ulana Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 WZ dobrze będzie. Zadziałacie, wytniecie i będzie spokój. Quote
lula2010 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 bedzie dobrze....trzymamy kciuki i lapy :kciuki: Quote
wilczy zew Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Póki co wpadniemy do Malawaszki :) Quote
Saththa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 No pewnie, ze będzie;) Nie pozbędziesz się jej tak łatwo :diabloti: Quote
wilczy zew Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='Saththa'] Nie pozbędziesz się jej tak łatwo :diabloti:[/QUOTE] ale się wpakowałam :D Kocykowa łapa już właściwie zdrowa :multi: Znowu zarósł a tu taki gorąc,że ja ledwo żyję :shake: Mordziastą ostrzygłam. Mam jej luzackie foty u weta ale cierpliwości...robiła wizytę przed adopcyjną i jechała pociągiem ale cierpliwości... Quote
malawaszka Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='wilczy zew'] Mam jej luzackie foty u weta [B]ale cierpliwości...[/B]robiła wizytę przed adopcyjną i jechała pociągiem [B]ale cierpliwości...[/B][/QUOTE] ha ha czytać: "niedoczekanie Wasze" :megagrin: Quote
Saththa Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='malawaszka']ha ha czytać: "niedoczekanie Wasze" :megagrin:[/QUOTE] no dosłownie:) Juz by miała tyle przyzwoitości i nie zapowiadała :lol: Quote
wilczy zew Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='malawaszka']ha ha czytać: "niedoczekanie Wasze" :megagrin:[/QUOTE] :boom: [quote name='Saththa']no dosłownie:) Juz by miała tyle przyzwoitości i nie zapowiadała :lol:[/QUOTE] :eviltong: Quote
wilczy zew Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [url]http://fakty.interia.pl/nauka/news-nadchodzi-noc-spadajacych-gwiazd,nId,1008080[/url] Quote
wilczy zew Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 jaka czepialska :eviltong: za chwilę zbieram się i idę na dworzec po bilety do Malawaszki :) Quote
ulana Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Znam takie sierpniowe niebo pełne spadających gwiazd. :) Kładzie się człowiek na pokładzie i patrzy, patrzy... W mieście tak nie widać, to nigdy nie będzie to samo. Miłego waszkowania. :) Quote
WATACHA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='ulana']Znam takie sierpniowe niebo pełne spadających gwiazd. :) Kładzie się człowiek na pokładzie i patrzy, patrzy... W mieście tak nie widać, to nigdy nie będzie to samo. Miłego waszkowania. :)[/QUOTE] To ja ostatnio jak byłam na rybach z mężem na noc to też się napatrzyłam na spadające gwiazdy. Quote
wilczy zew Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 To I Zlot Mafii Sznaucerowej już za nami. Było [B]suuuuper[/B] !!! Przeprowadzam się do Malawaszki,tam są taaakie piękne tereny do spacerowania! Foty nie oddają nawet połowy ich uroku! Quote
Małgorzata Noga Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='wilczy zew']To I Zlot Mafii Sznaucerowej już za nami. Było [B]suuuuper[/B] !!! Przeprowadzam się do Malawaszki,tam są taaakie piękne tereny do spacerowania! Foty nie oddają nawet połowy ich uroku![/QUOTE] No to wstawiaj jakieś foty ;) Quote
Saththa Posted August 11, 2013 Posted August 11, 2013 [quote name='Małgorzata Noga']No to wstawiaj jakieś foty ;)[/QUOTE] Te zaległe też :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted August 11, 2013 Author Posted August 11, 2013 Już umówiłam się z wetem,że usuwanie guza we wrześniu(bardzie normalne temperatury) chyba,że zacznie rosnąć to natychmiast. Quote
malawaszka Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 będzie dobrze :kciuki: !!! a tymczasem Kera Zlotowa :loveu: [URL="http://img62.imageshack.us/i/zwkf.jpg/"][IMG]http://img62.imageshack.us/img62/8319/zwkf.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img703.imageshack.us/i/0zj4.jpg/"][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/242/0zj4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Saththa Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Ja bardzo przepraszam, ale to sie nie liczy!! Dawaj swoje zdjęcia :) Quote
ulana Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Kera... Dla mnie to ona już zupełnie i tylko Mordziasta jest, nie inaczej, hihi :) Dobrze, że się umówiłaś z wetem, czuwaj teraz tylko. I zdjęcia swoje daj w końcu, please. :) Quote
wilczy zew Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Dam,dam. Jeśli ktoś nie doczytał na innym wątku,to Mordziasta jest na smyczy na życzenie Malawaszki aby Luna się nie stresowała,bo była grzeczniutka. Quote
Margi Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Tak,Mordziasta była bardzo grzeczna.Jestem nią zachwycona.:lol: Quote
malawaszka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [quote name='wilczy zew']Dam,dam. Jeśli ktoś nie doczytał na innym wątku,to Mordziasta jest na smyczy na życzenie Malawaszki aby Luna się nie stresowała,bo była grzeczniutka.[/QUOTE] ale mi wyrzuty wszędzie czyni :evil_lol: i bardzo dobrze, ze tak było, potem Luna poszła do więźnia i duże biegały luzem więc już tak nie wyrzucaj :lol: Quote
wilczy zew Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Nie wyrzucam,tylko do tej pory jestem spuchnięta z dumy z Mordziastej :loveu: Quote
Recommended Posts