Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sobotę wybrałyśmy się na łąki i nad wodę. Postanowiłam zachęcić Kerę do pływania.Ona do wody się nie rwie ale łapy moczy. Przy sobocie było sporo ludzi więc ciężko było znaleźć dostęp do wody.Znalazłyśmy koło przepustu łączącego jezioro z oczkiem wodnym. Beton pochyło wchodzi do wody a obok są betonowe ścianki przepustu,który ma 0,5m szerokości.
Kera chodziła po betonie i piła,naraz skręciła w stronę przepustu,już otwierałam usta gdy łapą trafiła między ściny przepustu. Natychmiast wpadła głową do wody po barki i zaraz zniknął jej zad. Przez chwilę nic nie było widać i już chciałam wkładać ręce do wody...gdy wynurzył się łeb Mordziastej,złapałam za skórę na karku i wyciągnęłam ją na brzeg.
Kerze nic się nie stało tylko bardzo się wystraszyła,jeszcze wczoraj nie doszła do siebie.

Posted

przygode z przepustem miałyście niefajną, pewnie obie najadłyście się strachu

a i widzę, że udało się zakupić obroże z blaszką podobną do aronkowej :) choć, ja mam pewne wątpliwości co do trwałości tejże, nasza była mocniejsza - tak mi się wydaje

Sandruś, zależy jak taka obroża jest zrobiona, Aron całe życie chadzał na takiej :) znaczy na zmianę z tą rogzzową, którą zawsze mam w plecaku ;) i wytrzymała, kiedyś Ci ją pokaże sama ocenisz

Posted

jambi napisał(a):

Sandruś, zależy jak taka obroża jest zrobiona, Aron całe życie chadzał na takiej :) znaczy na zmianę z tą rogzzową, którą zawsze mam w plecaku ;) i wytrzymała, kiedyś Ci ją pokaże sama ocenisz

dobraaaaaaaaa :) wszak i tak jakoś mnie tak. Ale skoro mówisz ze Aron łazikował to ok:)
wilczy zew napisał(a):
jest duuuszno :mdleje:
nie lubimy tego :angryy:

a kto lubi ehhhhhh Człowiek siedzi i się poci a my jeszcze na poddaszu ehhhh wichura chodzi non toper już prawie :)