D0minika Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Zosia dopiero 94 razy obejrzana na ale.gratce :placz: Nikt nie chce ślicznoty? :shake: Quote
zaba14 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 San_(jagodowa:) napisał(a):Zośka jest bardzo żywiołowa,uwielbia się bawić,często biega z zabawką w pyszczku i wygina się cała;) Aaaa ja nie powiedziałam jednej,bardzo ważnej rzeczy: Zosieńka się uśmiecha i to w sposób wyjątkowy,tzn pokazuje przednie ząbki:lol: Jest wtedy przekomiczna:lol: Moi sasiedzi maja rottka, ktory tak samo sie usmiecha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zośka jestes sliczna sunia, energiczna..eh w dodatku z temperamentem.. :loveu: :loveu: Quote
Kamyczek87 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 A z jakich powodów kolejni właściciele oddawali ją spowrotem?,czy przez jej żywiołowość?.:shake: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Kamyczek87 napisał(a):A z jakich powodów kolejni właściciele oddawali ją spowrotem?,czy przez jej żywiołowość?.:shake: Poprzedni "właściciele":mad: pozwolili jej wejść sobie na głowę no i zaczęła sobie "ustawiać" dzieci. Z ostatniego domu wróciła oficjalnie z powodu pogryzionego dywanu,nieoficjalnie matka właścicielki jej po prostu nie chciała:angryy: Quote
D0minika Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ogłosiłam Zosię na jakimś temacie, gdzie chcą towarzysza dla foksa, mają doświadczenie z takimi diabłami :cool3: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 D0minika napisał(a):Ogłosiłam Zosię na jakimś temacie, gdzie chcą towarzysza dla foksa, mają doświadczenie z takimi diabłami :cool3: No to będzie mieszanka wybuchowa:evil_lol: Quote
D0minika Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Zosia 173 razy obejrzana na ale.gratce i nic :placz: Quote
San_(jagodowa:) Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 D0minika napisał(a):Zosia 173 razy obejrzana na ale.gratce i nic :placz: Bo ciągle nie zobaczył jej ten właściwy człowiek... Quote
San_(jagodowa:) Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Zośka,kumpel zza ściany już w domku,a Ty co?? Quote
Asia_M Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Postaraj się mała i bierz dobry przykład z mojego pupilka :grins: Quote
Ludek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Zosieńko do góry. Asiu umieść może w tytule wątku, że np. prawie jack russell terrier. To przykre, ale rasowce szybciej znajdują domki. Quote
D0minika Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ludek napisał(a):Zosieńko do góry. Asiu umieść może w tytule wątku, że np. prawie jack russell terrier. To przykre, ale rasowce szybciej znajdują domki. No można by tak napisac. Co tam u ZOsi słychać? Quote
San_(jagodowa:) Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Zosieńka jak zwykle wdzięczy się w swoim kojcu,żeby do niej podejść, pomiziać, pobawić się....Zosia chce człowieka tylko dla siebie,nie dla pięćdziesięciu innych psów:( Quote
D0minika Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Zośka słonko ładnie świeci więc skakuj na samą górę :cool3: Założę się, ze potrafisz wysoko skakać :evil_lol: Quote
Recommended Posts