Recommended Posts