*Ania...Niuf* Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam:multi: Przyszłam sobie pooglądać śliczną yoreczkę a tu...:placz: nie ma... Chanelle wracaj i fotki wklejaj:razz: Quote
madziasto4 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 No właśnie, jak tam nasza rówieśniczka mała :loveu: Ząbki wszystkie już wypadły? :) Quote
Aga76 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witajcie Chanelle i Cori :loveu: Z wielkim opóźnieniem :oops: ale w końcu dotarłam do Waszej galerii :p Corniszonek w świątecznej skarpecie jest rewelacyjny. Co nowego słychać u suni? Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wracajcie kochanii!!! :placz: gdzieście polecieli??? :mad: wracać tu!!! Quote
danani Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Od razu chce się podrapać po brzuszku :loveu: Quote
Chanelle Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Kurde, Cornelkuś tak urosła a aparatu - właściwie baterii brak. Muszę się sprężyć i jutro je naładować. Mam nadzieję, że się uda ;D Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Chanelle']Kurde, Cornelkuś tak urosła a aparatu - właściwie baterii brak. Muszę się sprężyć i jutro je naładować. Mam nadzieję, że się uda ;D Obowiązkowo :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale dobra wiadomosc z samego rana!! Beda FOTKI!!:multi::multi: A juz mialam do ciebie pisac na pv:diabloti: Quote
Zuza96 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ale dobra wiadomosc z samego rana!! Beda FOTKI!!:multi::multi: A juz mialam do ciebie pisac na pv:diabloti: Miały być i NIC Quote
Magda Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Zuza96']Miały być i NIC I to bardzo długo NIC!!:mad: Quote
maartucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 WItamy u Ciebie :loveu: Sliiczzzny piesek, ale ciekawwssska Marta jest i chcialaby zobaczyc foteczki aktualne, kiedy?:D Quote
Aga76 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Świąteczne życzenia, Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy. Quote
Kati Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wesołego zająca co się śmieje bez końca Szczerbatego barana co beczy z rana pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzien polewania. Quote
Chanelle Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Reaktywacja galerii :loveu: Diebełkowe zdjęcia: Dama: Zapraszamy do komentowania :razz: Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jednak padło na krótką fryzurę :lol: A jak na spacerach bez smyczy, mała posłuszna? :) Quote
Chanelle Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 No, no, zdecydowałam się ją obciąć, dlatego, żeby było małej wygodniej. Bo po każdej wyprawie do lasu mała wyglądała jak komandos :diabloti: A jeśli chodzi o posłuszeństwo, to bywa różnie. Aport i komendy wychodzą bezbłędnie. Mamy tylko mały problem z przychodzeniem na zawołanie. Ale będziemy nad tym pracować. Owszem, mała podejdzie, ale zaraz chce uciekać z powrotem. Aktualnie zajmujemy się komendą 'poczekaj' ;p Quote
Magda Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No miejmy nadzieję, że reaktywacja galerii nie okaże sie wielka klapą jak film:diabloti: Prosimy o regularne wklejanie zdjęć:eviltong: Ach jak ta dama wyrosła:loveu: Quote
Chanelle Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Wpadłam na chwilkę, bo mykam na stadion poarprotować z Coriną. Pokażę Wam tym razem nie zdjęcia Coriny, a moje :razz: Quote
Bewarka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ale fajnie wyszłaś...:loveu: a to tło...:) gdzie? :evil_lol: Quote
Chanelle Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Och, wy krowy. Nie mobilizujecie mnie do dawania nowych fotek :evil_lol: Był mały problem, kabel SIĘ zgubił i nie było fotek, ale już jest i zdjęcia też będą: Spacerowe: Pospacerowe: Paaa ;) Quote
Magda Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Przegapiłam nowe fotki Corinki! :loveu::loveu: Ślicznie wygląda w nowej fryzurce Quote
Recommended Posts