Mysia_ Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 no tak o miłości Tapini do kocyków coś wiem :evil_lol: raz nieładnie potraktowała Henia kiedy ten miał według niej lepszy kocyk :eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [FONT=Comic Sans MS]"Gorąca fotka". czyli poranne buziaki od Tapi, która po powrocie ze spacerku od razu władowała się na duży kocyk Fredzia::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Akrum Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 żeby ją przekupić, musiałabyś jej Moniczko podarować piękny, polarowy kocyk - moje psiule takie właśnie uwielbiaja, mięciutkie, polarowe, cieplusie :) Quote
Mysia_ Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Akrum napisał(a):żeby ją przekupić, musiałabyś jej Moniczko podarować piękny, polarowy kocyk - moje psiule takie właśnie uwielbiaja, mięciutkie, polarowe, cieplusie :) najlepiej 10 takich kocyków :D Quote
Akrum Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 O tak, to na pewno :) Im kocyk miększy tym lepiej :) A przy okazji cioteczki - ZAPRASZAM NA MOJE BAZARKI: PSIO-KOCIE akcesoria na sterylizację i leczenie bezdomnych kotek - do 25.10.2011 ZAPRASZAMY!!! Nowe kurtki zimowe XXL,botki,bielizna,fartuszek z pieskiem - do 31.10. do godz. 23:30. [FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=3]Książki,tomiki z wierszami,leksykony - do 28.10. godz.23:00 ZAPRASZAM!!![/FONT][/FONT] Quote
Gosiara Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Monika jesteś cudowna!Pozdrowienia od Tereski:) Quote
Monika z Katowic Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Fajnie, że jesteście z nami! :multi: Dziękuję, że mogę dzielić się z Wami naszą radością!:loveu::loveu: Dzisiaj mija tydzień od momentu przybycia Tapiczka do naszej małej rodzinki. [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cool2:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Pan jest już "trafiony, zatopiony"... :):):) Po powrocie z pracy zastałam ślicznego krasnalka zupełnie LEGALNIE wylegującego się na naszym łóżku (oczywiście kocyk jest wojtkowy, a nie tapiczkowy:):)):[/FONT] Quote
J_ulia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 A mówiłam ,że to Duży Pan będzie ją najbardziej rozpieszczał ;) Zawojowała Go na całego :) Już nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania i poznania Tapiczka i Fredzia. Quote
Charly Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Ona wygląda na coraz to bardziej zadowoloną. Nie widać na pyszczku strachu czy niepewności. Rozpieszczacie ją na maksa:loveu::multi: Quote
Monika z Katowic Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Kochana J_ulio! Czekamy jutro z naszymi futerkami! :loveu: Zakupiliśmy pyszne ciasteczka!:loveu: Kochana Charly! Tapiczek jest grzeczny i spokojniutki, ale prezentuje nam sesje "spacerkowo-radosnego" podskakiwania.[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:) A wczoraj po raz pierwszy zaszczekała!:multi: Z ostatniej chwili - Fredzio zaczyna chyba zamieniać się w Tapi - On też chce leżeć na poduszeczce! :):) Wygląda na to, że my niedługo przenosimy się na podłogę.:evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Beatkaa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 już tydzień minął,a ja pamiętam to jakby było wczoraj,niesamowite :):):) Quote
Monika z Katowic Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Krasnalek malutki, zaledwie w ciągu 7 dni, pożarł nasze serca bez reszty!:loveu: Robienie zdjęć staje się wprost koniecznością - chciałabym uwiecznić każda minutę! :) Oto fotki z godziny 22.50, czyli psiaki plus ręka mojego Męża oraz jakaś biała plama na stoliku: :):) [/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
Charly Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 jesssooooooo ahahahhaha. Leży pannica krasnalka w łóżku. Na podusi. Pod kocykiem. A Pan jej smaczne kąski do mordki ciśnie. No nie mogę!!!!! ahahahhahah Quote
Charly Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [quote name='Monika z Katowic'] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Fredzio czuje się odrzucony:placz::evil_lol::diabloti: Quote
ania > Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 to już tydzień? ale zleciało! :) Tapcia jest taka urocza, nie dziwie się że podbiła Wasze serca :) na poduszeczce i w kocyku wygląda obłędnie :cool3: Quote
Monika z Katowic Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Tapi życzy wszystkim miłego dnia!:iloveyou: Byłam na spacerku, a teraz jeszcze troszkę pośpię...:):)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]... a koło południa, po wizycie niespodziewanych gości, leżę sobie "kołami do góry". [/FONT]:):) Quote
Monika z Katowic Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Godzina 11.15 - nasz rodzyneczek niczym dama w bieli:[/FONT]:):) Quote
Syla Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ciekawe czemu nie wiedziałam o Tapci wcześniej...już Wam Moniko i Monikowy TZcie bardzo zazdroszczę takiej malizny.Ratlerki to moja miłość.Może potrzebujecie Tapci do towarzystwa podobnej koleżanki? http://www.dogomania.pl/threads/215294-Ratunku!-Pilnie-potrzebny-DT-dla-malutkiej-staruszki!! Quote
Mysia_ Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 teraz już widać po niej pełen relaks i zadowolenie :) Quote
Charly Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 [quote name='Syla']Ciekawe czemu nie wiedziałam o Tapci wcześniej...już Wam Moniko i Monikowy TZcie bardzo zazdroszczę takiej malizny.Ratlerki to moja miłość.Może potrzebujecie Tapci do towarzystwa podobnej koleżanki? http://www.dogomania.pl/threads/215294-Ratunku!-Pilnie-potrzebny-DT-dla-malutkiej-staruszki!! Nie byłaś juz na tym wątku Sylo jeszcze, jak się zgubiła? Jakoś myślałam, że Ty wiedziałaś o niej. Ona się zagubiła i szukałyśmy ją przez tydzień. Quote
Monika z Katowic Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj po południu odwiedziła nas kochana J_ulia.:loveu: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przemiła wizyta!:loveu: Serdecznie dziękujemy i znowu zapraszamy.:loveu: Tapi ma nowe, niebieskie szeleczki i adresówkę! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fredzio był bardzo zafascynowany wspaniałym gościem.:multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tapi zaś obserwowała wszystko z wnikliwością detektywa. :evil_lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Link do całego albumiku - zapraszam serdecznie do oglądania: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/999095 [/FONT] [FONT="] [/FONT] Quote
Syla Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Charly napisał(a):Nie byłaś juz na tym wątku Sylo jeszcze, jak się zgubiła? Jakoś myślałam, że Ty wiedziałaś o niej. Ona się zagubiła i szukałyśmy ją przez tydzień. Nie wiedziałam naprawdę, ale to może i dobrze.Teraz i tak nie mogłabym jej wziąźć.Mam TZ w gipsie i jeszcze kilka tygodni opieki nad nim i z tego powodu też nie mogę zaopiekować się żadną inną bidą.Co nie zmienia faktu, że kocham ratlerki...a Tapunia jest prześliczna.Dla mnie i tak za zdrowa, bo kocham takie ślepe, głuche i co tylko tam jeszcze z chorób można wymyśleć.Gratuluję Monice i będę jej sekundować na tym wątku. Quote
Charly Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 właśnie pewnie oczyma wyobrazni widzialam Ciebie tutaj, bo na takich wątkach zawsze bywasz:) Quote
Monika z Katowic Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Sylo kochana! Pisałam Ci w pw o Tapi chyba końcem czerwca, ale Ona wtedy nie miała wątku. Cieszę się bardzo, że odwiedziłaś moją grubiutką iskierkę - tylko trochę ratlerkowatą[/FONT]. :):) [FONT=Comic Sans MS]Poranny posiłek w pokoju na dywanie :eviltong: (po spacerku w nowych, niebieskich szelkach i z grawerowaną adresówką):[/FONT] Quote
Recommended Posts