pusia2405 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Może w Danii ktoś by chciało klona Kamela?:razz: Quote
Korenia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A może żaba by chciała :P Filuś zostaje u rodziców :P Quote
*zaba* Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 zaba to by chciala wszystkie....:( Aga,czy cos juz wiadomo o tym psiaku?? Quote
modliszka84 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 *zaba* napisał(a):zaba to by chciala wszystkie....:( Aga,czy cos juz wiadomo o tym psiaku?? jutro ... . Quote
modliszka84 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 To jest sunia, ma ok 5 lat. Na imie Saba, została oddana przez właścicieli... Jest przerażona schroniskiem, boi się, niechetnie podchodzi do krat bo sie boi psów. W boksie jest z 7 m-czną suczką i ok 1 rocznym pieskiem. Zachowanie wypisz wymaluj Kamela jak był u nas jeszcze. Całkiem mozliwe ze to rodzeństwo bo wiec tez by sie zgadzał... Quote
*zaba* Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dziekuje z te info. A nie wiesz dlaczego ja oddali? Czy chora? Czy problemowa? Czy sie znudzila poprostu? No bo miec psa 5 lat i go oddac...hmmm Wysterylizowana? A czy moze bylby jakis kontakt z tymi wlascicielami? Wiem,wiem chyba za duzo chce,ale rozgladamy sie za domkiem i chcielibysmy wiedziec co mowic w razie jakis pytan. Quote
modliszka84 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 W ogole to taka dziwna historia, domnimuje ze oddana albo po zmarłym wlascicielu bo w opisie w kartie miała wpisane imie. Natomiast nie bylo napisane ani przez kogo oddana ani z jakiego powodu. Jesli psa przywozi straz miejska to tez jest odnotowane a tu nie było nic. Wiec mysle ze albo oddana, albo po zmarłym. Powód? wakacje.... :roll: Quote
agaciaaa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://images31.fotosik.pl/294/f47a825b2b95aac3.jpg rany jakie cudenko!!! mam nadzieje, że szybko znajdzie domek :roll: Quote
modliszka84 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 W schronisku sterylizowana nie była, wiec pewnie nie jest. Z suczkami i psami sie zgadza (siedzi z mlodym kastratem mix amstafem i sunią niebieskooką). Mam tylko takie info, które spisałam z zeszytu przyjęć, nie miałam kogo zapytac bo nikogo nie było, ale moze w sobote sie dowiem wiecej. Nie jest chora, przynajmniej nic na to nie wskazuje. Ma zadbaną sierść. Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 i jak rodzice? i jak "piesek rodziców"?? :cool3: Quote
*zaba* Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jakos czasu mi nie wystarcza na wszystko :( Niby wakacje,wolne,a wyrobic sie nie moge. Filek smieszny jest,tak jak pisalam na jego watku,tuptus taki.Ciagle biega na tych krociutkich nozkach. Jeszcze nas nie ugryzl,ale wszystko przed nami :D.Chociaz na dzialce skoczyl do jakiegos faceta. Zakochany w mamie,czegos takiego nie widzialam,choc psy mielismy od zawsze.Wszedzie dobrze,ale za mama najlepiej.Nawet jak szczeka,to najpierw biegnie za mame,wystawia boczkiem lepek i ujada.Ale za kielbaske,do sasiadki tez pojdzie. Wyplosz jest straszny,boi sie wszystkiego,szelestu reklamowki,podniesionego gosu,szykich gestow.U weterynarza obowiazkowe siku na podloge (czasem i na stol).Ma jakies problemy ze skora,dostal zastrzyk,tabletki,za tydzien kapiel w nizoralu i za trzy tyg na kolejny zastrzyk. Decyzja o docelowym miejscu zamieszkania malego jeszcze nie zapadla. Quote
*zaba* Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 nie mozna edytowac???/?? Chcialam dodac zdjecia...,no nic. Pysio Baryla Czy ktos wie jak edytowac?? Quote
taxelina Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='*zaba*'] Czy ktos wie jak edytowac?? http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10459135&postcount=1 Quote
*zaba* Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10459135&postcount=1 Bez komentarza... Quote
pusia2405 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 A ja nie wiem o co chodzi, bo raz am edytuj raz go nie mam:shake:. Zaba, a jakieś fotki nowe? Quote
agaciaaa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 http://images31.fotosik.pl/312/f92fe95067f4c37a.jpg jakie śliczności :loveu: Nie dziwie sie, że rodzice nie chcą go oddać ;) Quote
modliszka84 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Iza odezwij sie na gadu jak bedziesz. Co to za torba która trafiła do mnie ;) ? Wróciliscie w trójke czy w czwórke :cool3: ? Quote
*zaba* Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 juz jestesmy w domku wrocilismy we trojke,ale chyba kurdupel bedzie musial do nas dolaczyc.smieszny jest,tuptus taki.dziabnal nicolaika dwa razy,swinia. kamczyslaw sie bardzo ucieszyl z naszego powrotu,spiewal jak najpiekniej potrafil.spasl sie i wyglada jak stoliczek na cienkich nogach hehe. torba,to ta obiecana,oj maselka za duzo.... Quote
pusia2405 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 To wy już po wakacjach. A my dopiero będziemy jechać:multi:. Ja czekam na wakacyjne foty:siara: z tutptusiem... Rozumiem, że Kamczysław grzecznie czekał na was? Quote
modliszka84 Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 *zaba* napisał(a): torba,to ta obiecana,oj maselka za duzo.... oj przesadzasz ;) prosze mi tu napisac zaraz ile za torbę ? i gdzie wpłacic? Quote
*zaba* Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Filus :) Baryla Urlop smignal niczym jaskolka. Ale za to wypadl nam nieoczekiwany wyjazd do Warszawy.Dzieciaki maialy radoche,bo pierwszy raz jechali polskim pociagiem. Ale wiekszosc czasu spedzilismy na dzialce No i rok teraz trzeba czekac na kolejne wakacje,buuu. Ale za to jestem z Kamczyslawem :) Quote
Recommended Posts