BERKANO Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 super zdjątka!!! Wczoraj z TZ przeglądaliśmy Twój album i zgonie doszliśmy do wniosku, że nie widzieliśmy żadnych zdjęć Fredzia z Tapi... Quote
Monika z Katowic Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='BERKANO']super zdjątka!!! Wczoraj z TZ przeglądaliśmy Twój album i zgonie doszliśmy do wniosku, że nie widzieliśmy żadnych zdjęć Fredzia z Tapi... [FONT=Comic Sans MS]Fredzio nie znosi zdjęć - ucieka przed aparatem i szczeka. :cool3::cool3: Większość Jego zdjęć z Tapi wygląda tak:[/FONT]:evil_lol::evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]I jeszcze moja "królewna poranna", zaraz po obudzeniu: [/FONT]:):) Quote
Syla Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Masz rację Moniko.Wysłałaś mi Tapunię na PW.To ja, durna, przeoczyłam i zapomniałam.Bardzo przepraszam, to moja wina.Malutka jest cudna i kochana.Pozdrawiam. Quote
J_ulia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Widać, że Tapiczek niepodzielnie króluje już w Waszym domku ;) Mała królewna na włościach ze swoim osobisty rycerzem Fredziem, który ją już nawet przed kropieniem oczek zaczyna bronić ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Sylo! Najważniejsze, że teraz jesteś z nami![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Julio? A widziałaś albumik ze swojej wizyty: [/FONT][FONT=Comic Sans MS]http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/999095[/FONT] Quote
J_ulia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Julio? A widziałaś albumik ze swojej wizyty?[/FONT] Widziała :) Tapiczek jest przeuroczy, a Fredzio kochany! Tak mnie "straszyłaś", że Fredzio gości nie lubi, a przywitał mnie jak prawdziwy psi gospodarz ;) Quote
Monika z Katowic Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Na dobranoc udało mi się zrobić OBU zwierzaczkom zdjęcie z zaskoczenia:[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
J_ulia Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Hierarcha zachowana, królewna na podwyższeniu, a rycerz u je stóp tzn. łapek ;) Quote
Charly Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 jakie ona ma życie..normalnie luz jak na wakacjach:loveu: Tapik się najzwyczajniej w świecie kokoszy Quote
Monika z Katowic Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Mieliśmy wczoraj gości. Tapi oczarowała wszystkich!:loveu: To wzorowy piesek i mała "aktoreczka" (kiedy rozmawialiśmy o Niej to robiła skromne minki). :):) Strzygła uszkami, mrugała oczkami i podawała łapkę![/FONT]:loveu: [FONT=Comic Sans MS] Przez większą część wizyty siedziała niczym mały Budda - z założonymi łapkami :):) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] A po wizycie wskoczyła na pościel i wytarzała się radośnie. :):) [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Tola Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 A ja zaglądam z zaproszenia, żeby popodziwiac sunieczkę - te staruszki są takie kochane:loveu: Tapi nie mogło się lepiej trafić:lol: Przesyłam ciepłe mysli i pozdrowienia Quote
Guest Elżbieta481 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Z tej psinki to prawdziwa kokietka...Tak patrzę na zdjęcie gdzie ma założone łapki..Jak Gucio tak swoje łapięta skrzyżuje to mówimy,że wygląda wtedy jak profesor.. Cudna psinka. Elżbieta Quote
Monika z Katowic Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [FONT=Comic Sans MS]A dzisiaj nasze słonka leżakowały razem::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
BERKANO Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No nareszcie piękne wspólne zdjątko:loveu::loveu::loveu: A Fredzio już pokochał Tapi i vive versa? Moniu mogłabyś też zrobić przybliżenie gablotki z książkami :evil_lol: żebym wiedziała co Ci w pierwszej kolejności zaimać :evil_lol::evil_lol: Trzymaj kciuki, żebym wstała na własne nogi do 19- stego, bo SZALENIE PRAGNĘ POZNAĆ TWOJĄ WSPANIAŁĄ RODZINKĘ!!! A i jeszcze Hadar już chyba w domku- czekamy na wieści zza granicy :-) Quote
Monika z Katowic Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Kochana Berkano! Czekamy na Ciebie - cała nasza biblioteka będzie do Twojej dyspozycji! :):) Buziaki wieczorne dla wszystkich wspaniałych gości tego wątku od ślicznej i grzecznej Tapi!:loveu: Co do miłości, a raczej nieśmiałych prób polubienia się... Na dzisiaj wygląda to tak: :):) [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Czekam sobie na spacerek...[/FONT] :) [FONT=Comic Sans MS]Teraz trochę posiedzę. :)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Łaskawie przyjmuję nieco pieszczot od Pana.[/FONT] :) [FONT="] [FONT=Comic Sans MS]Ale ja już nie chcę tych zdjęć![/FONT][/FONT]:mad: Quote
Syla Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Też jestem "molem książkowym" i od razu zauważyłam półki z książkami....takich gości, lepiej, nie zapraszać ;):evil_lol: Tapunia ma świetny domek!!! Quote
Monika z Katowic Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Sylo kochana! :loveu: Zapraszamy serdecznie, najserdeczniej do nas - przecież z Rybnika do Katowic kursuje bezpośredni bus!:loveu: ... A oto sobotnie pieszczoty dla: "Małej Mi, Ślicznego Grzybeczka, Muszeczki, Psinki Ślicznotki, Żabeczki, Małej Laleczki... i.t.p." (czy ten mój Pan oszalał na punkcie wymyślania przydomków dla mnie? :evil_lol::evil_lol:) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sobotni odpoczynek [/FONT][FONT=Comic Sans MS]na łonie rodzinki[/FONT][FONT=Comic Sans MS]"naszej Tapi - ukochanej siódemki w życiowym lotto" . :) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A ja mam nową poduszeczkę z zajączkiem![/FONT] :):) [FONT="] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Codzienne przemywanie oczek świetlikiem i rumiankiem znoszę ze stoickim spokojem:[/FONT]:mad: Quote
Syla Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Monika z Katowic'][FONT=Comic Sans MS][COLOR=navy]Sylo kochana! :loveu: Zapraszamy serdecznie, najserdeczniej do nas - przecież z Rybnika do Katowic kursuje bezpośredni bus!:loveu: Jesteś już którąś, z kolei, osobą, która myśli, że jestem z Rybnika :-o:lol: W rzeczywośtości mam do Ciebie, Moniko, znacznie bliżej, bo mieszkam w Gliwicach.Bardzo dziękuję za miłe zaproszenie.Moje zwierzaki też mają po kilka kocyków i poduszeczek, do wyboru...do koloru i jeszcze pochowane na zapas :lol: Quote
Monika z Katowic Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Syla'][QUOTE Jesteś już którąś, z kolei, osobą, która myśli, że jestem z Rybnika :-o:lol: W rzeczywośtości mam do Ciebie, Moniko, znacznie bliżej, bo mieszkam w Gliwicach.Bardzo dziękuję za miłe zaproszenie.Moje zwierzaki też mają po kilka kocyków i poduszeczek, do wyboru...do koloru i jeszcze pochowane na zapas :lol: [FONT=Comic Sans MS]Sylo kochana!:loveu: To jeszcze lepiej, bo z Gliwic kursują przecież miejskie autobusy (numer 840 albo 870, albo 6)! :multi: Nieustannie i serdecznie zapraszamy!:loveu: [/FONT] Quote
Monika z Katowic Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Noooo... Kiedy w końcu idziemy? Krasnalek chce na spacer![/FONT] :) [FONT=Comic Sans MS]Kołami do góry (ale te pazurki trzeba będzie przyciąć):) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Już idę spać:[/FONT]:eviltong: [FONT="] [FONT=Comic Sans MS]Po namyśle stwierdzam, że podusia z lewkiem jest wygodniejsza!:p:p [/FONT] [/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
Bjuta Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No co za szczęśliwe psisko!!!! Moniko, to jest ten śmierdzielek, (a raczej śmierdzielka) - którą byśmy Ci chciały dać na drogę. http://www.dogomania.pl/threads/24733-Warka-kolejny-rok-za-nami-a-ona-ciagle-za-kratkami-%28?p=17965205#post17965205 Quote
Monika z Katowic Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Wspólne podlizywanie się Panu::loveu:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Wspólne leżakowanie::loveu: [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Posiedzę: :) [/FONT][FONT=Comic Sans MS] Poleżę: :) [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
BERKANO Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Łukasz dziś postanowił spędzić dzionek ze SWOIM IGORKIEM i ciągle w MOIM łóżku leżą, a ja bidulka popołudniową drzemkę w kuchni se ukulałam, bo obie kobyły a to kopytami wierzgają albo mi kołdrę zabierają... Tapi na szczęście jest malusia i nie skopie Was ani kopytami siniaków nie nabije ;-) I bardzo bym prosiła o zdjęcia Tapi z Fredziem ale takie większe- żebym mogła się przyjrzeć Ich pyszczkom i oczątkom kiedy są obok siebie :-) A 19 coraz bliżej:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts