Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kera/DSC07217.jpg[/IMG]

Dzień dybry :)
Jaki słodki śpioszek . Odpinasz jej uszy do spania ?

Posted

[quote name='jaanka']Odpinasz jej uszy do spania ?[/QUOTE]

dybry :)

nie odpinam a powinnam?

przycieła sierść na łapach z przodu bo niechlujnie wyglądała i ciapcie obciełam oraz loczki na klacie,ręce całe chociaż klawiaturką świeciła
przed nami jeszcze pazurki a to gorsze...

Posted

Na tym zdjęciu nie zauważyłam uszu to myślałam że odpinasz ;)
A z pazurami to niezła corrida , zwłaszcza jak są czarne .
Dobrze mieć przygotowany nadmanganian potasu w razie czego jak krew poleci .

Posted

pisząć o krwi miałam na myśli psi pazur

Miała kaganiec taki otwarty z przodu materiałowy i złapała za ten kawałek co kciuk wyrasta. Pół kuchni zalałam krwią,boli. To prawa ręka.
Wkurzyłam się. Dociągnęłam kaganiec aby nic pyska nie otworzyła i przywiązałam do górnej rurki od centralnego. Jednak trzeciego pazura nie dało się obciąć bo w nią bestia wstąpiła. To odpięłam i puściłam a sama usiadłam na podłodze. Chciała ściągnąć kaganiec,więc ją zawołałam. Jak zdjęłam jej kaganiec to zaczęła mnie przekonywać,że ona bardzo mnie kocha i położyła się obok mnie.

Posted

[quote name='malawaszka']przy cięciu pazurów???? i co zrobiłaś? rzuciłaś ją na glebę? :eviltong:[/QUOTE]

wiedziałam,że to napiszesz,ja pisałam że nie jestem zwolenniczką dosłownego rzucania na glebę

Posted

[quote name='wilczy zew']. [B]Jednak trzeciego pazura nie dało się obciąć bo w nią bestia wstąpiła. To odpięłam i puściłam[/B] a sama usiadłam na podłodze. Chciała ściągnąć kaganiec,więc ją zawołałam. Jak zdjęłam jej kaganiec to zaczęła mnie przekonywać,że ona bardzo mnie kocha i położyła się obok mnie.[/QUOTE]

I przecudownie jej pokazałaś, ze jak się wkurzy to osiągnie to co chce :)

Posted

[quote name='wilczy zew']ona doszła do takiego stanu,że nie było sposobu na obcięcie[/QUOTE]

Trzeba było ja zostawić taka przywiązaną do tej rury w tym kagańcu skoro już to zrobiłaś. a nie uwolnic, kagana zdjąć. Wygrała i tyle :niewiem: i pewnie nadal będzie po 1 gryzła po 2 wpadała w taką wsciekłość, bo ją nagrodziłaś za te wsciekłosc;)