Jump to content
Dogomania

Dzięki zgranej pomocy Cioteczek - TRAFIK W NOWYM DOMKU!! :):):) Szybka akcja :D

Recommended Posts

Posted

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]Pchełek ma około 2-2,5 roku. To niesamowicie przyjazny psiak - od kilku miesięcy jest bezdomny - słyszałam ,że został wyrzucony z samochodu.
Wybrał sobie Rodzinę o dobrym serduszku...
Pomimo,że mają już kilka swoich psów - nie zostawili Pchełka samopas...
Przejęli się wałęsającym się po wsi biedakiem.
Dali Mu dach nad głowa...
Pełną miskę...
I zadzwonili do mnie...
Niestety psy Lucyny nie akceptują nowych towarzyszy - w związku z tym chłopak ma posłanko, jedzonko, i chwilę spokoju w pomieszczeniu 'ala garaż' - niestety to pomieszczenie nie jest zamykane, a barykady jakie porobiłyśmy nie okazały się dobrymi...
Mały wychodzi i spaceruje wokoło domu - niestety wychodzi też na ulicę - czasami stoi na ulicy i nie przejmuje się jeżdżącymi samochodami...
Boimy się,że może Go jakieś auto potrącić...
Dlatego PILNIE szukamy dt, lub ds - sądzicie,że to maltańczyk??
Pchły grasują po Nim stadami - nie przestaje się drapać...
Kołtuny ma do samej skóry - strasznie Go to swędzi... Strasznie dredy na całym ciałku...
Wczoraj wzięłam z lecznicy Fiprex - niestety nie wiem czy wystarczy - bo pcheł na setki!!
Bardzo proszę o pomoc...

Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: zaadoptuj,[email protected]

[/FONT]

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hebanowa']Może ma tatuaż w uchu ?Bo kilka miesięcy temu zaginął biały piesek w Katowicach,wszędzie były ogłoszenia,dramatyczne poszukiwania ....

Nie ma zaglądałam do uszek...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Cioteczki a moze zrobimy zrzutke na fryzjera?

Jestem za...!Przeciesz te okropne pchliska to dopiero maja teraz tam raj!Latwiej bylo by tez zwalczyc ta "Szarancze"...!

Posted

Matuchno jaki bidok :( Ja się na biszonach (hawanczyki, bolonczyki, maltanczyki itd) znam, co widac po avatorku ;) Dziewczyny, koniecznie ogólcie go do gołej skóry bo on ma pewnie ten świąd od odparzenia. Ile piesio waży? Jak by lby mały to może miałabym dom dla niego u dziewczyny, która adoptowała yorka Jogusia. Tak czy inaczej chcę małemu pomóc :)