Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pusia2405 o Rockim, boksiu z wałbrzyskiego schroniska zabranym do Zielonej Góry do hotelu:

Jeszcze ja wtrące swoje pięć groszy!!:evil_lol:
Rocki jest wspaniałym psiakiem. Zaraz po wyjściu ze schronu opróżnił się do bólu a potem jak by nigdy nic się stało władował się bez problemu do samochodu (być może wcześniej jeździł?? chociaż pan w schronie powiedział, że ten pies jest od jakiegoś meleństwa:-(). Potem do tyłu dosiadła się ciotka apbt i pies już był całkowicie szczęśliwy, ponieważ miał się do kogo przytulić (był "czyściutki" i przewspaniale pachniał"). U weta był również grzeczny. Podróż już opisała apbt. Ja szczerze mówiąc nie mogłam się skupić na prowadzeniu auta: po pierwsze bąki boksia i charczenie, po drugie komentarze ciotek:lol:) Wesoły autobus;-).
Ja w hotelu zrobiłam mu dwa zdjęcia ale szczerze mówiąc nie są najlepszej jakości, więc jeśli można prosić kogoś kto mieszka niedaleko o zrobienie fachowych zdjęć i przekazanie na jego wątek!! Przecież nadal szukamy mu domu.
Przyszli opiekunowie będą na pewno z niego zadowoleni. Pies jest karny (przynajmniej takie wrażenie robił) i niesamowicie przyjacielski i chyba ma swój charakterek!!;-)
Także do góry rocki i znajdź jak najszybciej swoje domowe ciepełko!!

Zrelaksowany , szczśliwy , śpiacy....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To był kiedyś pierwszy post. Zmieniam ponieważ zaszły zmiany ;)
03-01-2007
Suni nie ma już w schronie jest za to boksio Rocki. Od października. Smutny i zrezygnowany :placz:

Prosimy o pomoc w zebraniu informacji!

Błagam!!!!!
Pomóżcie znaleźć hotelik lub dom tymczasowy dla Boksi.
Sunia jest w schronisku od ponad miesiąca. Często zdarza się że nie wychodzi i nie wiadomo wtedy czy jest jeszcze.
Jest stareńka, milutka.

Pomóżcie pomóc......

Już za kilka dni będą nowe zdjęcia.
W Wałbrzychu mamy kilka cioć, obiecały pomóc w miarę swoich możliwości.
Dlatego proszę też dogomaniaków z okolic. Może komuś przyjdzie do głowy pomysł.

Jak ją uratować?

Nie spadaj!!! Zaraz ciocie Cię zobaczą!

Posted

no a ten hotel Kubus?? napisali, że za 25 zł za dobę ją wezmą, już z wyżywieniem i opieką. To jest 63km od Wałbrzycha. nic bliżej nie znalazłam. W Uciechowie są chore szczeniaki i jej nie mogą zabrac :(