Kluska4 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ode mnie również :loveu: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
AgaiTheta Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Marek podesłał mi kilka MMSów. zaraz jedziemy i jedziemy..... Wiecie co on wygląda przeraźliwie, ale ja i tak licze na to, że w domku zechce mu się żyć i zwalczy to choróbsko! Rymonka przywracasz mi wiarę, dzięki!!!! Quote
Dharma Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Badz dzielny aniołku! Ciotki walczą o Ciebie a ty musisz im pomoc!! :placz: Quote
Rymonka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Aguś, damy z siebie wszystko.... nie mam słów... najważniejsze najpierw do kliniki...!!! Quote
CASIA&ttb Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rymonka napisał(a):Witam! Trafiłam na ten watek dopiero dwa dni temu... ale nadrobiłam straty dzięki Markowi i Adze. sytuacja jest opanowana - Marek dzis pojechał o 7 po Rockiego... Po pobycie w klinice zabieram go na DT do siebie ... ale najważniejsze - tak jak Aga powiedziała - zrobić teraz jesczcze badania .. i bądźmy dobrej myśli .. chociaz troszke!!! pzdr. Rymonka (Aga) Wielkie Dzieki dla Was za to co robicie dla Rockiego :loveu: Pozdrawiam Quote
Kluska4 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Strasznie chudy biedaczek :-( Zeby mu tylko sił starczyło Quote
Apbt_sól Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :loveu:Dziekujemy:loveu: A Ty Rokuś się trzymaj i nie poddawaj Quote
boksiedwa Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Straszna chudzina :placz: miejmy nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej Rockuś trzymam kciuki:kciuki: Quote
Aganiok Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 on jest piękny...i taki biedny, te oczy :placz: Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Właśnie wracam z kliniki, Rocki mimo potwornej chudości :-( (waży 25,6 kg) jest w miarę wesoły i zainteresowany co się dzieje dookoła Trochę pochodziliśmy przed kliniką, jedna kupa, trochę rzadka. Z panią z recepcji poszedł chętnie Na 18 tam wracam i będzie miał robione USG. Chętnym przekazuje, że odwiedzać można Quote
Apbt_sól Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 kurcze wychudł strasznie :( Ja wierze ze bedziedzie dobrze!!!! Rokuś , farflusiu nie poddawaj sie! Quote
Agniest Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rymonko - ja też przyłączam się do podziękowań, jesteś wspaniała :) Czy wiadomo już jak długo Rocki będzie w klinice? Czy to tylko kwestia badań i będzie mógł jechać do domku na kolanka swojej tymczasowej pańci ? Quote
Rymonka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ... będzie tak długo jak to konieczne... więcej będziemy wiedziały z Lapegazą jak wrócimy z usg... spotykamy sie na 18 (jak wspomniała Lapegaza)... ja już bym go zabrała...bo Marek mówił, że jest strasznie żywiołowym psiakiem... i taki ma kochany pyszczek i w ogóle jest oh ah!! tyle i będę mogła to mu pomogę i zapewnie domek... ale najważniejsza teraz kliniczna opieka...BĘDZIE DOBRZE! Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Agniest, będziemy z Rymonką znowu dziś. o 18.20 ma mieć robione USG i zobaczymy co dalej. Też mam nadzieję, że w klinice posiedzi kilka dni i szybko do Rymonki :) No Rocki chudziutki ale siłe ma ;) Cieszy się, jak się coś do niego mówi, jest kontaktowy i pzyjaźnie nastawiony do świata :) Quote
CASIA&ttb Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Apbt_sól napisał(a):kurcze wychudł strasznie :( Ja wierze ze bedziedzie dobrze!!!! Rokuś , farflusiu nie poddawaj sie! fakt chudy strasznie-to nie ten sam psiak(wstrętne choróbsko :angryy: ) trzymaj sie mały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pusia2405 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rymonka, jesteś wielka!!:multi: Rocky jest po prostu do kochania;) Ja cały czas wierzę w cuda!! Quote
la_pegaza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rymonce siadł net, więc napiszę w skrócie, ona najwyżej uzupełni potem ;) Rocki miał dziś dwukrotnie robione USG - nie ma żadnych guzów!! Nerki wyglądają na zmienione, jutro będą dokładnie badane. Został wykąpany, dostał jakiś żel na uszy, bo coś się na nich dzieje, jedzenie pochłania, i jak się wypróżni, zbadają kał :) Zdecydowanie nie jest fanem kotów :diabloti: Nerki ma mieć badane jutro o 13, postaram się tam być :p Quote
Dharma Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='la_pegaza'] Rocki miał dziś dwukrotnie robione USG - nie ma żadnych guzów!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi: jak to mozliwe? Quote
Rymonka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ... net naprawiony - wow !!!! i jestem... La Pegaza napisała w sumie to co najważniejsze.... a ja tylko dodam, że Rocki jest KOCHANY, rzeczywiście nerki jutro do badania... musi być dobrze!!!!!!!! Uszka zażelowane. Jest strasznie wychudzony.. brak dożywienia.. ciągle szuka misek z jedzeniem... i jak znajduje to wyjada... ;) Pani wetka powiedziała (jak tylko nerki będą si), że to kwestia 1 - 2 misięcy aby doszedł do siebie!!!! teraz czekamy na jutrzejsze wyniki odnośnie nerek.. La Pegaza ma się tam stawić na 13 - lepiej osobiście porozmawiać i się wywiedzieć.... Ale i tak wcześniej będziemy dzwonić... Tymczasem Rocki w góre i to wyyyyyysssooookoooo!!!!!:loveu: Quote
CASIA&ttb Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Rymonka']... net naprawiony - wow !!!! i jestem... La Pegaza napisała w sumie to co najważniejsze.... a ja tylko dodam, że Rocki jest KOCHANY, rzeczywiście nerki jutro do badania... musi być dobrze!!!!!!!! Uszka zażelowane. Jest strasznie wychudzony.. brak dożywienia.. ciągle szuka misek z jedzeniem... i jak znajduje to wyjada... ;) Pani wetka powiedziała (jak tylko nerki będą si), że to kwestia 1 - 2 misięcy aby doszedł do siebie!!!! teraz czekamy na jutrzejsze wyniki odnośnie nerek.. La Pegaza ma się tam stawić na 13 - lepiej osobiście porozmawiać i się wywiedzieć.... Ale i tak wcześniej będziemy dzwonić... Tymczasem Rocki w góre i to wyyyyyysssooookoooo!!!!!:loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Suuuuuuuuuuuper wieści :loveu: Quote
Apbt_sól Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Świetnie!!!!!! strasznie się ciesze!!!!!!!! :) :) :) tylko jak to mozliwe ze predzej był guz..... i co z watrobą zmieniona? och , Rokusś aleś ty nas nastraszył kochany :) Quote
pusia2405 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Rocki miał dziś dwukrotnie robione USG - nie ma żadnych guzów!! :multi::multi::multi::multi::crazyeye::crazyeye: Jednak warto konsultować historię choroby w paru miejscach. Czyżby cud?? Ten cud, na który tak liczyliśmy?? Rockuś, a teraz biegnij na pierwszą szukać prawdziwego domku;):painting::painting: Quote
Recommended Posts