wilczy zew Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 (edited) [quote name='Saththa'] gdzie tam? Nie rozumiem, przeciez nie pisałam nic na temat poprzedniego Twojego Fona;) na tych chwalonych fotach ;) Edited June 11, 2012 by wilczy zew Quote
Saththa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 wilczy zew napisał(a):na tych chwalonych fotach ;) ale mi chodziło, że SE c905 jest dobry i to był moj poprzedni telefon :) i ze może takie zdjecia robić :) Bo w wielu sytuacjach telefon robil lepsze zdjecia niz cyfrówka :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 wilczy zew napisał(a):to se popisałyśmy :evil_lol: kazda sobie :lol: Quote
WATACHA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Wy tu sobie pisu pisu, a ja bym zeżarła te poziomeczki http://i1173.photobucket.com/albums/r588/wilczyzew/przyroda/DSC06529.jpg Quote
Saththa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 ja nie wiem ale mnie normalnie oczy bola jak na nie patrze. ale ja od siedmiu i pol godziny patzre w monitor mzoe to dlatego :( Quote
wilczy zew Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 no dobrze,są kiepskiej jakości bo to jeszcze z komórki sagem Quote
zerduszko Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Nie sa takie złe, bywały tu gorsze... na pół głowy czarnego psa robione w domu :lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 zerduszko napisał(a):Nie sa takie złe, bywały tu gorsze... na pół głowy czarnego psa robione w domu :lol: ale to tylko wtedy jak szukaliśmy domu dla tegoż psa :D Quote
Margi Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 malawaszka napisał(a):ale to tylko wtedy jak szukaliśmy domu dla tegoż psa :D Święta prawda :eviltong: Quote
wilczy zew Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 zerduszko napisał(a):Nie sa takie złe, bywały tu gorsze... na pół głowy czarnego psa robione w domu :lol: malawaszka napisał(a):ale to tylko wtedy jak szukaliśmy domu dla tegoż psa :D Margi napisał(a):Święta prawda :eviltong: :motz: :obrazic: Saththa napisał(a):ale dla czarnego nie szukalismy domu :lol: dzięki dobra kobieto :buzi: Quote
Saththa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Saththa napisał(a):ale dla czarnego nie szukalismy domu :lol: wilczy zew napisał(a): dzięki dobra kobieto :buzi: Bo szukalismy domu dla Szarego pieprzastego :evil_lol: ale szary pieprzasty też był wtedy strasznie nie fotogeniczny :lol: Z tym, że noooo tak :) Spisek :evil_lol: I czarnemu trzeba było robic połowiczne zdjecia, ze niby psy nie lubią, wz nie umie czy cos tam :lol: to tak dla niepoznaki było :eek2: Quote
wilczy zew Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Saththa napisał(a):Bo szukalismy domu dla Szarego pieprzastego :evil_lol: ale szary pieprzasty też był wtedy strasznie nie fotogeniczny :lol: Z tym, że noooo tak :) Spisek :evil_lol: I czarnemu trzeba było robic połowiczne zdjecia, ze niby psy nie lubią, wz nie umie czy cos tam :lol: to tak dla niepoznaki było :eek2: :x .......... Quote
Recommended Posts