snuszak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 z Ciapkowych nowości : w weekend czekała gamonia duża impreza rodzinna, mimo tłumów ludzi był spokojny i trzymał się cały czas mnie, dał się przytulać 2,5 letniej Martynie, sam nawet raz się przytulił :) w niedzielę zostawiony na chwilę sam w pokoju został przyłapany na środku stołu, oczywiście kończył wpieprzać placek :mad: na szczęście były tylko 4 kawałki, na nieszczęście dość duże, ale rozwolnień nie było a Ciapek był bardzo szczęśliwy dziś jak mnie nie było w domu zwiał lokatorom gdy wychodzili, ojciec 15 minut go gonił, złapany został na parkingu koło szpitala :cool1: a ranka już super :p:p tzn nie ma ranki :p Quote
supergoga Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 OJ, to uciekanie niebezpieczne jest. Okazuje się że trzeba uważać. A Kasiu napisz jak wygląda zostawanie ogólnie w domu - tzn bez placka. Potrafi zostać czy wrzeszczy i demoluje. I jak z czystością w domu. Quote
snuszak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ciapek to typ, którego nie puszczam na spacerach bo nie mam zaufania, tylko na 10 metrowej lince, którą mogę przydepnąć i ze smakołykami, a to wszystko po tym jak pierwszy raz wpuściłam go do tyłu na ogród, Ciapek kita do góry i leci jak szalony (myślał, że jest już na wolności :diabloti:) wołałam za nim żeby zobaczyć jego reakcję ale on zatrzymał się dopiero na płocie :cool1: wszystkie tak testuje ale on testu nie zdał, ale na 10 metrowej lince jest spoko, z tym że ona lekko mu ciąży to nie czuje tej swobody, obawiam się że bez mógłby się zapędzić jak dziś. W domu zostaje bez problemu, nic nie niszczy, nie nasika, kupę to nawet robi tylko na spacerach na trawniku w ogrodzie nic, więc ma bardzo mocne poczucie czystości na swoim terenie. W domu co najwyżej okupuje kanapę jak zostanie sam. Na początku robi parę minut śpiewania że wychodzi się bez niego, a później kładzie się Quote
What May NN Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 może on po prostu komuś zwiał?? i ktoś go szuka na drugim końcu polski ;-) śliczny brzydal :-) Quote
ania z poznania Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 http://i637.photobucket.com/albums/uu95/snuszkak/DSC02570.jpg Kasiu, ucałuj Ciapulka w ten nochalek ode mnie :) Quote
snuszak Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 bleee śmierdzące psy będę całować :evil_lol: Quote
Marylin Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='snuszkak']bleee śmierdzące psy będę całować :evil_lol:[/QUOTE] No to, to wykluczone - jeszcze się jakichś dziwnych choróbsk nabawisz :p A tak btw to uwielbiam te Twoje komentarze - a ciapek jest PRZEŚLICZNY! Na tej fotce z profilu to ma coś z... buldoga angielskiego. Quote
ania z poznania Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 A Kasia nam tu nic nie mówi :mad:???? Quote
Ajula Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='ania z poznania']A Kasia nam tu nic nie mówi :mad:????[/QUOTE] pewnie nie może wydusić z siebie słowa z rozpaczy, że będzie musiała oddać Ciapka :diabloti: Quote
ania z poznania Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Kochani, gdybyście mieli sobowtóra Tobiego: to poproszę o fotki z opisem. Tobi znalazł dom błyskawicznie, mam mnóstwo zapytań o niego, podsyłam wszystkim Ciapka, no ale nie jest kudłaty i to już nie to :roll: Quote
snuszak Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 nic nie mówi bo ma teraz takie zawirowania, że jej w domu w zasadzie nie ma tak domek dla Ciapka jest, sprawdzony już, jeszcze kastracja i wsio do domku Quote
ania z poznania Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ojej :)! Szkoda ;), już nie zobaczę Ciapka :placz:! Ciapulku, kochany, powodzenia :)! Quote
supergoga Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Czy do tego domku który był zainteresowany? Miałas jeszcze umowy? Bo już nie pamiętam!!! Quote
What May NN Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='supergoga']Czy do tego domku który był zainteresowany? Miałas jeszcze umowy? Bo już nie pamiętam!!![/QUOTE] no mam nadzieję :-) Quote
snuszak Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 no pewnie, że do tego :) umowa spisana czekam na wieści od nowych właścicieli tu na forum :) Quote
Ajula Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 już pojechał? :lol: Państwo nie mogli się doczekać byłam z Anetą na wizycie, podobało się nam, fajni ludzie, powinno być dobrze. A zresztą domek niedaleko mnie, będę się zakradać i zza płotu podglądać :diabloti: Czyli czekamy na wizytę Państwa na dogomanii :) Quote
AiP Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Dobry wieczór! Tu Asia i Paweł - nowa rodzinka Ciapka :) Nie mogliśmy się go doczekać, więc zawitaliśmy do Kasi już dziś :) Ciapuś bardzo dobrze zniósł podróż samochodem, dopiero w Poznaniu lekko się zaniepokoił - te światła, samochody, każdego ciekawskiego pieska by to poruszyło ;) Postanowiliśmy, że w drodze do domu wstąpimy na Cytadelę, na spacerek. Małego zapachy zaatakowały z wszystkich stron! Nawet nie wiedział, że go wołamy, taki był podekscytowany :P Nie możemy wyjść z podziwu, że to taki kochany, grzeczny piesek. Zaraz po powrocie do domu zjadł kolację, a teraz leży sobie wygodnie na posłanku razem z Pawłem :D Jest trochę smutny (Ciapek, nie Paweł ;) ), bo tęskni za domem Kasi - lepszego tymczasu dostać nie mógł, dziękujemy! Mamy nadzieję, że będzie z nami szczęśliwy, że się przyzwyczai do nowych warunków, bo będziemy o niego dbać najlepiej jak umiemy. Pozdrawiamy i jeszcze raz bardzo dziękujemy! Asia i Paweł Quote
What May NN Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 witamy na dogo :-) fajnie, że jesteście!! Quote
supergoga Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Witamy Was serdecznie i to my Wam dziękujemy - za domek dla Ciapka. TYumczas u Kasi jest cudowny, wiemy to - ale to zawsze tymczas (do tego potrzebny) - a stały dom - to DOM! Będziemy zawsze czekali tu na newsy o psiaku. Quote
Ajula Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 witamy na dogomanii :) życzymy dużo radości ze wspólnego życia z Ciapkiem trzymam kciuki, żeby okazał się grzecznym pieskiem! Quote
Recommended Posts