zurdo Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ale melancholjne Na drugim brzegu kiełbasa smakuje lepiej i dziewczyny chętniejsze, no i biegać nie każą... Piękne zdjęcia, piękne widoki, i oczywiście Kamczysław - najpiękniejszy :lol: Quote
Od-Nowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 pa Kamczysławku! wybywamy na urlop, ale będziemy Cię wspominać skacząc na falach :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='zurdo']Na drugim brzegu kiełbasa smakuje lepiej i dziewczyny chętniejsze, no i biegać nie każą... :roflt::roflt::roflt: Quote
puchu Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Melduję się po długiej przerwie :) Kamczysław jak zawsze piękny :loveu: Zdjęcie na plaży świetne :) Quote
pusia2405 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 I ja się melduje po dłuższej przerwie;). Kamczysław na plaży wspaniały:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 puk puk dosiadamy się do Was z kubkiem ciepłej herbaty malinowej i szarlotką jeśli można :) piękny Kamel :loveu: Quote
*zaba* Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 oczywiscie,ze mozna,a jeszcze z szarlotka...mmmmm :) Kamczyslawowi milo (i nie tylko jemu),ze kolejnej cioteczce sie podoba :) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 *zaba* napisał(a):oczywiscie,ze mozna,a jeszcze z szarlotka...mmmmm :) Kamczyslawowi milo (i nie tylko jemu),ze kolejnej cioteczce sie podoba :) A pewnie ze się podoba :) podobny do mojego Wauzika ['] a teraz pasowałby do mojej Bianeczki :evil_lol: herbatę wypiłam ale szarlotka jeszcze jest ;) i to z lodami waniliowymi Quote
pusia2405 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Kolejna galeria na której oglądam zdjęcie pysznego ciasta!! Wy znęcacie się nade mną czy co:lol:? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 pusia2405 napisał(a):Kolejna galeria na której oglądam zdjęcie pysznego ciasta!! Wy znęcacie się nade mną czy co:lol:? a przepraszam nie miałam zamiaru znęcać się , aż takie brzydkie :eviltong::evil_lol: Quote
*zaba* Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No z taka szarlotka to chyba Kamcio nie ma szans.... Jakby ktos nie wiedzial,co Kamczyslaw najbardziej lubi robic to... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 *zaba* napisał(a):No z taka szarlotka to chyba Kamcio nie ma szans.... Jakby ktos nie wiedzial,co Kamczyslaw najbardziej lubi robic to... Żabcia co Ty gadasz, dla żadnego psa a już na pewno nie dla Kamela szarlotka jest jakąkolwiek konkurencją . Strasznie mi się ten pysio podoba :loveu: Quote
pusia2405 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Noo, mnie też się ten rudzielec podoba;). Ale mu wygodnie:lol:. Quote
agaciaaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://images46.fotosik.pl/8/546670ff2e8a2c69.jpg no tak, Kamcio w swoim żywiole :lol: :loveu: Quote
zurdo Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ale ciacho! Szarlotka nie ma szans :lol: Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 to i my się meldujemy ;) już w domu. Mało tu zdjęć? a tak chciałam poczytać o Kamciowych dzikich spacerowych przygodach :evil_lol: nooo... chodzicie jeszcze na te wspólne spacery przed czy po szkole dzieci? może aparat by sie przydał na taki spacer? :lol: pozdrawiamy serdecznie~! a co do szarlotki, to Rudziu zdaje się masz mój adres... poproszę jedną blachę poleconym priorytetem... :diabloti: Quote
*zaba* Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']Żabcia co Ty gadasz, dla żadnego psa a już na pewno nie dla Kamela szarlotka jest jakąkolwiek konkurencją . Strasznie mi się ten pysio podoba :loveu: Widze ,ze masz dobry gust :evil_lol: [quote name='pusia2405']Noo, mnie też się ten rudzielec podoba;). Ale mu wygodnie:lol:. nastepna cioteczka z dobrym guscikiem :diabloti: no wlasnie tak Kamcio spedza czas wolny dla mnie juz miejsca niewiele zostaje.. [quote name='puchu']Ale wygodnicki :lol: wygodnicki i gluchy zupelnie nie slyszy :zlaz! [quote name='agaciaaa']http://images46.fotosik.pl/8/546670ff2e8a2c69.jpg no tak, Kamcio w swoim żywiole :lol: :loveu: no wlasnie,to jest to co tygrysy lubia najbardziej [quote name='zurdo']Ale ciacho! Szarlotka nie ma szans :lol: no pwenie,ze nie ma! Szkoda,ze Toslawa szanowna woli jakiegos Polo...:cool3: [quote name='Od-Nowa']to i my się meldujemy ;) już w domu. Mało tu zdjęć? a tak chciałam poczytać o Kamciowych dzikich spacerowych przygodach :evil_lol: nooo... chodzicie jeszcze na te wspólne spacery przed czy po szkole dzieci? może aparat by sie przydał na taki spacer? :lol: pozdrawiamy serdecznie~! a co do szarlotki, to Rudziu zdaje się masz mój adres... poproszę jedną blachę poleconym priorytetem... :diabloti: Zdjecia z dzikich spacerow?? prosze bardzo!!! :evil_lol: no to niestety wszystko na co stac Kamela.... za chwile... pochodzilem to teraz poleze sobie i popatrze jak tamci biegaja a po kolejnej chwili: nuuuda..... na spacerki juz nie chodzimy,bo pancia zaczela szkole w miescie 20 km od nas i rano czasu juz brak,ale po poludniu sobie chodzimy,tylko sami niestety. Quote
pusia2405 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A pewnie, co się będzie chłopak przemęczał:lol:. Lepiej popatrzeć jak inni wyciskają poty;). Quote
puchu Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kamel żadnym sportsmenem nie jest, to co się będzie przemęczał :evil_lol: A cóż za szkołę pańcia znalazła? Quote
Od-Nowa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Zdjecia z dzikich spacerow?? prosze bardzo!!! :evil_lol: + http://images42.fotosik.pl/9/62baf7146e36e251.jpg dobre dobre :diabloti::diabloti::diabloti: no właśnie, jaka szkoła?:razz: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 http://images42.fotosik.pl/9/62baf7146e36e251.jpg ale Kamcio szaleje!!!! :evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts