Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obejrzałam foty. Tak dziwnie już mi sie patrzy na śnieg. Jak to mało trzeba - parę dni ciepełka :)
Popieram wcześniejsze wypowiedzi, że Kocykowi daleko do wiejskiego burka.
Obciachaj go i wrzuć fotki łysielca.

Posted

On już wcześniej miał prawdopodobnie jakieś problemy,szybsze męczenie się i spore dyszenie bez względu na temperaturę i futro. osłuchowo coś tam było nie tak ale jego relacje z wetem nigdy nie były dobre a nawet zaczeły się pogarszać. We wrześniu to już była jazda bez trzymanki podczas szczepienia. Dlatego nie można go zdiagnozować,dany na początku lek nic nie dał.

• 2 weeks later...
Posted

wilczy zew napisał(a):
On już wcześniej miał prawdopodobnie jakieś problemy,szybsze męczenie się i spore dyszenie bez względu na temperaturę i futro. osłuchowo coś tam było nie tak ale jego relacje z wetem nigdy nie były dobre a nawet zaczeły się pogarszać. We wrześniu to już była jazda bez trzymanki podczas szczepienia. Dlatego nie można go zdiagnozować,dany na początku lek nic nie dał.

i co z Kocykiem?? A próbowalyscie zmienic weta? przeciez nie mozna tak zostawić :(

Posted

Na pewno bym poszła do wet który diagnozuje za pomocą "głupiego Jasia".Już mi jeden taki sprzedał uspokajacz, to własnych psów nie poznałam.

Posted

Mi nie chodziło o podawanie środków uspokajających. chodziło mi o podejscie , nie wiem zapach czy otoczenie u tego innego weta. Może d Pani zeby isc albo jak teraz jest pani to do Pana.

Albo nie wiem który zbada psa przed budynkiem czy coś w ten deseń... Nie wiem zdejmie fartuch hmmm

Posted

WATACHA napisał(a):
Na pewno bym poszła do wet który diagnozuje za pomocą "głupiego Jasia".Już mi jeden taki sprzedał uspokajacz, to własnych psów nie poznałam.

ania0112 napisał(a):
żeby znaleźć takiego, który nie odpuści a zdiagnozuje np. przy pomocy głupiego jasia lub innego środka uspokajającego...

serca nie można diagnozować po podaniu "uspokajacza"

Saththa napisał(a):
Mi nie chodziło o podawanie środków uspokajających. chodziło mi o podejscie , nie wiem zapach czy otoczenie u tego innego weta. Może d Pani zeby isc albo jak teraz jest pani to do Pana.

Albo nie wiem który zbada psa przed budynkiem czy coś w ten deseń... Nie wiem zdejmie fartuch hmmm

ten wet ma świetne podejście i tylko dlatego ostatnio dało się zaszczepić Kocyka,nie nosi fartucha,były już różne próby ale Kocyk jak muł...

to nasz rodzinny wet od wielu lat i najlepszy w mieście