WATACHA Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']zobacz post 3365 :diabloti: :roflt:[/QUOTE] Czytałam pewnie, ale ja słabowitą pamięć mam :evil_lol:.Zresztą w poście 3402 to pies nawet cały do klatki nie wszedł :evil_lol:, po czym w poście 3409 koleżanka Ania0112 zasugerowała , że jednak może obrót nie jest taki prosty.Z kolei w poście 3410 koleżaka WZ zapewnia, że jednak taka możliwość jest.Z tym, że pomyślałam sobie, że może pojadła i jednak nie jest w tym stanie się obrócić.W końcu są święta i każdy może sobie pozwolić...tylko, żeś mnie wzięła wybiła z tropu, bo miałam o coś zapytać, ach ta moja skleroza...aaaaa już wiem, bo nie wiem czy ktoś juz pytał , nie zwróciłam uwagi jakoś, lub mi umknęło gdzieś, a jeżeli tak to może podajcie post w którym była mowa... a mianowicie tak się zainteresowałam taką o to jedną sprawą stąd moje pytanie takie nietypowe...tak się zastanawiam czy Mordziasta w tej klatce to obrócić się może czy nie za bardzo?:diabloti::scared: Quote
Saththa Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Ja myśle :razz: ze wszelki wątpliwości mógłby filmik rozwiać... chyba, ze akurat nie :diabloti: Quote
wilczy zew Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 [quote name='AnkaG']Tak i fikołki robić :)[/QUOTE] [quote name='WATACHA']Czytałam pewnie, ale ja słabowitą pamięć mam :evil_lol:.Zresztą w poście 3402 to pies nawet cały do klatki nie wszedł :evil_lol:, po czym w poście 3409 koleżanka Ania0112 zasugerowała , że jednak może obrót nie jest taki prosty.Z kolei w poście 3410 koleżaka WZ zapewnia, że jednak taka możliwość jest.Z tym, że pomyślałam sobie, że może pojadła i jednak nie jest w tym stanie się obrócić.W końcu są święta i każdy może sobie pozwolić...tylko, żeś mnie wzięła wybiła z tropu, bo miałam o coś zapytać, ach ta moja skleroza...aaaaa już wiem, bo nie wiem czy ktoś juz pytał , nie zwróciłam uwagi jakoś, lub mi umknęło gdzieś, a jeżeli tak to może podajcie post w którym była mowa... a mianowicie tak się zainteresowałam taką o to jedną sprawą stąd moje pytanie takie nietypowe...tak się zastanawiam czy Mordziasta w tej klatce to obrócić się może czy nie za bardzo?:diabloti::scared:[/QUOTE] [quote name='Saththa']Ja myśle :razz: ze wszelki wątpliwości mógłby filmik rozwiać... chyba, ze akurat nie :diabloti:[/QUOTE] :mad: :-x Quote
JankaBezZiemii Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 (edited) :loveu::loveu::loveu: WZ :calus: Edited December 25, 2013 by JankaBezZiemii Quote
ania0112 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']pozwolę sobie złożyć Mordziastej najserdeczniejsze życzenia oraz globalnego zakazu fajerwerków a Kocykowi uwolnienia z łańcucha WZ :calus:[/QUOTE] hahaha ale dowaliłaś! WZ prosiła by nie składać życzeń :p i zapomniałaś w życzeniach by Mordziasta mogła się obracać w klatce :diabloti: Quote
JankaBezZiemii Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='ania0112']hahaha ale dowaliłaś! [U]WZ prosiła by nie składać życzeń [/U]:p i zapomniałaś w życzeniach by Mordziasta mogła się obracać w klatce :diabloti:[/QUOTE] wiem! no przecież jej nie składałam! to już buziaków nie można wysłać do wz? :) Quote
WATACHA Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 A to ona pisała, żeby nie składać?Mi się wydawało, że właśnie prosiła o trochę życzeń, ale się spóźniłam.Niech ja "przelecę" te posty ;) czy dobrze pamiętam:lol: Quote
lucky23 Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 (edited) .......... Edited December 25, 2013 by lucky23 .......... Quote
wilczy zew Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 [quote name='WATACHA']A to ona pisała, żeby nie składać?Mi się wydawało, że właśnie prosiła o trochę życzeń, ale się spóźniłam.Niech ja "przelecę" te posty ;) czy dobrze pamiętam:lol:[/QUOTE] :eviltong: Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Zaczeli strzelać :angryy: Mordziasta dostała zylkene(drogie to to) a na sylwestra jeszcze oxazepam. Jest trochę spomojniejsza. Zapakowałam ją do klatki przykrytej kocem. Uważam,to za dobre połaczenie: leki + klatka. Quote
zerduszko Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Oby się sprawdziło. A próbowałaś dodać więcej ciasnoty, czyli ją opatulić? Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='zerduszko']Oby się sprawdziło. A próbowałaś dodać więcej ciasnoty, czyli ją opatulić?[/QUOTE] Nie próbowałam,chcesz mi ściągnąć Malawaszkę na głowę :roll: Quote
zerduszko Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Oj tam, oj tam :lol: Poszukaj coś o bandażowaniu Ttouch. [url]http://schronisko-skierniewice.pl/edukacja_show.php?id=37[/url] Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Wiesz jest jej całkiem nieźle. Jak strzelają i się podnosi,to szybko daje się uspokoić. Klatka jest zamknięta,chodzi mi o bezpieczeństwo psicy. Quote
Saththa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 U mnie też już walą jak powaleni :shake: Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Chyba tabletki już przestają działać,bo zaczyna kopać w klatce. Trochę wcześniej wyszłam do kuchni,nie strzelali,i chciała się wydostać za mną. Wyłamała zębami albo łapą jeden prent w klatce :shake: Quote
malawaszka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='zerduszko']Oj tam, oj tam :lol: Poszukaj coś o bandażowaniu Ttouch. [URL]http://schronisko-skierniewice.pl/edukacja_show.php?id=37[/URL][/QUOTE] ja myślę o tym dla Viki... kilka mies temu było szkolenie z TTouch w Tychach chyba i nie mogę sobie wybaczyć, że się nie spięłam i nie pojechałam.,.. :placz: jak zwyk;le zresztą Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 W Austrii jest śnieeeeeg :loveu: Quote
zerduszko Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Pytałam czy ja chcesz tam zamykać... nie zamykaj jej tam :shake: Zrobi sobie krzywdę, klatkę rozniesie na strzępy. A tak na marginesie, to za późno ją kupiłaś. [quote name='malawaszka']ja myślę o tym dla Viki... kilka mies temu było szkolenie z TTouch w Tychach chyba i nie mogę sobie wybaczyć, że się nie spięłam i nie pojechałam.,.. :placz: jak zwyk;le zresztą[/QUOTE] Może jeszcze będzie niebawem? A to miało być z masowania czy bandażowania? Quote
malawaszka Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='zerduszko'] Może jeszcze będzie niebawem? A to miało być z masowania czy bandażowania?[/QUOTE] o masowaniu było na plakacie - to było już drugie w tym miejscu i oczywiście zapomniałam kto organizował - fundacja jakaś :splat: Quote
Saththa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Uwazajcie na siebie. nie za szybko ją zamykasz?? I to jeszcze zamykasz i wychodzisz z pokoju? Quote
wilczy zew Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='zerduszko']Pytałam czy ja chcesz tam zamykać... nie zamykaj jej tam :shake: Zrobi sobie krzywdę, klatkę rozniesie na strzępy. A tak na marginesie, to za późno ją kupiłaś. [/QUOTE] Nie planowałam zamykania. Boję się że luzem zrobi sobie krzywdę. Jak siedzę obok to łatwo daje się uspokoić.Śpi teraz. Masz rację'za późno. [quote name='Saththa']Uwazajcie na siebie. nie za szybko ją zamykasz?? I to jeszcze zamykasz i wychodzisz z pokoju?[/QUOTE] Musiałam wyjść a ona luzem potrafi straszne głupoty robić :shake: Quote
Saththa Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='wilczy zew'] Musiałam wyjść a ona luzem potrafi straszne głupoty robić :shake:[/QUOTE] jak widac w klatce też. Może wex ją w takich wypadkach na smycz i do pasa przypnij? Pink tak robiła... a i mnie sie czasem zdarza przynajmniej masz kontrolę i widzisz co sie dzieje Quote
Recommended Posts