Jump to content
Dogomania

!!!REAKTYWACJA!!! Cornelia - zębaty potwór wcielony w Yorkshire Terriera

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chanelle'][SIZE="1"]Madzia, ja małej skróciłam włoski na uszolkach, może ty też spróbuj. Nie mieliśmy żadnych problemów z uszkami, tylko jedno nie jest jeszcze do końca sztywne.
Toro też ma już jakiś czas wygolone uszka, ale skubany dalej jest kłapouchem :roll:

Guest Kamcia_14
Posted

Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowie.

Posted

[SIZE="1"]Justysiu, piesek żyje i ma się dobrze :cool3:
Ale wredna pańcia ma teraz tyle roboty, że nawet fotek nie ma czasu zrobić :angryy: :mad:
Teraz czekają mnie dwa tygodnie ferii, więc napewno coś dodam :D :loveu:

Pozdrawiamy i całujemy gorąco :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Chanelle napisał(a):
[SIZE="1"]Justysiu, piesek żyje i ma się dobrze :cool3:
Ale wredna pańcia ma teraz tyle roboty, że nawet fotek nie ma czasu zrobić :angryy: :mad:
Teraz czekają mnie dwa tygodnie ferii, więc napewno coś dodam :D :loveu:

Pozdrawiamy i całujemy gorąco :loveu: :loveu: :loveu:

ło jejku...a gdzie mieszkasz???Ja w Małopolsce i zaraz będe mieć ferie...

Posted

Dzień dobry :p
Bardzo się cieszę, że znalazłam Waszą galeryjkę, Cori cudna, zwłaszcza w kąpieli. :loveu: Ja mieszkam w Wielkopolsce i w ten piątek zaczynam ferie!! :multi: :razz:

Posted

Zuza96 napisał(a):
Dzień dobry :p
Bardzo się cieszę, że znalazłam Waszą galeryjkę, Cori cudna, zwłaszcza w kąpieli. :loveu: Ja też mieszkam w Małopolsce i w ten piątek zaczynam ferie!! :multi: :razz:

o witaj...tylko ty chyba mieszkasz troche daleko ode mnie...gdzieś koło Nowego Sącza???

Posted

Kurcze...:oops: Musiałaś cytować :evil_lol:, pomyliło mi się, bo wczoraj nie wiem, ale troche nie przytomna byłam. Mieszkam koło Poznania ;)
Sorki :oops::oops::oops:

• 4 weeks later...