Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy nie pozwalałam swojemu wchodzić zbyt wczesną wiosną albo bardzo późną jesienią nie dlatego,że się przeziębi ale na kłopoty ze stawami w starszym wieku. W moim bloku był pies,który tak załatwił sobie stawy.

Posted

To ja widzę, że twoja panna i Zibulec to jakieś dusze pokrewne, bo też go do pływania nie przekonaliśmy. Ba! Do małego chlapanka choćby.

A zima do nas przyszła wieczorem, sypnęła białym śnieżkiem i świat się rozjaśnił. :)

Ale wolę wiosnę.

Posted

Foty z wtorku.
Mordziastej mysz zwiała do nory i zaczęło się kopanie. Na koniec to zębami wyrywała ziemię. W końcu ją odciągnęłam,bo jeszcze by padła a nie odpuściła.

cdn.

Posted

weszka napisał(a):
W końcu to szczurołapy ;)
Fajnie Mordziasta wygląda, taki szorściak-pieprzak z niej :)

tylko ona ten instynkt myśliwski ma rozwinięty na maksa,bo nie hamowano jej,kury też by upolowała...

dzięki,jak przyszła to była trochę ciemniejsza i mniej futra miała

Posted

Felixa kury sasiadkowe - wolnozyjace nie interesuja ale szara ciapa, rwie sie do nich z najezonym karkiem ... moze na obiad bedzie przynosic hmmmm:evil_lol:

Posted

Przypomniało mi się jak któregoś razu byłyśmy na łąkach - sznupy kopały, kopały i nagle Keysi coś cap...
Podleciałam, na siłę zajrzałam do pyska ... zobaczyłam szare futerko i ogon. Szybciej niż złapałam puściłam a Keysi patrząc mi głęboko w oczy ... szybko przełknęła.
Kolacja na ciepło ... fuj.