basia0607 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 W jakim wieku jest Torek i czy bardzo agresywny do innych psow. Quote
pumcia02 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 ehh jest nadal w azylu.. :( mlody psiak. ma ze 2 - 3 lata a juz prawie rok jest tutaj!!!!!!!! co do psów. z pewnoscia nie bedzie mogl byc z innym psem w domu, tzn psem bo suki toleruje. no a na spacerkach jest coraz spokojniejszy ale reaguje agresywnie na psy Quote
pumcia02 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Toreczek wyglada przepinknie :) jest slicznie wyczesany, puszysty i bialutki :) :loveu: Quote
Kostek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 prosze panstwa oto toroslaw puchatek jedyny w swoim rodzaju ekhm pies;) moze ja juz spac pojde jednak:D Quote
pumcia02 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 jak sie zrobi jeszcze troche cieplej to bedziemy go z mariuszem strzyc :D spij spij Quote
pumcia02 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 ladny chlopak z tego torka ale co z tego ... :( Quote
basia0607 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam ! Szukamy foksterierka.pisalysmy o tym na Dogo. Prosze o informacje o Torku.Ile ma lat ,emperament ,jak sie zachowuje w stosunku do innych zwierząt.Psa szukam dla znajomej wetki.Mialby bardzo dobrze u niej.Ona kocha psy.Mieszkal by w bloku . Interesuje nas tez jak zachowuje sie w samochodzie ,bo jezdzil by ze swoja panią w teren. ' Quote
Kostek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 basia a gdzie mieszka ta p.weterynarz? psiak jest stosunkowo mlody mysle ze ok 3 lat,jego temperament psiak ma bardzo duze poklady energii nie wybiegany moze cos pogryzc,do psow powiem szczerze ciety byl na poczatku teraz jakby sie uspokoil ale do innego psa kategorycznie nie polecam,z sukami wiekszych problemow nie zaobserwowalam,koty spotkania pyszczek pyszczek nie bylo ale gdy widzi takowe na kocim wybiegu z oddali to jest zainteresowany...a co do samochodu to dokladnie chodzi oto czy wymiotuje?czy o to czy siedzi spokojnie?osobiscie nigdzie z nim nie jechalam ale znajac Toresia na dupce spokojnie nie wysiedzi;) dzisiaj gdy przy nim ukucnelam wpakowal mi sie na kolana Quote
basia0607 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 JESTESMY Z OKOLIC ELBLAGA! Ja podam jej namiary do Kostka. Powiem tylko od siebie ,ze jakby Torek trafil do niej wygral by chlopak los na loterii, Decyzja nie należy do mnie .Zobaczymy ! Quote
pumcia02 Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ma nowe ;)_ sprzed 2 tyg, no chyba nie zmienil sie od tamtej pory lol Quote
siekowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no widzisz a Ty wstrętnoto ich do pierwszego postu nie wkleiłaś i mnie to zmyliło!heh jaki on teraz zarośnięty :D Quote
siekowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 pięknego i kochanego Torka na spacer po pierwszej bierzemy Quote
basia0607 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Sprawa Torka nadal aktualna.Ja sie denarwuje razem z Wami ,bo chcialabym ,aby Torek był moim sasiadem.Wetka to taki czlowiek ,który ciagle ma jakąś biede u siebie.Tydzień czasu miala onke ,kórą niemiec przyprowadzil do uspienia. Po tygodniu przyjechal po psa bo ponoć dzieci placzą.Teraz ma szczeniaka ale juz dzisiaj go oddaje.Tak ,że zawsze cos ma na glowie.Bądżmy dobrej myśli bo tylko tyle mozemy ! Quote
pumcia02 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 kurcze ale jesli ona ma ciagle jakies psiaki w domu, tymczasowo chociazby to Torek sie nie nadaje... bylby wieczne problemy poniewaz jest agresywny do spów. trzeba będzie go w ogóle wykastrować Quote
basia0607 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ona to wie.Decyzja należy do niej.Mysle ,że nie dlugo zalożymy hotel dla psów /ratowanych w naszym Stowarzyszeniu/ i wetka nie bedzie musiala brać ich do domu. Quote
basia0607 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Numery kontaktowe nie odpowiadają.Magda nagrala sie na sekretarke. Zobaczymy ! Quote
Recommended Posts