Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 bezcenny to wpis puchu :loveu: kto "bezczela" wyprosił? czy jest tam nadal??:lol: Quote
puchu Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Chyba mama go wywaliła jak chciała kwiatki podlać. Później chyba z deszczem spłyną :diabloti: Quote
*zaba* Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 No co wy,cioeczki??!! Takie fajne pajaki!!! U nas siedza juz ze dwa tygodnie.Umiejscowily sie w malo uzywanym kaciku i nikomu nie przeszkadzaja :) Kiedys obserwowalam przez okno jak pajak robil pajeczyne.Cos pieknego,naprawde. No dobra,koniec tego tematu. Skonczylam tydzien praktyk,teraz na miesiac do szkoly i na 3 miechy na praktyki. Jedno wiem,nie chce byc stara,niepelnosprawna i samotna. Nie tak powinny wygladac ostatnie lata zycia :( Zaraz zabieram sie za pisanie pracy a po poludniu z Kamczyslawem na dluugi spacer,to jakies fotencje beda. Quote
pusia2405 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 To będziesz pracować ze starszymi osobami? Czekamy na foty;)! Quote
Od-Nowa Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 zawsze możesz się wycofać. takie prace strasznie szybko wypalają człowieka. Trzeba być silnym jak skała żeby wytrwać... podziwiam CIę cicho... Quote
*zaba* Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='pusia2405']To będziesz pracować ze starszymi osobami? Czekamy na foty;)! Tak,jesli uda mi sie skonczyc szkole.Bede czyms w rodzaju polaczenia pielegniarki i pracownika socjalnego. Fotki za chwilke beda. [quote name='Od-Nowa']zawsze możesz się wycofać. takie prace strasznie szybko wypalają człowieka. Trzeba być silnym jak skała żeby wytrwać... podziwiam CIę cicho... Wiem,ze moge sie wycofac,ale ... jak juz zaczelam,to postaram sie skonczyc.Troche sie juz wprawilam w byciu silna psychicznie,mieszkam 8 lat za granica,a to w brew pozorom nie taka sielanka.Wszyscy i wszystko zostalo w Polsce.Rodzina,przyjaciele,znajomi,ulubione miejsca,wspomnienia... No niestety,tak juz jest w zyciu,ze nie mozna miec wszystkiego. Czas na fotki a wczoraj. Moje chlopaki kochane Kamczyslaw Chyba nie musze pisac jak pozniej pachnial... A tak wyglada Baltyk po tej stronie,ani jednej fali Meduza :D Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ale ładne zdjęcia , chłopaki wszystkie takie radosne :) a meduza superowa - piękna . Quote
agaciaaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Świetny pająk- na zdjęciu oczywiście, bo na żywo to nie przepadam :evil_lol: http://images36.fotosik.pl/14/bd78f25b48f4bf63.jpg cudowna fotka :loveu: Quote
taxelina Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Przyjedz Szwecji Baltyk zobaczyc :P Quote
pusia2405 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ojej, ale masz roześmianą gromadkę:loveu:! Życzę dużo wytrwałości w pracy i spełnienia;). Quote
*zaba* Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']Ale ładne zdjęcia , chłopaki wszystkie takie radosne :) a meduza superowa - piękna . Tak,chlopaki przewaznie maja usmiechniete buziole,ten najmniejszy tez.Meduza fajna,Kamel byl nia zainteresowany,dobrze,ze nie zezarl.. :D [quote name='agaciaaa']Świetny pająk- na zdjęciu oczywiście, bo na żywo to nie przepadam :evil_lol: http://images36.fotosik.pl/14/bd78f25b48f4bf63.jpg cudowna fotka :loveu: No co Ty?? Pajaki sa fajne,a jeszcze jak maja takie wlochate nogi... [quote name='deer_1987']Przyjedz Szwecji Baltyk zobaczyc :P A bylam,bylam latalam do Polski z Malme. :evil_lol: [quote name='pusia2405']Ojej, ale masz roześmianą gromadkę:loveu:! Życzę dużo wytrwałości w pracy i spełnienia;). Nie dziekuje,zeby nie zapeszyc :loveu: Kamczyslaw zaczal plakac rano po naszym wyjsciu.Juz kila razy sasiadka,ktora bardzo Kamcia lubi,mowila,ze dobre 15 min.placze.Na dodatek nie codziennie.Teraz jest troche inaczej,bo wychodzimy wczesniej,no ale przeciez wie,ze wrocimy.Jest z nami juz prawie 2 lata.Plakal na poczatku,zanim sie nauczyl,ze troszke sam musi pobyc.Podczas naszej nieobecnosci jak zwylke spi na naszych lozkach w sypialni,ale jak wracamy,to grzecznie lezy w kuchni.Nie wiem co mu sie porobilo z tym plakaniem??? Quote
Od-Nowa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ooo, tak mu samotność zaczęła doskwierać :crazyeye: Kamciu, po takim czasie ?! Zupełnie nie wiem czego to może być powodem. Może po prostu potrzebuje by poświęcono mu więcej uwagi ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Biedny Kamel, nie wiem czemu nagle zaczął płakać :( nie mieliście urlopu , nie przyzwyczaił się że jesteście z nim dłużej . A Biana się nie czai jak wracam też śpi na moim łóżku :evil_lol: A swoją drogą to ciekawa jestem co te nasze bidule robią 8 godzin same w domu :shake: no bo chyba nie śpią cały czas :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wiem, co ostatnio robiła Tajga :diabloti: była na wykopkach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wytargała z szafki worek z ziemniakami i porozwalała po kuchni, niektóre poobgryzała a niektóre zaniosła na posłanie... nawet dziś wyciągnęła jednego zaskórniaczka spod stolika - na podwieczorek chyba :diabloti::diabloti::diabloti: eghm... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Biana na szczęście nie ma dostępu do takich specjałów, co najwyżej może zakosztować w moich książkach :evil_lol: jak zostaje sama to ma do dyspozycji mój pokój i klatkę schodową , na górze siedzi sobie Happy - wolę ich nie zostawiać na tyle godzin razem bo mogłabym nie poznać domu po powrocie :diabloti: Quote
pusia2405 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 zabawa w ziemniaka:evil_lol:. Może Kamelkowi się nudzi ostatnio i potrzbuje braciszka albo siostrzyczkę;)? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 pusia2405 napisał(a):zabawa w ziemniaka:evil_lol:. Może Kamelkowi się nudzi ostatnio i potrzbuje braciszka albo siostrzyczkę;)? O myślę że to jest powód płaczu Kamelka :) Quote
*zaba* Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Rudzia-Bianca napisał(a):O myślę że to jest powód płaczu Kamelka :) To jest rowniez powod placzu mojego. Nie,nie!! Nie z powodu checi posiadania braciszka lub siostrzyczki :diabloti: TZ-owi juz minelo z wzieciem drugiego psa :shake: Kamus ostatnio sie uspokoil,czujna sasiadka nic nie slyszy :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 eghm... no jak to przeszło? jak o zdanie męża dbasz, że tak się zmieniło :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 *zaba* napisał(a):No co Ty?? Pajaki sa fajne,a jeszcze jak maja takie wlochate nogi... :scared: Fotki by sie przydały :razz: Quote
agaciaaa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 *zaba* napisał(a):No co Ty?? Pajaki sa fajne,a jeszcze jak maja takie wlochate nogi... :scared: Fotki by sie przydały :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Pozdrawiamy nocną porą kiedy serwery dogo nie szaleją :lol: Quote
*zaba* Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='agaciaaa']:scared: Fotki by sie przydały :razz: zaraz beda [quote name='Rudzia-Bianca']Pozdrawiamy nocną porą kiedy serwery dogo nie szaleją :lol: kurcze,no wariacji mozna dostac z dogo... A teraz DRODZY PANSTWO........ Zdjecia jeszcze gorace.... A na nich Kamel w nietypowej dla siebie pozycji....:diabloti: I kilka pyszczkowych Quote
taxelina Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Eh jk ja bym go chciala poznac i poglaskac.. Quote
Recommended Posts