Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania Agata']Niech mi ktoś podpowie, jak się wkleja banerek?

Najpierw skopiuj banerek z mojego podpisu (prawym kliknieciem myszki). Potem pod "Witaj, Ania Agata" nacisnij "Prywatne Wiadomosci". Jak Ci sie strona otworzy to po lewej stronie zobaczysz "Panel Kontrolny". Pod nim nacisnij opcje "Edytuj Podpis". W tej opcji wklej (skopiuj) banerek i na dole nacisnij "Zapisz podpis"...i włala!!!! (to po francusku...hihi)

Posted

[quote name='akteris']Nie, to niemozolna praca. W wątku swojego psiaka i małego puszka wkleiłam od razu. I dalej będę sukcesywnie wklejać...

Przeciez to byl tylko zart! ;) :evil_lol:

Ale teraz pieknie wygladaja Twoje posty z Derbisiem! :lol:

Posted

Ania Agata napisał(a):
Udało się, dzięki. Dzięki piękne za ten banerek. Mam przeczucie, że dzięki temu Derby szybko znajdzie dom. A na razie biegniemy na pierwszą.

To napewno pomoze, ale trzeba robic wiecej...Przydalyby sie jeszcze ogloszenia...Kurcze podjelabym sie, ale juz wklejam ogloszenia 5 psiakom...a troche tych ogloszen jest, plus moje male w tym doswiadczenie:oops: ...ale jak sie wyrobie, to obiecuje ze wroce do Derbisia i go tez powklejam...

Posted

[quote name='Sabina02']To napewno pomoze, ale trzeba robic wiecej...Przydalyby sie jeszcze ogloszenia...Kurcze podjelabym sie, ale juz wklejam ogloszenia 5 psiakom...a troche tych ogloszen jest, plus moje male w tym doswiadczenie:oops: ...ale jak sie wyrobie, to obiecuje ze wroce do Derbisia i go tez powklejam...

Sabina pomaga wielu psiakom (coś o tym wiem) - dziękuję

Derbiś to taki duży przytulak - gdzie są ludzie,
którzy go pokochają i zabiorą do domu ?

Posted

Dom dla Derbiego, to bardzo trudna sprawa. Zaluje, ze nie mozna zajrzec do kieszeni Pana Boga i zobaczyc jakie jest przeznaczenie. duzo bym dla zeby zobaczyc jakie jest przeznaczenie DRBIEGO. A moze nie ma przeznaczenia?
Zobaczymy?