Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To jest sunia, ma ok 5 lat.
Na imie Saba, została oddana przez właścicieli...

Jest przerażona schroniskiem, boi się, niechetnie podchodzi do krat bo sie boi psów. W boksie jest z 7 m-czną suczką i ok 1 rocznym pieskiem.
Zachowanie wypisz wymaluj Kamela jak był u nas jeszcze.
Całkiem mozliwe ze to rodzeństwo bo wiec tez by sie zgadzał...

Posted

Dziekuje z te info.
A nie wiesz dlaczego ja oddali?
Czy chora?
Czy problemowa?
Czy sie znudzila poprostu?
No bo miec psa 5 lat i go oddac...hmmm

Wysterylizowana?
A czy moze bylby jakis kontakt z tymi wlascicielami?
Wiem,wiem chyba za duzo chce,ale rozgladamy sie za domkiem i chcielibysmy wiedziec co mowic w razie jakis pytan.

Posted

W ogole to taka dziwna historia, domnimuje ze oddana albo po zmarłym wlascicielu bo w opisie w kartie miała wpisane imie. Natomiast nie bylo napisane ani przez kogo oddana ani z jakiego powodu. Jesli psa przywozi straz miejska to tez jest odnotowane a tu nie było nic. Wiec mysle ze albo oddana, albo po zmarłym.

Powód? wakacje.... :roll:

Posted

W schronisku sterylizowana nie była, wiec pewnie nie jest.
Z suczkami i psami sie zgadza (siedzi z mlodym kastratem mix amstafem i sunią niebieskooką).

Mam tylko takie info, które spisałam z zeszytu przyjęć, nie miałam kogo zapytac bo nikogo nie było, ale moze w sobote sie dowiem wiecej.
Nie jest chora, przynajmniej nic na to nie wskazuje. Ma zadbaną sierść.

• 2 weeks later...
Posted

Jakos czasu mi nie wystarcza na wszystko :( Niby wakacje,wolne,a wyrobic sie nie moge.
Filek smieszny jest,tak jak pisalam na jego watku,tuptus taki.Ciagle biega na tych krociutkich nozkach.
Jeszcze nas nie ugryzl,ale wszystko przed nami :D.Chociaz na dzialce skoczyl do jakiegos faceta.
Zakochany w mamie,czegos takiego nie widzialam,choc psy mielismy od zawsze.Wszedzie dobrze,ale za mama najlepiej.Nawet jak szczeka,to najpierw biegnie za mame,wystawia boczkiem lepek i ujada.Ale za kielbaske,do sasiadki tez pojdzie.
Wyplosz jest straszny,boi sie wszystkiego,szelestu reklamowki,podniesionego gosu,szykich gestow.U weterynarza obowiazkowe siku na podloge (czasem i na stol).Ma jakies problemy ze skora,dostal zastrzyk,tabletki,za tydzien kapiel w nizoralu i za trzy tyg na kolejny zastrzyk.

Decyzja o docelowym miejscu zamieszkania malego jeszcze nie zapadla.

• 3 weeks later...
Posted

juz jestesmy w domku
wrocilismy we trojke,ale chyba kurdupel bedzie musial do nas dolaczyc.smieszny jest,tuptus taki.dziabnal nicolaika dwa razy,swinia.
kamczyslaw sie bardzo ucieszyl z naszego powrotu,spiewal jak najpiekniej potrafil.spasl sie i wyglada jak stoliczek na cienkich nogach hehe.

torba,to ta obiecana,oj maselka za duzo....

Posted

Filus :)

Baryla

Urlop smignal niczym jaskolka.
Ale za to wypadl nam nieoczekiwany wyjazd do Warszawy.Dzieciaki maialy radoche,bo pierwszy raz jechali polskim pociagiem.

Ale wiekszosc czasu spedzilismy na dzialce

No i rok teraz trzeba czekac na kolejne wakacje,buuu.
Ale za to jestem z Kamczyslawem :)