Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z Ciapkowych nowości :
w weekend czekała gamonia duża impreza rodzinna, mimo tłumów ludzi był spokojny i trzymał się cały czas mnie, dał się przytulać 2,5 letniej Martynie, sam nawet raz się przytulił :)
w niedzielę zostawiony na chwilę sam w pokoju został przyłapany na środku stołu, oczywiście kończył wpieprzać placek :mad: na szczęście były tylko 4 kawałki, na nieszczęście dość duże, ale rozwolnień nie było a Ciapek był bardzo szczęśliwy
dziś jak mnie nie było w domu zwiał lokatorom gdy wychodzili, ojciec 15 minut go gonił, złapany został na parkingu koło szpitala :cool1:
a ranka już super :p:p tzn nie ma ranki :p

• Replies 465
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OJ, to uciekanie niebezpieczne jest. Okazuje się że trzeba uważać.
A Kasiu napisz jak wygląda zostawanie ogólnie w domu - tzn bez placka. Potrafi zostać czy wrzeszczy i demoluje. I jak z czystością w domu.

Posted

Ciapek to typ, którego nie puszczam na spacerach bo nie mam zaufania, tylko na 10 metrowej lince, którą mogę przydepnąć i ze smakołykami, a to wszystko po tym jak pierwszy raz wpuściłam go do tyłu na ogród, Ciapek kita do góry i leci jak szalony (myślał, że jest już na wolności :diabloti:) wołałam za nim żeby zobaczyć jego reakcję ale on zatrzymał się dopiero na płocie :cool1: wszystkie tak testuje ale on testu nie zdał, ale na 10 metrowej lince jest spoko, z tym że ona lekko mu ciąży to nie czuje tej swobody, obawiam się że bez mógłby się zapędzić jak dziś.

W domu zostaje bez problemu, nic nie niszczy, nie nasika, kupę to nawet robi tylko na spacerach na trawniku w ogrodzie nic, więc ma bardzo mocne poczucie czystości na swoim terenie. W domu co najwyżej okupuje kanapę jak zostanie sam. Na początku robi parę minut śpiewania że wychodzi się bez niego, a później kładzie się

Posted

[quote name='snuszkak']bleee śmierdzące psy będę całować :evil_lol:[/QUOTE]
No to, to wykluczone - jeszcze się jakichś dziwnych choróbsk nabawisz :p
A tak btw to uwielbiam te Twoje komentarze - a ciapek jest PRZEŚLICZNY! Na tej fotce z profilu to ma coś z... buldoga angielskiego.

Posted

[quote name='ania z poznania']A Kasia nam tu nic nie mówi :mad:????[/QUOTE]
pewnie nie może wydusić z siebie słowa z rozpaczy, że będzie musiała oddać Ciapka :diabloti:

Posted

już pojechał? :lol:
Państwo nie mogli się doczekać
byłam z Anetą na wizycie, podobało się nam, fajni ludzie, powinno być dobrze.
A zresztą domek niedaleko mnie, będę się zakradać i zza płotu podglądać :diabloti:
Czyli czekamy na wizytę Państwa na dogomanii :)

Posted

Dobry wieczór! Tu Asia i Paweł - nowa rodzinka Ciapka :) Nie mogliśmy się go doczekać, więc zawitaliśmy do Kasi już dziś :) Ciapuś bardzo dobrze zniósł podróż samochodem, dopiero w Poznaniu lekko się zaniepokoił - te światła, samochody, każdego ciekawskiego pieska by to poruszyło ;) Postanowiliśmy, że w drodze do domu wstąpimy na Cytadelę, na spacerek. Małego zapachy zaatakowały z wszystkich stron! Nawet nie wiedział, że go wołamy, taki był podekscytowany :P
Nie możemy wyjść z podziwu, że to taki kochany, grzeczny piesek. Zaraz po powrocie do domu zjadł kolację, a teraz leży sobie wygodnie na posłanku razem z Pawłem :D Jest trochę smutny (Ciapek, nie Paweł ;) ), bo tęskni za domem Kasi - lepszego tymczasu dostać nie mógł, dziękujemy! Mamy nadzieję, że będzie z nami szczęśliwy, że się przyzwyczai do nowych warunków, bo będziemy o niego dbać najlepiej jak umiemy.
Pozdrawiamy i jeszcze raz bardzo dziękujemy!
Asia i Paweł

Posted

Witamy Was serdecznie i to my Wam dziękujemy - za domek dla Ciapka. TYumczas u Kasi jest cudowny, wiemy to - ale to zawsze tymczas (do tego potrzebny) - a stały dom - to DOM!
Będziemy zawsze czekali tu na newsy o psiaku.