Jump to content
Dogomania

Ukochana Tapinka w Niebie - Fredzio i Kropeczka z nami...

Recommended Posts

Posted

[quote name='BERKANO']super zdjątka!!!
Wczoraj z TZ przeglądaliśmy Twój album i zgonie doszliśmy do wniosku, że nie widzieliśmy żadnych zdjęć Fredzia z Tapi...

[FONT=Comic Sans MS]Fredzio nie znosi zdjęć - ucieka przed aparatem i szczeka. :cool3::cool3:
Większość Jego zdjęć z Tapi wygląda tak:
[/FONT]:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS]I jeszcze moja "królewna poranna", zaraz po obudzeniu: [/FONT]:):)

Posted

Masz rację Moniko.Wysłałaś mi Tapunię na PW.To ja, durna, przeoczyłam i zapomniałam.Bardzo przepraszam, to moja wina.Malutka jest cudna i kochana.Pozdrawiam.

Posted

Widać, że Tapiczek niepodzielnie króluje już w Waszym domku ;)

Mała królewna na włościach ze swoim osobisty rycerzem Fredziem, który ją już nawet przed kropieniem oczek zaczyna bronić ;)

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Julio? A widziałaś albumik ze swojej wizyty?[/FONT]

Widziała :)

Tapiczek jest przeuroczy, a Fredzio kochany!
Tak mnie "straszyłaś", że Fredzio gości nie lubi, a przywitał mnie jak prawdziwy psi gospodarz ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Mieliśmy wczoraj gości. Tapi oczarowała wszystkich!:loveu:
To wzorowy piesek i mała "aktoreczka" (kiedy rozmawialiśmy o Niej to robiła skromne minki). :):)
Strzygła uszkami, mrugała oczkami i podawała łapkę!
[/FONT]:loveu:

[FONT=Comic Sans MS]
Przez większą część wizyty siedziała niczym mały Budda - z założonymi łapkami :):)

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

A po wizycie wskoczyła na pościel i wytarzała się radośnie. :):)

[/FONT]

Posted

A ja zaglądam z zaproszenia, żeby popodziwiac sunieczkę - te staruszki są takie kochane:loveu:
Tapi nie mogło się lepiej trafić:lol:
Przesyłam ciepłe mysli i pozdrowienia

Guest Elżbieta481
Posted

Z tej psinki to prawdziwa kokietka...Tak patrzę na zdjęcie gdzie ma założone łapki..Jak Gucio tak swoje łapięta skrzyżuje to mówimy,że wygląda wtedy jak profesor..
Cudna psinka.
Elżbieta

Posted

No nareszcie piękne wspólne zdjątko:loveu::loveu::loveu:
A Fredzio już pokochał Tapi i vive versa?
Moniu mogłabyś też zrobić przybliżenie gablotki z książkami :evil_lol: żebym wiedziała co Ci w pierwszej kolejności zaimać :evil_lol::evil_lol:

Trzymaj kciuki, żebym wstała na własne nogi do 19- stego, bo SZALENIE PRAGNĘ POZNAĆ TWOJĄ WSPANIAŁĄ RODZINKĘ!!!

A i jeszcze Hadar już chyba w domku- czekamy na wieści zza granicy :-)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kochana Berkano! Czekamy na Ciebie - cała nasza biblioteka będzie do Twojej dyspozycji! :):)
Buziaki wieczorne dla wszystkich wspaniałych gości tego wątku od ślicznej i grzecznej Tapi!:loveu:

Co do miłości, a raczej nieśmiałych prób polubienia się...
Na dzisiaj wygląda to tak: :):)

[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
Czekam sobie na spacerek...
[/FONT] :)

[FONT=Comic Sans MS]Teraz trochę posiedzę. :)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Łaskawie przyjmuję nieco pieszczot od Pana.[/FONT] :)

[FONT=&quot]
[FONT=Comic Sans MS]Ale ja już nie chcę tych zdjęć![/FONT][/FONT]:mad:

Posted

Też jestem "molem książkowym" i od razu zauważyłam półki z książkami....takich gości, lepiej, nie zapraszać ;):evil_lol: Tapunia ma świetny domek!!!

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Sylo kochana! :loveu: Zapraszamy serdecznie, najserdeczniej do nas - przecież z Rybnika do Katowic kursuje bezpośredni bus!:loveu:

... A oto sobotnie pieszczoty dla: "Małej Mi, Ślicznego Grzybeczka, Muszeczki, Psinki Ślicznotki, Żabeczki, Małej Laleczki... i.t.p."
(czy ten mój Pan oszalał na punkcie wymyślania przydomków dla mnie? :evil_lol::evil_lol:)
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sobotni odpoczynek [/FONT][FONT=Comic Sans MS]na łonie rodzinki[/FONT][FONT=Comic Sans MS]"naszej Tapi - ukochanej siódemki w życiowym lotto" . :)
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A ja mam nową poduszeczkę z zajączkiem![/FONT] :):)

[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
Codzienne przemywanie oczek świetlikiem i rumiankiem znoszę ze stoickim spokojem:
[/FONT]:mad:

Posted

[quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Sylo kochana! :loveu: Zapraszamy serdecznie, najserdeczniej do nas - przecież z Rybnika do Katowic kursuje bezpośredni bus!:loveu:

Jesteś już którąś, z kolei, osobą, która myśli, że jestem z Rybnika :-o:lol: W rzeczywośtości mam do Ciebie, Moniko, znacznie bliżej, bo mieszkam w Gliwicach.Bardzo dziękuję za miłe zaproszenie.Moje zwierzaki też mają po kilka kocyków i poduszeczek, do wyboru...do koloru i jeszcze pochowane na zapas :lol:

Posted

[quote name='Syla'][QUOTE
Jesteś już którąś, z kolei, osobą, która myśli, że jestem z Rybnika :-o:lol: W rzeczywośtości mam do Ciebie, Moniko, znacznie bliżej, bo mieszkam w Gliwicach.Bardzo dziękuję za miłe zaproszenie.Moje zwierzaki też mają po kilka kocyków i poduszeczek, do wyboru...do koloru i jeszcze pochowane na zapas :lol:

[FONT=Comic Sans MS]Sylo kochana!:loveu: To jeszcze lepiej, bo z Gliwic kursują przecież miejskie autobusy (numer 840 albo 870, albo 6)! :multi:
Nieustannie i serdecznie zapraszamy!:loveu:
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Noooo... Kiedy w końcu idziemy? Krasnalek chce na spacer![/FONT] :)

[FONT=Comic Sans MS]Kołami do góry (ale te pazurki trzeba będzie przyciąć):)
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Już idę spać:[/FONT]:eviltong:

[FONT=&quot]
[FONT=Comic Sans MS]Po namyśle stwierdzam, że podusia z lewkiem jest wygodniejsza!:p:p

[/FONT]
[/FONT]

[FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wspólne podlizywanie się Panu::loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
Wspólne leżakowanie::loveu:

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
Posiedzę: :)

[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]

Poleżę: :)

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

Łukasz dziś postanowił spędzić dzionek ze SWOIM IGORKIEM i ciągle w MOIM łóżku leżą, a ja bidulka popołudniową drzemkę w kuchni se ukulałam, bo obie kobyły a to kopytami wierzgają albo mi kołdrę zabierają...

Tapi na szczęście jest malusia i nie skopie Was ani kopytami siniaków nie nabije ;-)

I bardzo bym prosiła o zdjęcia Tapi z Fredziem ale takie większe- żebym mogła się przyjrzeć Ich pyszczkom i oczątkom kiedy są obok siebie :-)
A 19 coraz bliżej:multi::multi::multi: