Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żaba a Filuś trafi do Ciebie, czy już u twoich rodziców zostanie na stałe?:razz: :loveu: Nie wiem czy Ci go teraz oddadzą, jak sie Filuś tak przyzwyczaił:eviltong:

Biedny Kamelek... taki glodny, że aż z miską śpi...:shake:

Sam się tego nauczył:eviltong: Fajnie musi wyglądać pies, który chodzi z miską w pysku po domu;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O rany! Ja przez chwilę myślałam, że Filuś to Kamelek:roll:.
Hehe, będziesz miała dwa rudzielce:loveu: i do tego przytulaśne:lol:.

Chociaż rzeczywiście nie jestem pewna, czy rodzice Ci oddadzą Filusia:shake:;)

Posted

Wlasnie cos mi sie nieoficjalnie obilo o oczy,ze... nie oddadza Filusia!
A ja mu juz spanko kupilam i szukalam odpowiedniego miejsca w domu.Hmmmm...Jeszcze pogadam z rodzicami,bo jakos mi to nic nie powiedzieli,tylko Agnieszce!

Posted

Nie dosc,ze ostatnia to jeszcze nieoficjalnie!
Rodzice pisali przed chwila,ze byli z Filusiem u weta.Wczoraj wskakujac na laweczke wpadla mu lapka miedzy deseczki i obtarl sobie brzusio,cale ma czerwone i jeszcze kleszcza mial do kompletu.
Ale,ze u nich pies ma zostac nadal nie powiadomili...

A teraz o Kamciu.
Dwa razy wystapil w gazecie regionalnej w Polsce.To wiedza wszyscy (ze panciostwo z lekka powalone na jego punkcie tez wiedza wszyscy :D).Dzis zainicjowal swoja kariere w krajowej gazecie w Danii.

Posted

no dobra, Kamcia widzę :cool1: ale co on tam robi obook tych dziwnych napisów to nie mam pojęcia :razz::roll:
CO TAM JEST NAPISANE???????????????????????????????????

Posted

Nad Kamciem:
Konkurs strzel (fotke),wyslij i wygraj.
Obok Kamcia-dopisek do zdjecia:
Czy ja jestem na wlasciwym miejscu?
A ta cala reszta to tylko tak,coby bylo widac ze to gazeta :D

Posted

Siemka Kamel! Kruca stopa, to ty też sławny jesteś. Ja byłam w pabianickiej gazecie, w kronice kryminalnej... Jak mnie ciągną do paki... Widzisz, jaka z nas para? Tylko wiesz, ja mam takie wrażenie, ze oni sobie z ciebie jaja robią? :roll:

Posted

gratullujemy :multi::evil_lol:
Nie dość,że się wyrwał za granice to jeszcze podbicie mediów mu w głowie!
i Ty się *zabko* dziwisz,że on za patykiem nie biega?! Jemu po prostu nie przystoi :lol::diabloti:

Posted

[quote name='pusia2405']Wow, a ja jestem pod wrażeniem.
Światowy chłopak z niego
No,swiatowy,swiatowy.Ja to bym najbardziej chciala,zeby go zobaczyl poprzedni wlasciciel i zeby go szlag trafil :diabloti: .Chociaz wlasciwie,to powinnam mu byc wdzieczna,bo Kamelek moze byc z nami!

[quote name='zurdo']Siemka Kamel! Kruca stopa, to ty też sławny jesteś. Ja byłam w pabianickiej gazecie, w kronice kryminalnej... Jak mnie ciągną do paki... Widzisz, jaka z nas para? Tylko wiesz, ja mam takie wrażenie, ze oni sobie z ciebie jaja robią? :roll:
Toska,Ty mi tu nie podjudzaj Kamczyslawa!!Ze niby sobie jaja robimy?No wiesz,jak swoich nie ma,to trza jakos pomoc...:evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']gratullujemy :multi:
Nie dość,że się wyrwał za granice to jeszcze podbicie mediów mu w głowie!
i Ty się *zabko* dziwisz,że on za patykiem nie biega?! Jemu po prostu nie przystoi :diabloti:
A wiesz,ze o tym nie pomyslalam...Ja go za takiego burka mam,a on przeciez gwiazdor :evil_lol:

[quote name='kasia14']kamcio w gazecie:-o:evil_lol: To teraz Kamelek się bierze za wygrywanie konkursów! Super!:loveu:
Juz kiedys tu na dogo zdobyl 3-cie miejsce w konkursie miesiaca.Sie tylko przypomne :diabloti:

A teraz z innej beczki:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112500

Posted

Nono kolejny gwiazdor z pabianickiego schroniska! :loveu:
I Tosia juz była w gazecie pabianickiej i łodzkiej tez, pitbullka Kami to nawet w Avatni mode prezentowała :evil_lol: a teraz Kamel zagramanicą podbija prase! :evil_lol:

Posted

Chyba tu sie nie chwalilam,tzn Kamczyslawa.
Bylismy w tamtym tygodniu na wyjezdzie z cala klasa mojego syna.Byly tez tam inne psy.A wszyscy sie zachwycali Kamciem!!Przeszedl sam siebie.Nie rzucal sie na tamte psy,nie bral kielbaski od obcych,jak pancia powiedziala : nie wolno!,po komendzie zostan,potrafil lezec 40 min sam!Czasem nawet mu znikalam z pola widzenia,a on sie nie ruszal!TAKIEGO mam PSA!
Ludziska mnie pytali,czy to jakis trener go szkolil,kiedy odpowiedzialam,ze to tylko ja,to nastepne pytanie bylo:aaa to tak od szczeniaka go uczycz?No i tu im oczy wyszly,jak sie dowiedzieli,ze to byl bezpanski pies,ze schroniska i ze jest z nami poltora roku dopiero.
HE!!!
A teraz troszke zdjatek z wyjazdu.
Kamciu polujacy na myszke :D

I koniki

I takie cudo

Posted

pusia2405 napisał(a):

Zdjęcia koników ładne, tylko coś Kamczysława mało:shake:.

Właśnie, koniki piękne:loveu: ale gdzie nasz KAmelek!?:mad: znaczy się prosimy o wiecej fotek;)

Posted

Od kilku tygodni (2-3),kazdego dnia rano spotykamy sie na psich spacerach.Kiedys przez przypadek zobaczylam,jak rodzice kolegow z Nicolaika klasy spotykaja sie rano po odprowadzeniu dzieci do szkoly na trawiastym boisku i puszczaja psy,zeby sobie pobiegaly.Ktoregos dnia wzielam wiec Kamczyslawa i tez tam podjechalismy.Moj piesek kochany oczywiscie warszal na wszystkie psy,wiec zrezygnowana chcialam juz isc.Zatrzymal mnie facet i mowi,zebym odpiela psa ze smyczy,to bedzie lepiej.Balam sie,wiec on Kamcia odpial.Myslalam,ze moj pies bojowy rzuci sie zaraz na te wszystkie spokojnie bawiace sie psiuty i pozagryza je po kolei jak leci.A on tylko sobie troche poszczekal,powarczal,zeby pokazywal,balam sie,ze ktos mnie w koncu opieprzy.Okazalo sie ,ze to ludzie normalni i sami mi powiedzieli,zebym sie nie denerwowala,bo psy sobie krzywdy nie zrobia.I tak prawie kazdego dnia chodzimy na te spotkania.Kamus ma tam psa,na ktorego zawsze szczeka i podbiega z zebami,ale nigdy go nie ugryzl,a tamten nic sobie z tego szczekania nie robi.
Widze duza roznice w zachowaniu Kamczyslawa.Nawet na spacerach juz sie tak z zebami nie rzuca na przechodzace psy.
Dzis zrobilam kilka fotek,choc nie bylo wszystkich psow,jak wroce do domu to powstawiam.

Posted

bo tak to bywa.. jak psiak na smyczy to sie denerwuje i szczeka, odpiety mniejsza szansa ze ugryzie ;)

Fajne takie spotkania, ja zawsze wiedzialam ze Dunczycy sa normalni w porownaniu do Szwedow..