quasimodo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Przypominamy Kencika - on bardzo potrzebuje pomocy! Quote
Mysia_ Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Koncert super sprawa, Aga działaj ;) Tekst Pianki jest super :placz: Quote
agabytom Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dzięki za info na Polish Power Hub!! Cfaniak dziękuje!!!:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 gdybym wiedziała o co chodzi? ;) Tyle ogłoszeń, a póki co żadnego odezwu :-( Quote
agabytom Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :loveu:Dzięki dla Łysego z MONOPOLOWY.ORG za info do użytkowników!!;) Quote
agabytom Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kent nadal czeka az ktoś go psituli:placz::placz::placz: Quote
agabytom Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kolejny Hub!! Dzięki Darkowi z Polish Egipt HUb kolejne 117 osób usłyszało o Kencie!!!:loveu: Quote
agabytom Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 !!1031 osób dzięki Dirmanowi81 z Bizon 2 hub dowiedziało się o Kencie!!Dziękuje!!!:loveu: Quote
agabytom Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Wielkie dzięki dla Annymarii z GITHubik!!! :loveu:1300 osób!!:loveu: Pianka sorki za plagiat!!!Twój tekst właśnie wzrusza setki ludzi!:evil_lol: Quote
supergoga Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Sabina02']Narazie oglosilam Kenta tu: :lol: Allegro Alegratka KupiePsa KupSprzedaj CentrumOfert CDN... Hmmm No cóż, Gdzies juz pisałam dawno temu, że zrobiłam kentowi aukcję allegro oraz kilka ogłoszeń. Kent ma allegro od dawna, czasem zmieniałam opis itp. Teraz poprosiłam tylko o nowy tekst, aby uwypuklic jego problem bardziej. Ale ponieważ nie można mieć na allegro tych samych psów, zdejmuje Kenta. Zdejmuje go tez z pozostałych ogłoszeń, alegratka, kupsprzedaj - gdzie tez juz był - żeby nie powtarzać. Quote
agabytom Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kencik!!!Dobranockowe hop do góry!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agabytom Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jutro jak przyjade ma Cie tam nie być!!! Zrozumiano mordka??:bluepaw::bluepaw: Zrozumiano!!To piątka!!! Quote
Pianka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='agabytom'] Pianka sorki za plagiat!!!Twój tekst właśnie wzrusza setki ludzi!:evil_lol: Ok, nie ma sprawy. Tylko żeby nie było, ze ja sobie przypisuje cały tekst. Ta cześć pisała supergoga Czekam i czekam, wyglądam z niepokojem – już Nowy Rok, czy przyniesie mi to o czym marzę. Czy trafi tu mój nowy opiekun, stanie przy mnie i powie: „Kent, idziemy do DOMU”. [FONT=Verdana]DOM – to takie piękne słowo, takie magiczne.[/FONT] [FONT=Verdana]Zobaczcie, tak ładnie proszę, rozejrzyjcie się wkoło, może znajdzie się miejsce przy Was dla mnie, Kenta, psiego inwalidy z wielkim zdrowym sercem do kochania człowieka.[/FONT] Quote
Mysia_ Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 supergoga, poprostu ciężko było teraz znaleźć gdzi jest Kencik :roll: Trochę już stron tu przybyło.... A Sabina02 dlatego zrobiła mu Allegro , bo mogła z pogrubieniem i wyróżnieniem, a to bardzo wazne dla Kenta, żeby jak najwięcej osób go zobaczyło..... Quote
agabytom Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dzieńkolejnydobry wszystkim!!!Mysia,jest jakiś odzew???Ja już wczoraj odpadłam.Nic nie dałam rady:placz:Zaraz się zbieramy do Psitula...Jesteś dzisiaj?? Quote
Mysia_ Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 jestem, jetsem... własnie już wychodzę do schroniska, ciotki pilnowac mi tu Kencika, zeby w górze został :p Quote
agabytom Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No my się też zaczynamy zbierać...Kawy:crazyeye:,kawy:crazyeye:,kaaaawy !!! KOlejny dzień cztery godziny spania!!!Kent chcesz mnie zabić!!! W góre i to szybko!! Quote
sara_rokitnica Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kent zostan w gorze tak jak Mysia prosila! Quote
Recommended Posts