*zaba* Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Zaraz cos minie trafi z tym dogo,no cierpliwosc mozna trenowac jak nic.I na dodatek raz mozna cytowac,raz nie :angryy: pusia2405 Kamelek, leniwiec pełną gębą:lol:. hehe,nooo to taki nowy gatunek Kamelus Leniwus :evil_lol: deer_1987 Eh jk ja bym go chciala poznac i poglaskac.. przy najblizszym pobycie w Danii,zapraszam agaciaaa Bardzo fajne ma legowisko :lol: taaa,fajne tylko to byla MOJA sofa!!!!!!!!!!!!:mad: Od-Nowa eghm... no jak to przeszło? jak o zdanie męża dbasz, że tak się zmieniło no wlasnie...mea culpa, trza znow troche nad tym popracowac :cool3: Quote
*zaba* Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Fotek kilka z dzisiejszego jesiennego spacerku Quote
*zaba* Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 A tu tak, coby cioteczki zobaczyly,na jakim zadupiu mieszkam,krowy w srodku miasta sie pasa :cool3: Quote
taxelina Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Nie mam kiedy i jak sie wybrac, psy mam :( Ale jesiennie juz.. u nas tez Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 pracuj pracuj :cool3: nad tym zdaniem oczywiście ;) miałam już pisać,że Kamcio bardzo utył,że fe i w ogóle ale rozwaliłaś mnie tym zdjęciem http://images33.fotosik.pl/383/ca08a3f4a468061c.jpg i nic już nie powiem więcej!! rewelacyjne trio!! oj jak się wesoło zrobiło. od samego patrzenia :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 http://images41.fotosik.pl/19/47988792686f3d45.jpg ale kochany pysio :loveu: u nas też jesienne foty ;) Quote
*zaba* Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wiem,ze Kamel jest gruby,ale co moge zrobic? Codziennie na spacerach rzucam mu patyki,ale to ja wiecej biegam.Jak sptykamy inne psy,ktore zapraszaja Kamcia do zabawy,to ten podejdzie,powacha i ...idzie sobie w druga strone,zupelnie niezainteresowany.Tamte podbiegaja,zapraszaja,a ten nic,zupelnie obojetny.Tak jakby nie potrafil sie bawic.Zreszta na tych starszych spacerowych zdjeciach widac to najlepiej.Na spacerach chodzi bez smyczy,ale przewaznie trzyma sie nogi,jak ja biegne,to on podrepcze troszke szybciej i juz,zaraz siada.Ja biegne dalej,wolam go no to wstanie i idzie,ale powoli...Do jedzenia dostaje Select Gold premium health formula Light. Nie mam pomyslu :( Fotki z dzisiaj W oczekiwaniu na rzucenie patyczka Z patykiem "Bieg" do mnie Quote
*zaba* Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Po okolo 15 minutach... No i co ja mam zrobic? Quote
agaciaaa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='*zaba*']taaa,fajne tylko to byla MOJA sofa!!!!!!!!!!!!:mad: No właśnie.... była :evil_lol::evil_lol: Oooo, Kamcio biega :multi: szkoda, że tak mało, ale zawsze to coś :lol: http://images33.fotosik.pl/383/ca08a3f4a468061c.jpg trio jest super! :loveu: Quote
pusia2405 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ech, Kamczysław nie chce się odchudzić:mad:. Lubi jedzonko;). Może zmniejsz mu troszkę porcję dzienną, no i może go chłopaki czymś podkarmiają w międyczasie:lol:. Wiesz, jak byłam w ich wieku, to wcinałam np. paluszki na spółkę ze swoją sunią. Ona dla odmiany była bardzo energiczna, ale i tak w pewnym momecie zrobiła się z lekka za gruba... Jesień i zadupie na którym mieszkasz bajeczne!! Quote
*zaba* Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Chlopaki go nie dokarmiaja,karme ma light i dostaje jej srednia szklanke.Nie wiem,jak go do ruchu zmobilizowac :shake: Dzis u nas tez bylo slonko i poszlismy do calkiem nowego lasu,gdzie sa takie drzewa takie wawozy (buu,zdjecie tego nie oddaje,ale bylam naprawde wysoko) i strumyczek,bo rzeczka tego nazwac nie mozna Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 kurcze, to rzeczywiście problem z kamczysławem :roll: muszę się zastanowić co t sensownego poradzić... poza prostą i oczywistą sprawą! weźcie kotecka - będzie miał co ścigać :diabloti::diabloti::diabloti: to oczywiście żarty :razz: fajne te zdjęcia z chłopakami ale najlepsze jest: "bieg" do mnie. biegnie i wyklina pod nosem na czym świat stoi! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taką ma tam minę!! a za krowami nie chciał pobiegać :cool3: Quote
*zaba* Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Moje trio kochane Kamel zamiast biegac,wachal... Albo jadl A to na specjalne zyczenie moich dzieci :diabloti: I roslinka Kamczyslaw nie omieszkal wytarzac sie w nietypowych zapachach,nie dalo sie wytrzymac w domu.Jakos nam do gustu ten zapaszek nie przypadl,Kamel chyba nas nie zrozumial i za Chiny nie chcial sie wykapac.Potrzebny byl kaganiec :-( .Zdjecia sa,ale to juz jutro. Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 krowy super!:loveu: chłopcy wiedzą co dobre :evil_lol: Quote
*zaba* Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Od-Nowa napisał(a):kurcze, to rzeczywiście problem z kamczysławem :roll: muszę się zastanowić co t sensownego poradzić... poza prostą i oczywistą sprawą! weźcie kotecka - będzie miał co ścigać :diabloti::diabloti::diabloti: to oczywiście żarty :razz: fajne te zdjęcia z chłopakami ale najlepsze jest: "bieg" do mnie. biegnie i wyklina pod nosem na czym świat stoi! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taką ma tam minę!! a za krowami nie chciał pobiegać :cool3: No wlasnie,jego tylko koty rajcuja :razz:.Krowami zupelnie nie byl zainteresowany.Wracajac do kotow,raz zobaczyl kota,byl bez smyczy ja oczami wyobrazni juz widzialam strzepy kociego futerka,a tu..Kamcio pobiegl moze 3-4 metry i juz.Wrocil i udawal,ze zadnego kota nie widzial.On taki bojowy jak na sznurku chodzi :razz: Quote
*zaba* Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 deer_1987 napisał(a):Widac ze spacer sie udal!! Taa,najbardziej Kamelowi,taki pachnacy juz daaawno nie byl! :mad: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://images25.fotosik.pl/283/a714964fb9b0be1e.jpg ten jego ogon jest super :loveu: Quote
pusia2405 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Najbardziej mi się podobają twoje zdjęcia z całą "świętą trójcą";). Ojej, nie wiem co ci poradzić w sprawie odchudzania Kamelka:shake:. Jakiś kumpel do biegania by się może przydał, ale taki, który zrobi na Kamczysławie wrażenie:razz:... Jak mi coś przyjdzie do głowy to ci napiszę:roll:. Quote
*zaba* Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ciag dalszy wczorajszych zdjec. Teraz juz pospacerkowe :diabloti: Wspanialy ogon... I juz po... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 no to właśnie za chwile czeka Bianę - wanna , woda , szampon - za karę, za psie perfumy między sierścią :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 hehe! świetna sesja :diabloti::diabloti::diabloti: i dobrze wykombinowałaś - mokry połowę chudszy :evil_lol: i te bąbelki -rewelacja :lol: a dlaczego w kagańcu? :razz: Quote
Recommended Posts