Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marek podesłał mi kilka MMSów.

zaraz jedziemy

i jedziemy.....

Wiecie co on wygląda przeraźliwie, ale ja i tak licze na to, że w domku zechce mu się żyć i zwalczy to choróbsko!

Rymonka przywracasz mi wiarę, dzięki!!!!

Posted

Rymonka napisał(a):
Witam!
Trafiłam na ten watek dopiero dwa dni temu... ale nadrobiłam straty dzięki Markowi i Adze.
sytuacja jest opanowana - Marek dzis pojechał o 7 po Rockiego...
Po pobycie w klinice zabieram go na DT do siebie ... ale najważniejsze - tak jak Aga powiedziała - zrobić teraz jesczcze badania .. i bądźmy dobrej myśli .. chociaz troszke!!!
pzdr. Rymonka (Aga)

Wielkie Dzieki dla Was za to co robicie dla Rockiego :loveu:

Pozdrawiam

Posted

Właśnie wracam z kliniki, Rocki mimo potwornej chudości :-( (waży 25,6 kg) jest w miarę wesoły i zainteresowany co się dzieje dookoła

Trochę pochodziliśmy przed kliniką, jedna kupa, trochę rzadka. Z panią z recepcji poszedł chętnie Na 18 tam wracam i będzie miał robione USG.

Chętnym przekazuje, że odwiedzać można

Posted

Rymonko - ja też przyłączam się do podziękowań, jesteś wspaniała :)
Czy wiadomo już jak długo Rocki będzie w klinice? Czy to tylko kwestia badań i będzie mógł jechać do domku na kolanka swojej tymczasowej pańci ?

Posted

... będzie tak długo jak to konieczne... więcej będziemy wiedziały z Lapegazą jak wrócimy z usg... spotykamy sie na 18 (jak wspomniała Lapegaza)... ja już bym go zabrała...bo Marek mówił, że jest strasznie żywiołowym psiakiem... i taki ma kochany pyszczek i w ogóle jest oh ah!! tyle i będę mogła to mu pomogę i zapewnie domek... ale najważniejsza teraz kliniczna opieka...BĘDZIE DOBRZE!

Posted

Agniest, będziemy z Rymonką znowu dziś. o 18.20 ma mieć robione USG i zobaczymy co dalej. Też mam nadzieję, że w klinice posiedzi kilka dni i szybko do Rymonki :)

No Rocki chudziutki ale siłe ma ;) Cieszy się, jak się coś do niego mówi, jest kontaktowy i pzyjaźnie nastawiony do świata :)

Posted

Apbt_sól napisał(a):
kurcze wychudł strasznie :(
Ja wierze ze bedziedzie dobrze!!!!
Rokuś , farflusiu nie poddawaj sie!

fakt chudy strasznie-to nie ten sam psiak(wstrętne choróbsko :angryy: )

trzymaj sie mały!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Rymonce siadł net, więc napiszę w skrócie, ona najwyżej uzupełni potem ;)

Rocki miał dziś dwukrotnie robione USG - nie ma żadnych guzów!!

Nerki wyglądają na zmienione, jutro będą dokładnie badane. Został wykąpany, dostał jakiś żel na uszy, bo coś się na nich dzieje, jedzenie pochłania, i jak się wypróżni, zbadają kał :) Zdecydowanie nie jest fanem kotów :diabloti:

Nerki ma mieć badane jutro o 13, postaram się tam być :p

Posted

... net naprawiony - wow !!!! i jestem...

La Pegaza napisała w sumie to co najważniejsze....
a ja tylko dodam, że Rocki jest KOCHANY, rzeczywiście nerki jutro do badania... musi być dobrze!!!!!!!!
Uszka zażelowane. Jest strasznie wychudzony.. brak dożywienia.. ciągle szuka misek z jedzeniem... i jak znajduje to wyjada... ;)
Pani wetka powiedziała (jak tylko nerki będą si), że to kwestia 1 - 2 misięcy aby doszedł do siebie!!!!
teraz czekamy na jutrzejsze wyniki odnośnie nerek.. La Pegaza ma się tam stawić na 13 - lepiej osobiście porozmawiać i się wywiedzieć.... Ale i tak wcześniej będziemy dzwonić...
Tymczasem Rocki w góre i to wyyyyyysssooookoooo!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='Rymonka']... net naprawiony - wow !!!! i jestem...

La Pegaza napisała w sumie to co najważniejsze....
a ja tylko dodam, że Rocki jest KOCHANY, rzeczywiście nerki jutro do badania... musi być dobrze!!!!!!!!
Uszka zażelowane. Jest strasznie wychudzony.. brak dożywienia.. ciągle szuka misek z jedzeniem... i jak znajduje to wyjada... ;)
Pani wetka powiedziała (jak tylko nerki będą si), że to kwestia 1 - 2 misięcy aby doszedł do siebie!!!!
teraz czekamy na jutrzejsze wyniki odnośnie nerek.. La Pegaza ma się tam stawić na 13 - lepiej osobiście porozmawiać i się wywiedzieć.... Ale i tak wcześniej będziemy dzwonić...
Tymczasem Rocki w góre i to wyyyyyysssooookoooo!!!!!:loveu:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Suuuuuuuuuuuper wieści :loveu:

Posted

Świetnie!!!!!! strasznie się ciesze!!!!!!!! :) :) :)

tylko jak to mozliwe ze predzej był guz..... i co z watrobą zmieniona?

och , Rokusś aleś ty nas nastraszył kochany :)

Posted

Rocki miał dziś dwukrotnie robione USG - nie ma żadnych guzów!!

:multi::multi::multi::multi::crazyeye::crazyeye:

Jednak warto konsultować historię choroby w paru miejscach.

Czyżby cud?? Ten cud, na który tak liczyliśmy??

Rockuś, a teraz biegnij na pierwszą szukać prawdziwego domku;):painting::painting: