AnkaG Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 A to na pewno Kocyk i Mordziasta? Może porzucone jakieś pieski ... Quote
jaanka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) A tu w domu. :diabloti: Na fotelu ;) ;) [IMG]http://www.biruna.com.pl/map/koce2.jpg[/IMG] Jeżeli ktoś ciekawy to tu więcej zdjęć ;) [URL]http://www.biruna.com.pl/www_pl/of_koce.htm[/URL] Edited December 4, 2013 by jaanka Quote
ania0112 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 żarty żartami ale jest fota całych psów z pyskami:multi: hurra:multi: Nareszcie dostawa towaru w PRL-u:) Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='ania0112']żarty żartami ale jest fota całych psów z pyskami:multi: hurra:multi: Nareszcie dostawa towaru w PRL-u:)[/QUOTE] a nie mówiłam :-) [quote name='jaanka']Ale czy to oryginały czy sobowtóry ?[/QUOTE] przeginasz :mad: drugich tamich nie ma :loveu: Quote
Saththa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Wasia!!!!!!!!!!! Jedna fota?????????? To do Ciebie nie podobne.... Quote
malawaszka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Saththa']Wasia!!!!!!!!!!! Jedna fota?????????? To do Ciebie nie podobne....[/QUOTE] bateria mi się rozładowała :grins: Quote
JankaBezZiemii Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='malawaszka']bateria mi się rozładowała :grins:[/QUOTE] trzeba było tą z rudej wziąć ona jakaś mega mocna :razz: Quote
malawaszka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']trzeba było tą z rudej wziąć ona jakaś mega mocna :razz:[/QUOTE] ha! żeby to się dało wyciągnąć z tej rudej dupiny to byłabym przeszczęśliwa :lol: a tak serio to ruda jest naprawdę super psem teraz, aż jestem w szoku - grzeczna (poza dzisiejszą pogonią za kotem po podwórku :mad:) nawet już na punkcie dzieci nie dostaje takiej szajby tylko pobawi się z nimi ale wraca do mnie co chwilę się pomiziać, zupełnie zdrowe relacje. Jest zazdrośnicą, ale bez gryzienia i cudowania, tylko sika często ... nie wiem może ona szczyl jest cholera... Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='jaanka']Mnie to wcale nie odpowiedziałaś.:shake:[/QUOTE] A o co pytałaś :oops: Quote
jaanka Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='jaanka']Wz chciałam sie dowiedzieć jak i skąd Mordziasta trafiła do Ciebie. Zajrzałam na początek wątku i nadal nie wiem.:shake: Za to napisałaś że coś takiego przez wiele lat miałaś za oknem.[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/3779/scannedat2010041614513.jpg[/IMG] Jajo i kurczaczek z nożem w pleckach leżały tam kilka lat? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE] o to pytałam Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 Zaraz z nożem,najwyzej nożyk :evil_lol: tam cień był to se leżały :evil_lol: Zobacz post 760. Quote
JankaBezZiemii Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='malawaszka']ha! żeby to się dało wyciągnąć z tej rudej dupiny to byłabym przeszczęśliwa :lol: a tak serio to ruda jest naprawdę super psem teraz, aż jestem w szoku - grzeczna (poza dzisiejszą pogonią za kotem po podwórku :mad:) nawet już na punkcie dzieci nie dostaje takiej szajby tylko pobawi się z nimi ale wraca do mnie co chwilę się pomiziać, zupełnie zdrowe relacje. Jest zazdrośnicą, ale bez gryzienia i cudowania, tylko sika często ... nie wiem może ona szczyl jest cholera...[/QUOTE] może coś z pęcherzem? to takie małe może dupinę zawiało zawsze na pewno chciałaś miec OMC ratlerka to masz :loveu: Quote
JankaBezZiemii Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='wilczy zew'] Zobacz post 760.[/QUOTE] [quote name='wilczy zew']Patrz post 2962-2963 :evil_lol:[/QUOTE] czy ktoś może opracować podręczny spis postów? co w którym jest? wydaje się to niezbędne :diabloti: Quote
Saththa Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']czy ktoś może opracować podręczny spis postów? co w którym jest? wydaje się to niezbędne :diabloti:[/QUOTE] Własnie widzę... WZ skoro juz sie cofnełas do nich to zacytuj, kurde ;) Quote
malawaszka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']może coś z pęcherzem? to takie małe może dupinę zawiało zawsze na pewno chciałaś miec OMC ratlerka to masz :loveu:[/QUOTE] no tak myślałam, ale noc całą wytrzymuje bez problemu... tylko w dzień jak się emocjonuje i bawi i w ogóle to wtedy sika często ... coś jak WATASZKOWEJ łobuzica... Quote
WATACHA Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 moja od paru dni nie popuściła wcale , może kup jej ta żurawinkę Quote
malawaszka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 mam, zasadniczo mogę jej dać przez jakiś czas - nie zaszkodzi Quote
jaanka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 A może siusiu na posiew? Badanie nie jest drogie w porównaniu z innymi. Quote
wilczy zew Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Przeoczyłam kilka postów. [quote name='malawaszka']Mordziasta przez te drzwiczki się nie przecisnie :placz:[/QUOTE] Mówiłam,że każe kupić klatkę na dobermana :lol: Quote
wilczy zew Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Najdłuższy bok klatki-63cm,chyba tę wezmę. Quote
malawaszka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='wilczy zew']Najdłuższy bok klatki-63cm,chyba tę wezmę.[/QUOTE] oczadziałaś chyba!!!!! PROTESTUJĘ :zly7: Quote
zerduszko Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='wilczy zew']Najdłuższy bok klatki-63cm,chyba tę wezmę.[/QUOTE] Może być za mała. Weź ułóż kocyk w wymiar klatki, po bokach jakieś pudełka kartonowe czy fotele i połóż tam mordziastą. I zrób nam foto :eviltong: Quote
jaanka Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Proszę o zdjęcie Mordziastej na Kocyku.;) Quote
JankaBezZiemii Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='jaanka']Proszę o zdjęcie Mordziastej na Kocyku.;)[/QUOTE] a to nie odwrotnie ...? :hmmmm: Quote
Recommended Posts