Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 nie chcesz nie mów ale wpadnij :lol: pozdrawiamy Kamcisława Quote
*zaba* Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jezdem,jezdem :D Szkola to polaczenie pielegniarki i pracownika socjalnego. Nie umiem znalezc polskiego odpowiednika. Kamczyslaw dziekuje za pozdrowionka. U nas nic nowego,wiec niebardzo mamy sie czym chwalic... Trzeba bedzie sie wziac za popstrykanie foteczek,tylko co tu fotografowac?? Lezacego Kamczyslawa? Jemu to juz taka krzywda sie dzieje jak musi pobiegac.... Quote
Od-Nowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 no wreszcie jesteś :lol: uuu, nie spodziewałam się takiego kierunku. A pracujesz juz w tym zawodzie? bardzo obciążające i fizycznie i psychicznie... Więc chyba idziesz z powołania ;) a co do zdjęć to może jakiś inny obiekt wybierzesz... mewy, wiewiórki ... czy coś innego co się rusza :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 *zaba* napisał(a):Jemu to juz taka krzywda sie dzieje jak musi pobiegac.... A mojej Sarze krzywda sie dzieje, jak nie może pobiegać.. i musi poleżeć :evil_lol: jak oni by do siebie pasowali! :evil_lol: Quote
*zaba* Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Od-Nowa napisał(a):no wreszcie jesteś :lol: uuu, nie spodziewałam się takiego kierunku. A pracujesz juz w tym zawodzie? bardzo obciążające i fizycznie i psychicznie... Więc chyba idziesz z powołania ;) a co do zdjęć to może jakiś inny obiekt wybierzesz... mewy, wiewiórki ... czy coś innego co się rusza :diabloti: Wiem,ze to ciezka praca i nie chodzi mi o to,ze nie dam rady fizycznie.Wlasnie te strone psychiczna mam na mysli. Nie,nie pracuje w tym zawodzie,ale dosc dlugo sie nad tym zastanawialam.Zobaczymy jak to pojdzie :) Co do zdjec czegos co sie rusza...mam! Zrobilam dzis,akurat sie nie ruszaly,ale nie wiem czy sie spodobaja...:diabloti: agaciaaa napisał(a):A mojej Sarze krzywda sie dzieje, jak nie może pobiegać.. i musi poleżeć :evil_lol: jak oni by do siebie pasowali! :evil_lol: Taaa,biedulek by padl po pierwszej godzinie randki :evil_lol: Dzis zrobilam kilka zdjatek,pozniej wstawie. Quote
*zaba* Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Juz jestem i zdjatka tez Zabawa z chlopakami :D Na ruchomym mostku (wcale nie widac,ze ruchomy) W nowym domku :D :D W poszukiwaniu myszki Kamcio poczul instykt lowczy i koniecznie chcial upolowac myszke,musialam upiac go na smycz,bo nie reagowal na polecenia.Jakis amok go ogarnal,no ale myszka uszla z zyciem :) Quote
Od-Nowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 pierwsze trzy zdjęcia powinny być instrukcją "jak wymusić ruch " :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a tak serio to podziwiam jaki on odważny!! nic a nic się nie bał takich podskoków? :crazyeye::lol: Kamcio w roli psa gończego - tego świat nie widział!! :multi::loveu: Quote
*zaba* Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hehe jak wymusic ruch.. DOBRE!!!!!!!! Kamel sam wlazi na trampoline (czy jak to sie zwie inaczej ,bo tu trampolin),chlopaki skacza,a on usiluje utrzymac rownowage.Niebardzo mu to wychodzi,jak juz za dlugo lapki go nie sluchaja,to schodzi. No to kolej na reszte z dzisiaj. Jak juz o kolei mowa :D A na zakonczenie: dzis na deskach teatru premierowe wystapienie Kamczyslawa Wspanialego :) Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Wymuszanie ruchu świetne :evil_lol: Jak Kamcio pięknie pozuje wszędzie gdzie mu pancia karze :lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 hej hop do góry hej hop - fajna taka trampolina :) a i pies kolejowy niczego sobie :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Kamcio nawet w teatrze chce zaistnieć :loveu: po pierwszych wprawkach w prasie marzy mu się sztuka przez duże SZ :lol::loveu: Quote
puchu Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jeszcze trochę i na tej trampolinie będzie jak Aria latał :eviltong: http://images28.fotosik.pl/277/2f71f43180e14e4e.jpg Czy mi się zdaje, czy Kamel ma z deka obłe kształty? :diabloti: Quote
zurdo Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ahhhhhh, ale mam hłopaka, co nie dość, że kolejarz, to jeszcze artysta cyrkowo-teatrowy. I co za odwaga tak pofrunąć w powietrzu, ehh... Tylko ta monodrama jakaś smótna co? Taka ten, fizoloficzna bardziej? Ty się ceń troszkę Kamczysław, tacy artyści to w mariotach mieszkają, a ciebie dali jakiś motel podrzędny... Buziaczki Twoja Tosława Quote
pusia2405 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='*zaba*'] W poszukiwaniu myszki Kamcio poczul instykt lowczy i koniecznie chcial upolowac myszke,musialam upiac go na smycz,bo nie reagowal na polecenia.Jakis amok go ogarnal,no ale myszka uszla z zyciem :) Ja niestety byłam świadkiem uśmiercenia biednej myszki przez Kropka. teraz już polują razem z Rudą... Quote
*zaba* Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ty mi tu Toska Kamela nie buntuj!!! Oj bo sobie pogadamy,ja wiem,co Ty wyprawiasz w domu!! Dobrze,ze Kamel tego nie czytal!! :D pusia,Kamel za wolny jest chyba,myszka tak mykala w trawie,ze ta sierota nie byla w stanie jej zlapac. A teraz... obiecane zdjecia czegos co sie rusza (no moze i powoli,ale sie rusza) Takich lokatorow mamy w ogrodzie UWAGA: Quote
pusia2405 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Oo, my też mamy takich lokatorów w ogrodzie na pęczki! I nie tylko w ogrodzie:razz:. Jak dobrze, że jest Kropi..., bo ja pająków nie cierpię, chociaż ostatnio stałam się dla nich bardziej wyrozumiała i jak nie wchodzą mi w drogę to im nie przeszkadzam. Inaczej fruną za okno (oczywiście to jest zadanie dla TZ:evil_lol:). Quote
halgre Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='agaciaaa']A mojej Sarze krzywda sie dzieje, jak nie może pobiegać.. i musi poleżeć :evil_lol: jak oni by do siebie pasowali! :evil_lol: A Dindek - jak nie poszaleje w parku - to strasznie nerwowy jakiś jest ... On musi być wybiegany i wtedy jest spokojniejszy ... :multi: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 szybko zapełnię tą stronę,żeby się skończyła!! fuuu potwornie sie ich boję :placz: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 zapomniałam powiedzieć... o czym? hmm... zapomniałam... :diabloti::diabloti::diabloti: no niechże ktoś coś szybko napisze,żeby te bestie znikły !! Quote
puchu Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Pajęczaki tylko za szybą. Miałyśmy w tym roku bezczela, co sobie zrobił pajęczynę najpierw na pół balkonu, a później na całe okno :shake: Quote
Recommended Posts