Rymonka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 fifulka napisał(a):no z tym tuczeniem to ostrożnie, Rymonka tak kocha psiaki ze jeszcze nam z bokserka zrobi beznardyna albo mastifa :eviltong: :megagrin: . ;) no no... wskazów wetki oraz fachowców, którym mam koło siebie - to najważniejsze rady co do żywienia...:cool3: Quote
Rymonka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ja również dołączam się do podziękowań dla Hani&Andrzeja... za wielkie serducho, pomoc, wsparcie i siłe:iloveyou: Quote
AgaiTheta Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Przypominam, że szukamy domu dla Rockiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
caroolcia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Rokuś powodzenie w DT i w szukaniu nowego domku - taki śliczny kawaler musi szybko domeczek znaleść ;) Quote
Rymonka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witaj w domku Rocki!!!!:loveu: Dziś o godzinie 16.30 Rocki zawitał w progach mojego domku!!!! Wręcz wciągnął mnie na II piętro, jakby dokładnie wiedział gdzie nowy domek czeka....:multi: :multi: Obwąchał wszystkie kąty... pokoje, łazienka... no i KUChnia..(to na bank jego ulubione miejsce coś czuje będzie:cool3: )... i Balkon rzecz jasna....już się rozłożył i leży na słoneczku... Wyniki morfologii - znacznie poprawione!!!! A jutro pozostałe - jak alat - musimy popatrzeć dokładnie na naszą wątróbkę....:razz: Waga - 27 kg!!!!!!!!!!! Quote
Rymonka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Lecimy dalej - zdjęcia jako takie - ale muszą być : Na balkonie: w pokoju Quote
Rymonka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 w pokoju.. na posłanku..:loveu: (na razie.... wiadomo do kogo to mówie:razz: ) i leżę sobie na balkoniku.... Quote
Kluska4 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To cudownie, że Rockuś już u Ciebie :loveu: :Rose: Quote
fifulka Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Rymonka napisał(a):w pokoju.. na posłanku..:loveu: (na razie.... wiadomo do kogo to mówie:razz: ) i leżę sobie na balkoniku.... Chyba do mnie bo jak przyjade to mnie położysz na tym kocyku a jego na łózku :P :evil_lol: śliczny :) widać po uśmiechy ze mu się podoba :multi: :biggrina: Quote
AgaiTheta Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Cudownie!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję Dziękuję Dziękuję!!!!!!!!!! ....ech chłopaku dobrze trafiłeś. Nawet serial obejrzał :evil_lol: na kanapie.... Quote
mariee Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 A ja tak pociuchutku sledzilam watek, mialam nadzieje ! Czuje,ze bedzie dobrze! Potrzebny czas i duzo milosci! Quote
CASIA&ttb Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Rockuś Ty szczęściarzu-zdrowiej malutki i szukaj domku :) Quote
caroolcia Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Huraaaa :multi: :multi: :multi: Rokus bądż grzecznym chłopczykiem i nabieraj okrągłości. Brawo Rymonka:loveu: Quote
Rymonka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nocka przespana... bardzo cichutko i spokojnie.... no małe chrapanko było ale tylko przy zasypianiu:cool3: .... Jak narazie .... hhmmm... cóz mozna powiedzieć po połowie dnia i przespanej nocy - no jest bardzo bardzo grzeczny i wie dokładnie gdzie jego miejsce...dzielny psiak!!! Chcielibysmy z Rockim podziękować, bo teraz już możemy tak na spokojnie.... wszystkim za wiarę, za pozytywne myślenie, za rady, pomoc finansową (AFN, Boksery w Potrzebie), KlinWet (lek.wet. Ilonie Bykowskiej), osobom... których jest mnóstwo... ale tak szybciutko...AgaiTheta (1), mm.templum, La_pegaza, Hania&Andrzej, fifulka, caroolcia, marie, casia i figa.... wszystkim wszystkim.... nie chce nikogo pominąć,.,.,.. bo jest TYLU dobrych ludzi, że chyba by mi strony nie starczyło!!!!:multi: BRAVO DLA WAS!!!:loveu: Dzięki! Quote
Rymonka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 aaaa.... zapomniałam o mojej współlokatorce Marlenie i jej Pawłowi (też zajmuje pozycję DT... hihihihihi...;) ).. dzięki za akceptację, pomoc i wsparcie... buziaki!!!:loveu: Quote
Imbirka Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rymonka, podziękowania również Tobie się należą:Rose: Quote
pusia2405 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Już dawno mnie o Rockusia nie było. Ale faaaajnie. Oby chłopak doszedł do siebie wreszcie. Quote
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rymonka, dzięki za dobroć i serce:buzi: , Rokusiu, spotkało cię wielkie szczęście. Quote
pusia2405 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Rymonka napisał(a):Nocka przespana... bardzo cichutko i spokojnie.... no małe chrapanko było ale tylko przy zasypianiu:cool3: .... Jak narazie .... hhmmm... cóz mozna powiedzieć po połowie dnia i przespanej nocy - no jest bardzo bardzo grzeczny i wie dokładnie gdzie jego miejsce...dzielny psiak!!! Chcielibysmy z Rockim podziękować, bo teraz już możemy tak na spokojnie.... wszystkim za wiarę, za pozytywne myślenie, za rady, pomoc finansową (AFN, Boksery w Potrzebie), KlinWet (lek.wet. Ilonie Bykowskiej), osobom... których jest mnóstwo... ale tak szybciutko...AgaiTheta (1), mm.templum, La_pegaza, Hania&Andrzej, fifulka, caroolcia, marie, casia i figa.... wszystkim wszystkim.... nie chce nikogo pominąć,.,.,.. bo jest TYLU dobrych ludzi, że chyba by mi strony nie starczyło!!!!:multi: BRAVO DLA WAS!!!:loveu: Dzięki! Ja bym tutaj dodała jeszcze Andre!! Dzięki niemu na bieżąco wiedzieliśmy co się dzieje u Rockusia, jak jego zdrowie... Poza tym przyłączam się do podziękowań wszystkim, którzy myśleli o losie naszego bohatera;) Quote
AgaiTheta Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 a co tu za kółko wzajemnej adoracji, za robote się wziąć lesery jedne!!!!! Tak dla andre, wieeeeelka buźka za pomoc, zagląda pewnie do Rockinego wątku. A teraz szukamy domku, bo czas ucieka! Quote
pusia2405 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 AgaiTheta napisał(a):a co tu za kółko wzajemnej adoracji, za robote się wziąć lesery jedne!!!!! Tak dla andre, wieeeeelka buźka za pomoc, zagląda pewnie do Rockinego wątku. A teraz szukamy domku, bo czas ucieka! Szukamy, szukamy!!:oops: Quote
andre Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 tak, z nieslabnacym napieciem obserwuje watek i rozwoj wydarzen czekajac na ostateczne potwierdzenie, ze Rocky pelen humoru i energii wraca do zdrowia, a jego cialo nabiera masy. te 1.5 kg na poczatek, to dobry prognostyk. oby faktycznie okazalo sie, ze stres zwiazany z pobytem w hotelu, a wiec jednak pewna izolacja od swiata zewnetrznego, a przede wszystkim czlowieka, byly glowna przyczyna jego ogromnej przemiany materii i wrecz strat w wadze... AM Quote
pusia2405 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 oby faktycznie okazalo sie, ze stres zwiazany z pobytem w hotelu, a wiec jednak pewna izolacja od swiata zewnetrznego, a przede wszystkim czlowieka, byly glowna przyczyna jego ogromnej przemiany materii i wrecz strat w wadze... AM[/quote] Oby, oby!! Trzymamy kciuki za Rockusia;) Quote
Recommended Posts