Jump to content
Dogomania

Torek - foksterierek po 2,5 r. w domu ODDANY ZNOWU DO SCHRONU!!!

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh jest nadal w azylu.. :(
mlody psiak. ma ze 2 - 3 lata a juz prawie rok jest tutaj!!!!!!!!
co do psów. z pewnoscia nie bedzie mogl byc z innym psem w domu, tzn psem bo suki toleruje. no a na spacerkach jest coraz spokojniejszy ale reaguje agresywnie na psy

• 2 weeks later...
Posted

Witam ! Szukamy foksterierka.pisalysmy o tym na Dogo. Prosze o informacje o Torku.Ile ma lat ,emperament ,jak sie zachowuje w stosunku do innych zwierząt.Psa szukam dla znajomej wetki.Mialby bardzo dobrze u niej.Ona kocha psy.Mieszkal by w bloku . Interesuje nas tez jak zachowuje sie w samochodzie ,bo jezdzil by ze swoja panią w teren. '

Posted

basia a gdzie mieszka ta p.weterynarz?

psiak jest stosunkowo mlody mysle ze ok 3 lat,jego temperament psiak ma bardzo duze poklady energii nie wybiegany moze cos pogryzc,do psow powiem szczerze ciety byl na poczatku teraz jakby sie uspokoil ale do innego psa kategorycznie nie polecam,z sukami wiekszych problemow nie zaobserwowalam,koty spotkania pyszczek pyszczek nie bylo ale gdy widzi takowe na kocim wybiegu z oddali to jest zainteresowany...a co do samochodu to dokladnie chodzi oto czy wymiotuje?czy o to czy siedzi spokojnie?osobiscie nigdzie z nim nie jechalam ale znajac Toresia na dupce spokojnie nie wysiedzi;) dzisiaj gdy przy nim ukucnelam wpakowal mi sie na kolana

Posted

JESTESMY Z OKOLIC ELBLAGA! Ja podam jej namiary do Kostka.
Powiem tylko od siebie ,ze jakby Torek trafil do niej wygral by chlopak los na loterii, Decyzja nie należy do mnie .Zobaczymy !

Posted

Sprawa Torka nadal aktualna.Ja sie denarwuje razem z Wami ,bo chcialabym ,aby Torek był moim sasiadem.Wetka to taki czlowiek ,który ciagle ma jakąś biede u siebie.Tydzień czasu miala onke ,kórą niemiec przyprowadzil do uspienia. Po tygodniu przyjechal po psa bo ponoć dzieci placzą.Teraz ma szczeniaka ale juz dzisiaj go oddaje.Tak ,że zawsze cos ma na glowie.Bądżmy dobrej myśli bo tylko tyle mozemy !

Posted

kurcze ale jesli ona ma ciagle jakies psiaki w domu, tymczasowo chociazby to Torek sie nie nadaje... bylby wieczne problemy poniewaz jest agresywny do spów.
trzeba będzie go w ogóle wykastrować