Mysia_ Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 kiedyś na pewno postaram się Was odwiedzić :) Quote
Bjuta Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 BERKANO napisał(a):Wczoraj byłam w odwiedzinkach u uroczej Tapi i rozentuzjazmowanego Fredzia, które skradły mi serce:loveu::loveu::loveu: Przez pierwsze godzinki Tapi udawała niewidzialną- jednak bacznie lustrowała otoczenie ;-) Ja ten czas przeznaczyłam na molestowanie Fredzia, który chyba mnie polubił :loveu:, bo przynosił mi gryzaka do zabawy i po prostu wolał go gryźć koło mnie hihihihi. Później doszłyśmy z Tapi do wniosku, że czas rozruszać towarzystwo :evil_lol:: objadłam cudownych Gospodarzy a Tapi razem ze mną kosztowała pyszności ze stołu aż dojrzała do konkretnego kroku i cichaczem weszła przednimi łapkami na stół i DO PYSZCZKA WZIĘŁA DUŻY KAWAŁ SZYNKI, PO CZYM CZMYCHNĘŁA ZA MOJE PLECY ;-) Chyba przypadłam Tapi do gustu, bo nie dość, że kilka razy uciekała albo za moje plecy, albo do mojego boku to jeszcze się DARŁA (tak, to jest to określenie ;-)) kiedy wychodziłam- BYŁA OBŁĘDNIE UROCZA I RAZEM Z FREDZIEM SKRADLI MI SERDUCHO DZIĘKUJĘ MONICZKO ZA NIEZAPOMNIANY WIECZÓR i sorki za trucie ;-) To brzmi bardzo zachęcająco!!! Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 piękne zdjęcia i Tapi cwaniara, zabiera ze stołu to co jej najbardziej smakuje :) Quote
BERKANO Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 chyba jestem w oczętach Tapi koleżanką- prowodyrką i kusicielką do złego ;-) Quote
Monika z Katowic Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Kto by się spodziewał, że nasza Tapinka jest taka sprytna i... żarłoczna :evil_lol::evil_lol: - plasterek szyneczki został wchłonięty prawie natychmiast! :):) Tak uroczo rano spałam (godzina 5.30.):[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:loveu:[/FONT] [FONT="][FONT=Comic Sans MS]Idę na spacerek[/FONT]::)[/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Leżę sobie po spacerku[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:[/FONT] :) [FONT=Comic Sans MS] Jestem oburzona, bo Pani zabrała mi poduszkę z krówką (do prania).[/FONT] :eviltong: Quote
Bjuta Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 I teraz będzie śmierdzieć jakimś głupim proszkiem! A już tak ładnie pachniała!!! Quote
Charly Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Bjuta napisał(a):I teraz będzie śmierdzieć jakimś głupim proszkiem! A już tak ładnie pachniała!!! hahahah no właśnie!! ahahahah Quote
Mysia_ Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 hihihihi :evil_lol: ile teraz Tapinia będzie musiała się napracować, że poduszka z krówką była taka jak kiedyś :shake: Quote
Monika z Katowic Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Tak podaję łapkę (jeszcze z długimi pazurkami, ale jutro idę je obciąć). :):)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A tak udaję surikatkę. [/FONT]:eviltong::eviltong: Quote
Akrum Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 hahaha śliczna maleńka Tapi, ale szczęście widać już w jej oczkach :) Chcesz kupić fajną książkę na prezent świąteczny?? Zapraszam do nas! Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Widzę że przygotowania do Sylwestra w pełnym toku! http://img3.glitery.pl/dev3/0/104/276/0104276995.jpg Quote
Charly Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 surikatka najśliczniejsza, najcudniejsza na świecie. Do zacałowania:) Quote
Monika z Katowic Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Mysia_ napisał(a):Tapi chodzi na lekcje tańca? :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Tapi codziennie pięknie tańczy, szczególnie przed spacerkiem i na spacerku!:loveu: Tylko wstydzi się i przestaje pląsać, gdy próbuję te popisy nagrać.:lol: Dziewczyny kochane - koniecznie musicie zobaczyć tapisiowe tańce w realu!:multi: Bo serdeczne zaproszenie do odwiedzin nadal i nieustannie aktualne!:loveu::loveu:[/FONT] Quote
BERKANO Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 słodka Tapi ćwiczy już na sylwestrową imprezę u zaprzyjaźnionych szalonych kotów (które niestety mają małą kartotekę za zakłócanie porządku i ciszy nocnej oraz maleńkie problemy z alkoholem ;-) ) Quote
Monika z Katowic Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj wybraliśmy się na „przegląd generalny” do weterynarza. Tanio nie było. :):) Tapi potwierdziła, że jest damą w każdym calu ( z wyłączeniem obcinania pazurków oraz pobierania krwi :lol:). [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Serduszko ma zdrowe, ogólną kondycję dobrą.:loveu: Nasze psie słoneczko waży prawie 8 kilogramów! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nadal utrzymuje się zapalenie oczek (dostaliśmy krople „Dicortineff – vet" do codziennego stosowania). Zęby psiny są brzydkie, starte i pokryte kamieniem. Dlatego nabyliśmy preparat do pielęgnacji jamy ustnej, do stosowania dwa razy w tygodniu ( „Dog-a-dent Mouthspray”), a jak to nie pomoże - pozostaje weterynaryjna pasta i nieziemsko droga szczoteczka do biednych, śmierdzących ząbali. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Mamy też pastylki na odrobaczenie dla Fredzia i Tapi, ale zastosujemy je dopiero na początku stycznia (by uczcić EURO2012).;) W poniedziałek odbieramy wyniki badani tapiowej krwi. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Oto cały albumik z wizyty dzielnej Tapi u weta: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/1032542 [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ociągając się - idziemy w kierunku przychodni weterynaryjnej::roll: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W samej przychodni humorek raczej nie dopisywał, choć Pan przytulał i pocieszał, jak mógł: :eviltong:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Na stole objawiła się lekka panika (przy obcinaniu pazurków Tapi drżała, jak osika):[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:crazyeye: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Ale za to potem w podskokach wracała do domu (dumnie pokazując łapkę owiniętą bandażem):[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:multi: [/FONT] Quote
hebanowa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No ja tez dzisiaj byłam z moja tymczasowiczką na "przeglądzie" .Antosia waży 7,5 kg .Było obcinanie pazurków i chyba nigdy więcej nie pójdę obcinać,podobno można lekko spiłować samemu i jest większe wyczucie-prawie jej serce stanęło:crazyeye:. Quote
Monika z Katowic Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Niedzielny błogostan:[/FONT] :):):) Quote
BERKANO Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 zdjątka są PRZEGENIALNE:loveu::loveu::loveu: Ostanie szalenie mi się spodobało- troje (trzy, trójka... hmmmm:cool3:) patrzałków w pościelowym kadrze :loveu: Coś mi się zdaje, że jeszcze chwila a Twój wspaniały TZ będzie się podobnie zachowywał jak ten oto młodzieniec (miłość niejednemu do głowy uderzyła :p) ;-) Quote
Monika z Katowic Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj odbyły się u nas "psie andrzejki".:BIG::BIG: Jak się zwierzaczki najadły smakołyków to oczywiście poszły spać na swój rozkładany fotel: [/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Bjuta']A lanie wosku było? [FONT=Comic Sans MS]Lania wosku nie było, ale było "wmuszanie" mięska zmiksowanego z buraczkami. :) Bo na badaniu wyszło, że nasza gwiazdeczka ma trochę mało płytek krwi.[/FONT] Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Poczytam dziś Tapi i spółce, jak to wspaniale zobaczyć jeszcze jednego szczęśliwego w końcu psiaka, bo że ma pełnię szczęścia u Monisi to jestem pewna, poczytam spokojnie wieczorem jak mój potworny geniusz timo zaśnie, wczoraj mimo wielkiej ciekawości nie dałam rady , timo był w klinice i tak ie bał że wrzeszczał i płakał rzewnymi łzami, wyciągano mu klamerki pooperacyjne, u mnie znosi wszystko ze stoickim spokojem, teraz muszĘ się nim zająć i reszta też ale z przyjemnością wątek dla podniesienia ducha poczytam, super Monisiu że jesteś!!!ZGODZISZ SIE NA SKLONOWANIE?? Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Witaj Tereso kochana! :loveu: Cieszę się, że jesteś z nami! :loveu: Z klonowania nie skorzystam - dziękuję. ;) Dzisiaj wyszła z aparatu taka "fotka - prawie zagadka":[/FONT] :razz: [FONT=Comic Sans MS]Tu jest Tapi! :multi::multi: Tapi odnaleziona![/FONT]:multi::multi: Quote
BERKANO Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 widać nie tylko ja miałam wczoraj niewidzialny dzień ;-) Igor także wczoraj był niewidzialny w moim łóżku :) Quote
Recommended Posts