Bjuta Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Fredzio to naprawdę ma przechlapane! :) Bardzo mi się podoba! Im po pyskach widać, kto chłopak, kto dziewczyna. Quote
Monika z Katowic Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj dwa krótkie filmiki z moją Dziewczynką (oczywiście w czerwonej kurteczce :eviltong::eviltong:). Zobaczycie, jak ta piękna i droga kurteczka średnio spełnia swoje funkcje ochronne (ciągle podnosi się i odgina :p:p). Zapraszam najserdeczniej do oglądania filmików: http://youtu.be/stSzo6WnUbs http://youtu.be/pezw1Bi3Yxo Zrobiłyśmy sobie z Tapi sesję fotograficzną z aspiracjami artystycznymi. Powstał albumik: http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/1091488[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Czyli piękna Tapi oraz ornamentacja abstrakcyjna z motywami wstęgowymi: :):):) [/FONT] [FONT="] [/FONT] Edited February 3, 2012 by Monika z Katowic Quote
Mysza2 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Jestem na zaproszenie Moniki i z wielką przyjemnością sobie pooglądałam:) Piękna kruszynka, dużo buziaków dla całej rodzinki :loveu::loveu::loveu: Quote
BERKANO Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Monia Łukasz ukulał męskiego focha i pyta czemuś Jego ukochanemu Igorkowi zrobiła tak mało zdjhęć i czemu one nie ukazuję całego uroku Jego najcudniejszego psiaka ;-) Jeśli chcesz się zrehabilitować to mogę Ci dać nr telefonu Małża:evil_lol::evil_lol: I daj te zdjątka, które Iglakowi zrobiłaś w czwartek:p Quote
Monika z Katowic Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Witam najserdeczniej Mysza2! :loveu:Bądź z nami! Berkano kochana!:loveu: Wszystkie czwartkowe zdjęcia Igorka przypadkiem mi się skasowały.:oops: Jestem niepocieszona! Chyba będę musiała odwiedzić Was w najbliższym czasie jeszcze raz! Tapi - nasze kwieciste Słonko dzisiaj jest w dobrym humorze – skacze, daje łapkę, śle słodkie buziaki. Poszczekuje, mruczy, przeciąga się. Gospodaruje sobie na legowisku, starannie rozrzucając poduszeczki i kocyki. Taka mała Tapi a ogromną radość roznosi wszędzie.[/FONT]:loveu: [FONT=Comic Sans MS]Albumik: http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/1091678[/FONT] [FONT="] [/FONT] Edited February 4, 2012 by Monika z Katowic Quote
Gosiara Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nie marznie kruszynka?Mój kaps ,ma ciepłe ubranko i nadal się trzęsie:roll: Quote
Monika z Katowic Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Gosiara napisał(a):Nie marznie kruszynka?Mój kaps ,ma ciepłe ubranko i nadal się trzęsie:roll: Tapi też ma ubranko! :) Szczegóły, czyli filmiki i zdjęcia na poprzedniej stronie wątku. :) Quote
Bjuta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Ma ubranko.... Ma całą szafę!!!! Więcej ma tylko kocyków! :p:eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) Bjuta napisał(a):Ma ubranko.... Ma całą szafę!!!! Więcej ma tylko kocyków! :p:eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Tapi ma też własne poduszeczki! :):) W najnowszym albumiku "Słodka sobota" [/FONT][FONT=Comic Sans MS] są dowody[/FONT][FONT=Comic Sans MS]: [/FONT]http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/1091969 [FONT=Comic Sans MS]O poranku często jest wspólne dosypianie... :)[/FONT]:) [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj po przyjściu ze spaceru - Tapi grzecznie rozgrzewa się pod kocykiem, a Fredzio "dyskutuje":[/FONT] :):) Edited February 4, 2012 by Monika z Katowic Quote
Beatkaa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 http://images10.fotosik.pl/742/3774bbd4bc36dd5fgen.jpg kochana,cudownie tu wygląda - tak słodko :loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 z prawdziwą przyjemnością będę tu zaglądać , uwielbiam oglądać szczęśliwe psy :):):) Quote
Monika z Katowic Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Tapinia - żarłoczne zwierzątko - pozdrawia Wszystkich kochanych Gości![/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Moniczko, ale Ty zdolna jesteś , ja tak nie umiem. A panienka przecudna:):) Quote
BERKANO Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Mnie także musisz dać lekcje "fotoszopa" (może też się na fotkach poodchudzam hihihi) Lalka i kawaler są obłędni i nie mogę się doczekać aż zmolestuję ich w realu ;-) Aaaaa Iglak u siebie za żywą reklamę robi:cool3: Quote
Monika z Katowic Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Mieliśmy dzisiaj kochanego gościa! :) Dziękuję Ci, J_ulio za przemiłe odwiedziny! :loveu: Powstał taki albumik:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]klik -http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/1098560[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Czy ta piękna Pani da mi choć kawałek szyneczki? :crazyeye:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Może jak będę głośno oddychać i trącać nosem tą miłą Panią to dostanę smaczny kąsek? :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Co to dostałam? Mówią, że wędzone ucho... Czyje ucho? :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Dobre jest! :multi: Dobre!:multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Edited February 11, 2012 by Monika z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 (edited) [FONT="] [FONT=Comic Sans MS]Ciąg dalszy wizyty J_ulii - kochanego gościa. :)[/FONT][/FONT][FONT=Comic Sans MS] Z ważnym zaproszeniem -:loveu::loveu::loveu: TAPI ZAPRASZA SERDECZNIE NAJDROŻSZYCH UCZESTNIKÓW TEGO WĄTKU DO SWOJEGO DOMU!!![/FONT][FONT=Comic Sans MS] :loveu::loveu::loveu: Ale się najadłam! A tylko pół ucha zjadłam![/FONT][FONT=Comic Sans MS] :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] W brzuszku pełno, więc teraz chyba będę spać...[/FONT][FONT=Comic Sans MS];) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] A nasz kochany gość już idzie! Szkoda, bo taki dobre jedzenie przyniósł![/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Co tam masz? Jesz coś? :):):)[/FONT] Edited February 11, 2012 by Monika z Katowic Quote
J_ulia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Dziękuje Moniko za miłe przyjęcie :) Tapi, którą poznałam przy pierwszej wizycie , a Tapi dzisiaj... To dwa RÓŹNE psy. Ta zalękniona, stara psinka zmieniła się w pełną werwy, rezolutną panienkę :) Quote
Beatkaa Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Cudowny jest ten wątek :loveu::loveu: i jest tu wspaniała atmosfera,aż chce się żyć ;) Quote
Monika z Katowic Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [FONT=Book Antiqua]Pozdrawiamy niedzielnie. :):) Ej! Ej! Kiedy w końcu pójdziemy?[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua] Co z moim spacerkiem?[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua] A ja? Czy ja też idę?[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua] Aleśmy się zmęczyli tym porannym chodzeniem. Obowiązkowo trzeba pospać.[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] Quote
hebanowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ja lubię tez Fredzia oglądać:loveu:.On zawsze ma taką minę jakby był nieustannie zaskoczony:diabloti:. Jakby umiał mówić to by Ci nagadał Monika:evil_lol:. Quote
Recommended Posts