Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

A tu w domu. :diabloti:
Na fotelu ;) ;)
[IMG]http://www.biruna.com.pl/map/koce2.jpg[/IMG]

Jeżeli ktoś ciekawy to tu więcej zdjęć ;)
[URL]http://www.biruna.com.pl/www_pl/of_koce.htm[/URL]

Edited by jaanka
Posted

[quote name='ania0112']żarty żartami ale jest fota całych psów z pyskami:multi: hurra:multi: Nareszcie dostawa towaru w PRL-u:)[/QUOTE]

a nie mówiłam :-)

[quote name='jaanka']Ale czy to oryginały czy sobowtóry ?[/QUOTE]

przeginasz :mad:
drugich tamich nie ma :loveu:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']trzeba było tą z rudej wziąć ona jakaś mega mocna :razz:[/QUOTE]

ha! żeby to się dało wyciągnąć z tej rudej dupiny to byłabym przeszczęśliwa :lol: a tak serio to ruda jest naprawdę super psem teraz, aż jestem w szoku - grzeczna (poza dzisiejszą pogonią za kotem po podwórku :mad:) nawet już na punkcie dzieci nie dostaje takiej szajby tylko pobawi się z nimi ale wraca do mnie co chwilę się pomiziać, zupełnie zdrowe relacje. Jest zazdrośnicą, ale bez gryzienia i cudowania, tylko sika często ... nie wiem może ona szczyl jest cholera...

Posted

[quote name='jaanka']Wz chciałam sie dowiedzieć jak i skąd Mordziasta trafiła do Ciebie.
Zajrzałam na początek wątku i nadal nie wiem.:shake:
Za to napisałaś że coś takiego przez wiele lat miałaś za oknem.[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/3779/scannedat2010041614513.jpg[/IMG]

Jajo i kurczaczek z nożem w pleckach leżały tam kilka lat? :crazyeye::evil_lol:[/QUOTE]
o to pytałam

Posted

[quote name='malawaszka']ha! żeby to się dało wyciągnąć z tej rudej dupiny to byłabym przeszczęśliwa :lol: a tak serio to ruda jest naprawdę super psem teraz, aż jestem w szoku - grzeczna (poza dzisiejszą pogonią za kotem po podwórku :mad:) nawet już na punkcie dzieci nie dostaje takiej szajby tylko pobawi się z nimi ale wraca do mnie co chwilę się pomiziać, zupełnie zdrowe relacje. Jest zazdrośnicą, ale bez gryzienia i cudowania, tylko sika często ... nie wiem może ona szczyl jest cholera...[/QUOTE]

może coś z pęcherzem? to takie małe może dupinę zawiało

zawsze na pewno chciałaś miec OMC ratlerka to masz :loveu:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']czy ktoś może opracować podręczny spis postów? co w którym jest? wydaje się to niezbędne :diabloti:[/QUOTE]

Własnie widzę...

WZ skoro juz sie cofnełas do nich to zacytuj, kurde ;)

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']może coś z pęcherzem? to takie małe może dupinę zawiało

zawsze na pewno chciałaś miec OMC ratlerka to masz :loveu:[/QUOTE]

no tak myślałam, ale noc całą wytrzymuje bez problemu... tylko w dzień jak się emocjonuje i bawi i w ogóle to wtedy sika często ... coś jak WATASZKOWEJ łobuzica...

Posted

[quote name='wilczy zew']Najdłuższy bok klatki-63cm,chyba tę wezmę.[/QUOTE]
Może być za mała. Weź ułóż kocyk w wymiar klatki, po bokach jakieś pudełka kartonowe czy fotele i połóż tam mordziastą. I zrób nam foto :eviltong: