Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Piesek śliczne już to dawno wiedziałam :loveu:. A teraz Chanelko :diabloti: W dniu Bożego Narodzenia; Dziś składamy ci życzenia, Aby raźniej w duszy było, Aby ci się dłużej żyło, Aby szczęścia i radości, Pomyślności i miłości Z życia nigdy nie ubyło, Aby ci się lepiej żyło. W życiu bez smutku i cierpienia, Oto moje są życzenia Quote
Rybc!a Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Chanelle- słodka kruszynka. Powiedz mi z jakiej jest hodowli? Oby wyrosła na zdrową pannicę i cieszyła się u boku swojej pani przez całe swoje , mam nadzieję niekrótkie życie tym że ma kogoś kto ją kocha i kogo ona też darzy tym uczuciem. Trzymajcie się. Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Choć za yorkami nie przepadam... tfu tfu co ja wypisuję... GŁUPOTY :diabloti: Nie przepadałam jest lepszym określeniem ;) Na dgm poznałam dwa cuuudowne yoraski, zakochałam się i teraz mam... koniec mojej niechęci :lol: Pięknego masz urwisa :loveu: Wiary - co góry przenosi Nadziei - która nie gaśnie Miłości - w każdej ilośi życzą Tobie i zębatemu potworowi Sylwia i Figczaby :tree1: Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Jejku, jejku dziękujemy ślicznie za życzenia. Rybc!a, Corniszon niestety nie jest rodowodowym pieskiem, wiem głupia byłam kupując psa "bez papierów", ale cóż, czasu nie cofnę, a Cornelki nie oddam nikomu, za żadne skarby. Dzisiaj zrobię małej świąteczną sesję, tylko niech się troche zmęczy, bo teraz lata jakby miała w sobie 2 Duracatelki :evil_lol: Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: [SIZE="1"]Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :loveu:śliczne Maleństwo ..i jaka grzeczna w kąpieli;) Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Alicja, to tylko pozory, a jak wiadomo one mylą :p Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Tak jak obiecałam, świateczna sesja w mikołajowej skarpecie :evil_lol: Pozdrawiamy i życzymy wesołych świąt! Quote
Magda Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='Chanelle'] Haha....malenka co ta twoja pancia tobie zrobila:placz: i jeszcze ma nozyczki, zeby cie odciac:evil_lol::evil_lol: Sliczna sunia! Szkoda, ze zdjecia troszeczke ciemne i ten twoj mikroskopijny tekst:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
Magda Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 A ktos tu wogle odwiedza ten watek, hę?:mad: Quote
madziasto4 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 O uszka jej już stoją? A Toro ma jeszcze oklapnięte :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Hey hey gdzie sie powiedziewacie dawaj foooty :D:D Quote
Chanelle Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 [SIZE="1"]Madzia, ja małej skróciłam włoski na uszolkach, może ty też spróbuj. Nie mieliśmy żadnych problemów z uszkami, tylko jedno nie jest jeszcze do końca sztywne. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Uszolki i tak piekne :D:D ja poprosze jeszcze kilka fotek :):):):) Quote
Bewarka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No Uszka piękne...i reszta psiaka też oczywiście :p Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No i nie ma tych fotek :mad: Jak tak można :diabloti: Quote
tygra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć piękny ten twój skarbek :) a ta kąpielowa fota super Quote
Bewarka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 tygra napisał(a):cześć piękny ten twój skarbek :) a ta kąpielowa fota super No...jest superowa!!! :D Quote
Recommended Posts