Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostawały kaloryczną i tłustą suchą karmę bo po niej mniej piją ale nie za dużo i po moim powrocie też nie za dużo. Było trochę pusto w brzuszku ale nie cisnęło tak. W ogóle mają dobrą hydraulikę ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']niestety :shake:[/QUOTE]

Kurde, a jak Ty dajesz radę? Bardzo ciężko? Z mordziastą to pewnie ciężko żeby kogoś do pomocy nie z domowników zatrudnić?

Posted

[quote name='zerduszko']Kurde, a jak Ty dajesz radę? Bardzo ciężko? Z mordziastą to pewnie ciężko żeby kogoś do pomocy nie z domowników zatrudnić?[/QUOTE]

to tylko te trzy dni,teraz to już będzie normalnie,z domowników to jest tylko ojciec ale jemu to pluszaka bym nie dała...

[quote name='malawaszka']wow 16 h i nic nie narobili w domu?[/QUOTE]

nic,przy awarii słowa bym nie powiedziała,zaraz po moim przyjściu i odtańcowaniu powitania-Mordziasta niechcący uszczypnęła mnie w wargę pędziliśmy na dwór

• 2 weeks later...
Posted

Ja ostatnio znalazlam nie tak daleko ode mnie, bardzo fajnie wygladajacy psi hotelik i tez nie zastanawialam czy go nie wykorzystac dla paszczakow, bo chcemy wyjechac na tydzien. No ale ze Hipcia chciala bym miec jednak jeszcze na oku przy sobie, to moze kiedy indziej przetestuje takie ustrojstwo.

Posted

Ja musiałam!

Mordziasta ma taki nie fajny zapach z budy ale nie chce mi się jej prać a na dniach będę ją strzygła,to może wywietrzeje...

Znowu pomacałam ten jej guz i mam czarnowidztwo,że urósł.

Posted

ja chyba zaczne wierzyc ze 2013 powinien sie skonczyc!
i te upaly .... ........
czekamy na zdjecia kudlow
dobrze ze juz razem jestescie
guzy.... nie chce mi sie pisac

Posted

To była taka zagródka i były razem. Mordziasta objeła budę-jedyną- i powarkiwała na kobitkę,która się nimi zajmowała. Kocyk miał świerze powietrze i rościągnięty daszek aby się schować przed słońcem czy deszczem.
Zabroniłam spacerów,bałam się aby Mordziasta nie zwiała.

Mordziasta to chodzi krok w krok za mną a Kocyk rozkoszuje się leżeniem na swoim ulubionym miejscu na podłodze.

Guza ma na sutku. Nie wypatrzyłam go przed sterylką i wet kazał obserwować czy rośnie bo jak nie to nie tniemy.

Upały są dobijające...