Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 648
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie! Emir jakies chorobsko zmoglo wiec przekazuje wiesci: u Medara [B]wykluczono[/B] martwice jelita! Wyniki krwi ma [B]lepsze[/B] niz w momencie wyjscia ze szpitala. Lekarze nie wiedza, co mu teraz jest. Dostal leki, jutro dostanie kleik z wolowiny i zobaczymy jak mu pojdzie z jedzeniem. Nadal trzymajcie kciuki!

Posted

Trzymamy bardzo mocno :kciuki::kciuki::kciuki: bo chłopak dość się już w życiu nacierpiał i teraz powinno być już tylko super :)
A Emir życzę szybkiego powrotu do zdrowia, bo to :lilangel: nie człowiek :)

Posted

Emir jest co chwila chora - jak ona się w końcu nie położy na kilka dni to :mad: ...ehhh...no szkoda gadać !!! Ile mozna z grypa łazić - doigra sie w końcu!!!

Medarku psinko - zdrowiej......tak już dobrze było...

Posted

Mam prośbę. Kto ma w miarę blisko niech zawiezie EMIR do lekarza, a póżniej przywiąże chociaż na 3 dni do łóżka. :mad: Nie podobają, mi się te choróbska, a trochę się na tym znam :shake:.
Za Medarka dalej trzymam kciuki, zdrowiej nam "maleńki", już czas.

Posted

W nadchodzącym 2007 Roku życzę wszystkiego co najlepsze
Wam
ludziom o wrażliwej duszy i wielkim sercu.

I w całym tym bałaganie świata, nie zapominajcie też o sobie.

Dzień po dniu, niech towarzyszy Wam myśl Rainera Haaka
"Jest tylko jeden jedyny dzień,
w którym mogę być szczęśliwy: dzisiaj."

Takich szczęśliwych "dzisiaj" jak najwięcej ...
Wam, Waszym bliskim, Waszym ogoniastym przyjaciołom.

Posted

Medarek 2 x zjadł przygotowane jedzenie ( ale entuzjastą wołowiny nie jest) i jak narazie sensacji gastrycznych nie ma; dostaje antybiotyki ( dwa ) witaminy i generalnie jest pilnie obserwowany; jest słaby ale b. kontaktowy
EMIR

Posted

[quote name='Pluciarz']Kto ma w miarę blisko niech zawiezie EMIR do lekarza, a póżniej przywiąże chociaż na 3 dni do łóżka. [/quote]

:lol: temu co to zrobi i przeżyje stawiam dużą wodę ognistą. To jest niewykonalne. Sorry za off.

Posted

[quote name='ciemny']:lol: temu co to zrobi i przeżyje stawiam dużą wodę ognistą. To jest niewykonalne. Sorry za off.[/quote]

Jak ktoś tego dokona, to ja sie dołączam i postawię całą skrzynkę..

Posted

ja tu nowa, a znowu się mądrze; ale myślę sobie, że tylko na SGGW.
Wete lepsi niz masa medyków, towarzystwo doborowe, leki niezłe, a jak trzeba to i związać potrafią... :evil_lol:

Posted

[quote name='ciemny']:lol: temu co to zrobi i przeżyje stawiam dużą wodę ognistą. To jest niewykonalne. Sorry za off.[/quote]

Hmmmmmmmm ja jestem chetna tylko z Kraka troche daleko a wody ognistej nie pije

Posted

widzieliśmy się dziś z Medarem, który pięknie pochłonął sporo mielonego mięska wołowego i w podzięce merdał ogonem jak szalony.

[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]MEDAR ŻYCZY WSZYSTKIM SWOIM PRZYJACIOŁOM "SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
EMIR

Posted

[CENTER][SIZE=4][COLOR=green]EMIR, MEDARZE - [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=green]ZDROWIA I RADOŚCI, [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=green]ROKU SZCZĘŚCIA I SPOKOJU[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#008000][/COLOR][/SIZE]
:tree1: [/CENTER]

Posted

Wiadomosc od EMIR:
Wszelkie informacje na temat zdrowia Medara i innych psow, przebywajacych w schronisku fundacji, sa zamieszczane na stronie fundacji, w dziale "Aktualnosci" (EMIR nie ma mozliwosci, ze wzgledow czasowych, czestego wchodzenia na dogomanie, bardzo serdecznie zaprasza wszystkich na strone fundacji :-D)

Posted

Jwdnocześnie uprzejmie proszę Wszystkich darczyńców, którzy zechcą wspierać finansowo nasze działania , o dokonywanie wpłat na konta fundacji EMIR , bez pośrednictwa AFN
EMIR