Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak Wigilia, to choinka z zyczeniami wytropienia kochajacego czlowieka, pelnej miski groszkow, i radosnego merdania ogonem

Choinko zielona
Pięknieś ustrojona!
W bombkach i łańcuchach,
W aniołkach... i duchach...
Kuba dziś patronem
Sierotek bezdomnych
Kuba dziś z legionem
Psów biednych i głodnych! /halbina

/na stronach kubusiowych inne e-kartki, slijcie gdzie sie da, sciagajcie potencjalnych darczyncow, otwieramy skrzynke darow, wiec i szkoly, i instytucje, pod kartka apel...zamierzamy zalozyc ksiege Darow od bud, karmy do.....co kto ma, to da.../

Mysiu czy Kent jest na allegro?
chcemy swiateczne allegro zrobic+ fiszka podlinkowana bombka na stronie kubusiowej

moze sciagnie darczyncow i inny dobrodziejow
przygotuj pilnie ifiszka taka z historia na allegro i na stronke i wyslij do wandy szostek
Pilne!

wysylajcie kartki choinkowe, kubusiowe..jesli kilka do wyboru z wierszami tez bez fotek i z fotkami

Wykorzystajcie swieta, jest pod kartkaimi apel o czynienie dobra tym niechcianym zapomnianym ,chorym starym przyjaciolom Kubusia

Posted

Na Allegro chyba go nie ma :( Qrczę, kiedy ja w układaniu textów jestem totalnym beztalenciem :oops:

Jakoś po Świętach wstawie nowe fotki Kencika, już bez oczka :(

Posted

Pianka napisał(a):
Mysia wiem, że o mnie piszesz:evil_lol:

To ja dopisuję. Tekścik potrzebny i to na już (dosłownie) do podlinkowania pod bombkę na Kubusiowej stronie i do świątecznej akcji ogłoszeniowej. Dlatego to takie pilne. Jak najwięcej informacji o piesku i przyślijcie do mnie.
[email protected]