Jump to content
Dogomania

Ukochana Tapinka w Niebie - Fredzio i Kropeczka z nami...

Recommended Posts

Posted

żeby ją przekupić, musiałabyś jej Moniczko podarować piękny, polarowy kocyk - moje psiule takie właśnie uwielbiaja, mięciutkie, polarowe, cieplusie :)

Posted

Akrum napisał(a):
żeby ją przekupić, musiałabyś jej Moniczko podarować piękny, polarowy kocyk - moje psiule takie właśnie uwielbiaja, mięciutkie, polarowe, cieplusie :)

najlepiej 10 takich kocyków :D

Posted

O tak, to na pewno :)
Im kocyk miększy tym lepiej :)

A przy okazji cioteczki - ZAPRASZAM NA MOJE BAZARKI:

PSIO-KOCIE akcesoria na sterylizację i leczenie bezdomnych kotek - do 25.10.2011 ZAPRASZAMY!!!

Nowe kurtki zimowe XXL,botki,bielizna,fartuszek z pieskiem - do 31.10. do godz. 23:30.

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2][SIZE=3]Książki,tomiki z wierszami,leksykony - do 28.10. godz.23:00 ZAPRASZAM!!![/FONT][/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Fajnie, że jesteście z nami! :multi: Dziękuję, że mogę dzielić się z Wami naszą radością!:loveu::loveu:

Dzisiaj mija tydzień od momentu przybycia Tapiczka do naszej małej rodzinki.
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:cool2:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Pan jest już "trafiony, zatopiony"... :):):)
Po powrocie z pracy zastałam ślicznego krasnalka zupełnie LEGALNIE wylegującego się na naszym łóżku
(oczywiście kocyk jest wojtkowy, a nie tapiczkowy:):)):
[/FONT]

Posted

A mówiłam ,że to Duży Pan będzie ją najbardziej rozpieszczał ;) Zawojowała Go na całego :)

Już nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania i poznania Tapiczka i Fredzia.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Kochana J_ulio! Czekamy jutro z naszymi futerkami! :loveu:
Zakupiliśmy pyszne ciasteczka!:loveu:

Kochana Charly! Tapiczek jest grzeczny i spokojniutki, ale prezentuje nam sesje "spacerkowo-radosnego" podskakiwania.
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:)
A wczoraj po raz pierwszy zaszczekała!:multi:

Z ostatniej chwili - Fredzio zaczyna chyba zamieniać się w Tapi - On też chce leżeć na poduszeczce! :):)
Wygląda na to, że my niedługo przenosimy się na podłogę.:evil_lol::evil_lol:

[/FONT][FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Krasnalek malutki, zaledwie w ciągu 7 dni, pożarł nasze serca bez reszty!:loveu:

Robienie zdjęć staje się wprost koniecznością - chciałabym uwiecznić każda minutę! :)
Oto fotki z godziny 22.50, czyli psiaki plus ręka mojego Męża oraz jakaś biała plama na stoliku: :):)
[/FONT]

[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot]

[/FONT]

Posted

jesssooooooo ahahahhaha. Leży pannica krasnalka w łóżku. Na podusi. Pod kocykiem. A Pan jej smaczne kąski do mordki ciśnie. No nie mogę!!!!! ahahahhahah

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Tapi życzy wszystkim miłego dnia!:iloveyou:

Byłam na spacerku, a teraz jeszcze troszkę pośpię...:):)
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]... a koło południa, po wizycie niespodziewanych gości, leżę sobie "kołami do góry". [/FONT]:):)

Posted

[quote name='Syla']Ciekawe czemu nie wiedziałam o Tapci wcześniej...już Wam Moniko i Monikowy TZcie bardzo zazdroszczę takiej malizny.Ratlerki to moja miłość.Może potrzebujecie Tapci do towarzystwa podobnej koleżanki?
http://www.dogomania.pl/threads/215294-Ratunku!-Pilnie-potrzebny-DT-dla-malutkiej-staruszki!!

Nie byłaś juz na tym wątku Sylo jeszcze, jak się zgubiła? Jakoś myślałam, że Ty wiedziałaś o niej. Ona się zagubiła i szukałyśmy ją przez tydzień.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj po południu odwiedziła nas kochana J_ulia.:loveu:
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przemiła wizyta!:loveu: Serdecznie dziękujemy i znowu zapraszamy.:loveu:
Tapi ma nowe, niebieskie szeleczki i adresówkę!

[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fredzio był bardzo zafascynowany wspaniałym gościem.:multi:
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tapi zaś obserwowała wszystko z wnikliwością detektywa. :evil_lol:
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Link do całego albumiku - zapraszam serdecznie do oglądania:

[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/999095
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

Charly napisał(a):
Nie byłaś juz na tym wątku Sylo jeszcze, jak się zgubiła? Jakoś myślałam, że Ty wiedziałaś o niej. Ona się zagubiła i szukałyśmy ją przez tydzień.

Nie wiedziałam naprawdę, ale to może i dobrze.Teraz i tak nie mogłabym jej wziąźć.Mam TZ w gipsie i jeszcze kilka tygodni opieki nad nim i z tego powodu też nie mogę zaopiekować się żadną inną bidą.Co nie zmienia faktu, że kocham ratlerki...a Tapunia jest prześliczna.Dla mnie i tak za zdrowa, bo kocham takie ślepe, głuche i co tylko tam jeszcze z chorób można wymyśleć.Gratuluję Monice i będę jej sekundować na tym wątku.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Sylo kochana! Pisałam Ci w pw o Tapi chyba końcem czerwca, ale Ona wtedy nie miała wątku.
Cieszę się bardzo, że odwiedziłaś moją grubiutką iskierkę - tylko trochę ratlerkowatą
[/FONT]. :):)

[FONT=Comic Sans MS]Poranny posiłek w pokoju na dywanie :eviltong: (po spacerku w nowych, niebieskich szelkach i z grawerowaną adresówką):[/FONT]