Mysia_ Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 póki co wszystko w porządku, ale domku nie ma :( a bez domku to może być ciężko :shake: Quote
HebaNova Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kenciku, pamiętamy o tobie, na pierwszą !!! Quote
wanda szostek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Po świętach pomogę w ogłaszaniu. Quote
Mysia_ Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Jakiś smutniutki Kencik się zrobił :( Quote
Magdina Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 on jest taki kochany!! no kurcze musi go ktos znalezc Quote
Mysia_ Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Szkoda, że tak mało osób odwiedza wątek Kenta :placz: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Teraz Kent jest już w boksie, ale ze spokojnym psiakami, więc mam nadzieje, że nic mu się nie stanie :( Quote
Mysia_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Tak myślałam, żeby go do "Mój Pies" dać, ale to pewnie będzie dopiero na marzec :roll: Jak mu porobie jakieś lepsze fotki to może napiszę tam e-maila? Quote
Magdina Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 no koniecznie!!ale chyba sa jeszcze inne psie gazety a na wszelki wypadek daj go wirtualnie na strone www.Mojego Psa. Najlepiej do prasy lokalnej bo tam najwiecej osob zaglada Quote
Mysia_ Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Z tymi ogłoszeniami poczekam, aż znajdę chwilke, żeby mu nowe fotki porobić, na których już nie ma oczka.... :roll: Biedaczek :( Quote
pixie Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jak Wigilia, to choinka z zyczeniami wytropienia kochajacego czlowieka, pelnej miski groszkow, i radosnego merdania ogonem Choinko zielona Pięknieś ustrojona! W bombkach i łańcuchach, W aniołkach... i duchach... Kuba dziś patronem Sierotek bezdomnych Kuba dziś z legionem Psów biednych i głodnych! /halbina /na stronach kubusiowych inne e-kartki, slijcie gdzie sie da, sciagajcie potencjalnych darczyncow, otwieramy skrzynke darow, wiec i szkoly, i instytucje, pod kartka apel...zamierzamy zalozyc ksiege Darow od bud, karmy do.....co kto ma, to da.../ Mysiu czy Kent jest na allegro? chcemy swiateczne allegro zrobic+ fiszka podlinkowana bombka na stronie kubusiowej moze sciagnie darczyncow i inny dobrodziejow przygotuj pilnie ifiszka taka z historia na allegro i na stronke i wyslij do wandy szostek Pilne! wysylajcie kartki choinkowe, kubusiowe..jesli kilka do wyboru z wierszami tez bez fotek i z fotkami Wykorzystajcie swieta, jest pod kartkaimi apel o czynienie dobra tym niechcianym zapomnianym ,chorym starym przyjaciolom Kubusia Quote
Mysia_ Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Na Allegro chyba go nie ma :( Qrczę, kiedy ja w układaniu textów jestem totalnym beztalenciem :oops: Jakoś po Świętach wstawie nowe fotki Kencika, już bez oczka :( Quote
Magdina Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 no własnie, trzeba fotosy bo ja juz do gazet napisałam i jak sie odezwa to trzeba ułożyc jakies ckliwe hostorie żeby sie ktos wzruszyl i zabrał psine Quote
Mysia_ Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Qrczę, potrzebny ktoś kto piszę fajniutkie texty :roll: Quote
wanda szostek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Pianka napisał(a):Mysia wiem, że o mnie piszesz:evil_lol: To ja dopisuję. Tekścik potrzebny i to na już (dosłownie) do podlinkowania pod bombkę na Kubusiowej stronie i do świątecznej akcji ogłoszeniowej. Dlatego to takie pilne. Jak najwięcej informacji o piesku i przyślijcie do mnie. [email protected] Quote
Pianka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Mysia on był znaleziony czy oddał go właściciel? ja nie moge...weny nie mam..:shake: Quote
Recommended Posts