wilczy zew Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [B]noc[/B] [IMG]http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kera/DSC07217.jpg[/IMG] Quote
Pink Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Faktycznie, glowe ma jak od innego piesia :loveu: Quote
jaanka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 [IMG]http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/Kera/DSC07217.jpg[/IMG] Dzień dybry :) Jaki słodki śpioszek . Odpinasz jej uszy do spania ? Quote
wilczy zew Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 [quote name='jaanka']Odpinasz jej uszy do spania ?[/QUOTE] dybry :) nie odpinam a powinnam? przycieła sierść na łapach z przodu bo niechlujnie wyglądała i ciapcie obciełam oraz loczki na klacie,ręce całe chociaż klawiaturką świeciła przed nami jeszcze pazurki a to gorsze... Quote
ania0112 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 to zycze powodzenia z pazurami... Śliczna Kera... :loveu: Quote
jaanka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Na tym zdjęciu nie zauważyłam uszu to myślałam że odpinasz ;) A z pazurami to niezła corrida , zwłaszcza jak są czarne . Dobrze mieć przygotowany nadmanganian potasu w razie czego jak krew poleci . Quote
Saththa Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ja się za czarne pazury nie biorę;) I nikt mnie do tego nie zmusi :) Daj znac jak poszło;) Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 czarne to po trochu się tnie,krew nam nie może polecieć Quote
Pink Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ja za ciecie pazurow, to sie w ogole nie biore :shake: zawsze mam stracha - przyciac troszke moge ale tak ekstra przyciac, to juz nie. Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 To z kretesem przegrałam i mam użartą rękę :shake: Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='wilczy zew']czarne to po trochu się tnie,krew[B] nam[/B] nie może polecieć[/QUOTE] No wolałabym aby tak bylo:) Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='wilczy zew']To z kretesem przegrałam i mam użartą rękę :shake:[/QUOTE] Oj nie w pore napisałam. mocno?? Quote
malawaszka Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 przy cięciu pazurów???? i co zrobiłaś? rzuciłaś ją na glebę? :eviltong: Quote
Pink Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Kogo na glebe? WZ rzucona na lopatki? :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 pisząć o krwi miałam na myśli psi pazur Miała kaganiec taki otwarty z przodu materiałowy i złapała za ten kawałek co kciuk wyrasta. Pół kuchni zalałam krwią,boli. To prawa ręka. Wkurzyłam się. Dociągnęłam kaganiec aby nic pyska nie otworzyła i przywiązałam do górnej rurki od centralnego. Jednak trzeciego pazura nie dało się obciąć bo w nią bestia wstąpiła. To odpięłam i puściłam a sama usiadłam na podłodze. Chciała ściągnąć kaganiec,więc ją zawołałam. Jak zdjęłam jej kaganiec to zaczęła mnie przekonywać,że ona bardzo mnie kocha i położyła się obok mnie. Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='malawaszka']przy cięciu pazurów???? i co zrobiłaś? rzuciłaś ją na glebę? :eviltong:[/QUOTE] wiedziałam,że to napiszesz,ja pisałam że nie jestem zwolenniczką dosłownego rzucania na glebę Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='wilczy zew']. [B]Jednak trzeciego pazura nie dało się obciąć bo w nią bestia wstąpiła. To odpięłam i puściłam[/B] a sama usiadłam na podłodze. Chciała ściągnąć kaganiec,więc ją zawołałam. Jak zdjęłam jej kaganiec to zaczęła mnie przekonywać,że ona bardzo mnie kocha i położyła się obok mnie.[/QUOTE] I przecudownie jej pokazałaś, ze jak się wkurzy to osiągnie to co chce :) Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Saththa']I przecudownie jej pokazałaś, ze jak się wkurzy to osiągnie to co chce :)[/QUOTE] ona doszła do takiego stanu,że nie było sposobu na obcięcie Quote
Saththa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='wilczy zew']ona doszła do takiego stanu,że nie było sposobu na obcięcie[/QUOTE] Trzeba było ja zostawić taka przywiązaną do tej rury w tym kagańcu skoro już to zrobiłaś. a nie uwolnic, kagana zdjąć. Wygrała i tyle :niewiem: i pewnie nadal będzie po 1 gryzła po 2 wpadała w taką wsciekłość, bo ją nagrodziłaś za te wsciekłosc;) Quote
wilczy zew Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 i miała tam stać do jutra... przecież napisałam,że przegrałam muszę znaleźć inny sposób na obcinanie,tak jak znalazłam na wsadzenie do wanny Quote
zerduszko Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 No to chociaż w psyk nie dałaś tym razem? :eviltong: Quote
Recommended Posts