Monika z Katowic Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Bjuta']A wychodzą już razem, czy na raty? Albo obie psinki spacerują na raty z Wojtkiem, albo ja idę z Tapi, a Wojtek z Fredziem (a potem - nieoczekiwana zamiana miejsc). Uwielbiam wychodzić z Tapi, bo jest przeurocza na spacerach. :loveu: Skacze, cieszy się, biega jak strzała (a Fredzio jak torpeda). :lol: Quote
Monika z Katowic Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Mieliśmy zjeść po PIĘĆ, ale udało się tylko po TRZY::p:p:p [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Dla zwierzaków zrobiłam pączki z .... pasztetu.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Tapi była nimi zafascynowana i wyraźnie Jej smakowały (bardzo szybko zjadła)::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Fredzio po ekspresowym zjedzeniu porcji „pasztecikowych pączków” poszedł spać:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :):) [/FONT] Quote
Bjuta Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 No tym to się wiedzie!!!! Pączki z pasztetu!!! Dobrze, że moje psy tego nie widzą!! Quote
Monika z Katowic Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Ostatnio, po obserwacjach „życia w sieci”, trochę zwiększyła się nam potrzeba prywatności. Wiemy jednak, że na Dogomanii mamy wielu szczerych przyjaciół i dla nich są te fotki (na fb, nk zdjęć naszych milusińskich nie publikujemy wcale). Żyjemy sobie spokojnie. Staramy się, by nasze zwierzęce skarby czuły się kochane, "zaopiekowane" i szczęśliwe.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Fredzio z rozkoszą sypia na puchatym kocyku:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Tapi sukcesywnie powiększa dobrostan poduszkowy:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Oprócz tego Tapi nauczyła się sztuczki – potrafi zjadać poduszki owsiane ułożone w kształt półkola (zjada je po kolei!). To samo umie zrobić z gotowanym makaronem i psimi ciasteczkami. Jest bardzo systematyczna, nigdy nie zjada smakołyków chaotycznie![/FONT][FONT=Comic Sans MS] Po starannie wykonanej sztuczce lubi drzemać i odpoczywać:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Bjuta Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Moniko, czy zgłosisz Tapinię w Psialencie w grupie "mistrzowsko zawijających się w kocyki?" :) I dlaczego tak dawno nie było zdjęć!!!! :mad::mad::mad: Quote
Monika z Katowic Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Bjutko! Nie wklejamy fotek, bo myśleliśmy, że do nas już nie zaglądacie... Nikt nam nic nie pisze... A Tapi zgłoszę jako uroczego [/FONT][FONT=Comic Sans MS]"idolka oczatego"[/FONT][FONT=Comic Sans MS], siejącego wszędzie szczęście i radość. :) Odkryliśmy, że Tapi jest pieskiem rasowym![/FONT][FONT=Comic Sans MS] Możecie sprawdzić w katalogu ras, gdzie figuruje jako „piescus revelacionus”. Myślę, że nazwa oddaje w pełni cechy Jej wyjątkowego charakteru i wzorowego zachowania.:loveu: Smaczki jadam tylko w pościeli (ale pastylkę buraka czerwonego koniecznie zawiniętą w szyneczkę):[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Teraz trochę zwyczajowego turlania:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Te [/FONT][FONT=Comic Sans MS]poduszki [/FONT][FONT=Comic Sans MS]nie są moje, ale też mi pasują:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Edited March 5, 2012 by Monika z Katowic Quote
Bjuta Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A mnie brakowało bardzo fotek Tapini! A co się naszukałam wątku!!!! Teraz dogo tak popsuło wszystkie wyszukiwarki, że jest naprawdę trudno coś znaleźć! Tapinia powinna w kilku konkurencjach się pokazać! Np jako mistrzyni ugniatania poduszeczek! :) Quote
Mysza2 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Moniczko, wklejaj fotki, zaglądamy nawet jak nie piszemy. Jakoś humoru ostatnio brak, ale Tapi taka śliczna że może nam ten humor choć trochę poprawi:) Quote
Monika z Katowic Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Psia Kobietka składa serdeczne życzenia wszystkim Prawdziwym Kobietom! :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 pięknie dziękujemy pięknej kobietce za życzenia i odwzajemniamy się tym samym:loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Mysza2 napisał(a):pięknie dziękujemy pięknej kobietce za życzenia i odwzajemniamy się tym samym:loveu::loveu::loveu: podpisuję się pod tym:loveu::loveu::loveu: Tapi kochana:loveu: Quote
Bjuta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Czuję się wiosennie ukwiecona przez panną Podusię-Tapisię. :) Quote
Monika z Katowic Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj mieliśmy fajnych gości. :) Mój siostrzeniec uwielbia głaskać Tapinię, która znosi to ze stoickim spokojem:[/FONT];);) [FONT=Comic Sans MS]Przy obiedzie stróżowali dwaj, wyjątkowo czujni, ale trochę kłótliwi, „zwierzęcy obserwatorzy”[/FONT]::crazyeye::crazyeye: [FONT="] [/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) [quote name='Bjuta']Fajny siostrzeniec! :) Wygląda na łebskiego! [FONT=Comic Sans MS]Tak - zgadza się - fajny. :) Michał ma już całe 10 lat! :) I uwielbia zwierzęta oraz matematykę!:loveu: Jeszcze słów kilka o wizycie:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Najpierw Tapi stała w pozie „jestem psinka – niewiniątko”: [/FONT]:roll: [FONT=Comic Sans MS]Jednak w czasie podwieczorku nie obyło się bez prób kradzieży ze stołu:[/FONT]:razz: [FONT=Comic Sans MS]W czasie całej wizyty Tapi siedziała z miną – „ja przecież nic nie zrobiłam ani nie zrobię”::evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Ale bawić się nie chciała, nawet bonusami z bazarku:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:eviltong: [/FONT] Edited March 14, 2012 by Monika z Katowic Quote
Mysza2 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Pogardziła pannica bonusami :razz:;):lol: Ale i tak jest kochana:loveu::loveu: Quote
Syla Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jakby sobie przytyło Tapuni...Uwielbiam jej zdjęcia łóżkowo- poduszkowe. Quote
Bjuta Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 I tak elegancko kradnie cukier, że nic nie rozsypuje! :) Quote
Monika z Katowic Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Taak... trochę nam się przytyło.[/FONT][FONT=Comic Sans MS] :oops: Chyba za dużo przegryzek przed obiadkiem. :shake: Ale żadnych słodyczy nie jemy, bo psom nie wolno. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A poza tym świat uwielbiamy oglądać tylko w pozycji leżącej:[/FONT]:evil_lol: Quote
annika Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 musimy kiedyś spotkać się na spacerku:evil_lol: Tylko nie wiem czy taka dostojna pannica będzie w stanie tolerować mojego szajbusa;) Quote
Monika z Katowic Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Pewnie! Musimy się spotkać! Spacerki dobra rzecz. :) "Idziemy w końcu na ten spacerek czy nie?” Fredzio jest zawsze zwarty i gotowy! [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]„Iść albo nie iść - oto jest pytanie”... Tapi podchodzi do sprawy spacerków wręcz refleksyjnie.[/FONT][FONT=Comic Sans MS];) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Bo Tapi najbardziej lubi leżeć i... [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:razz: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i przysypiać od czasu do czasu. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:roll: [/FONT] Edited March 16, 2012 by Monika z Katowic Quote
Monika z Katowic Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) [FONT=Comic Sans MS]Tapi i Fredzio to prawdziwie wiosenne pieski! Pierwszy Dzień Wiosny powitali śpiąc. :cool2: ... spali rano![/FONT] :thumbs: [FONT=Comic Sans MS].... i po południu też spali! [/FONT]:eviltong::eviltong: [FONT="] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]... ale najsmaczniej śpią teraz, czyli wczesnym wieczorem![/FONT] :sweetCyb::sweetCyb: Edited March 21, 2012 by Monika z Katowic Quote
Recommended Posts