Sabina02 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 akteris napisał(a):To zaczynam wklejać:) Ojojoj!!! Az trzy godziny???? :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ciapuś napisał(a):to mozolna praca ;) A no, faktycznie!;) Quote
Ania Agata Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Niech mi ktoś podpowie, jak się wkleja banerek? Quote
Sabina02 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Ania Agata']Niech mi ktoś podpowie, jak się wkleja banerek? Najpierw skopiuj banerek z mojego podpisu (prawym kliknieciem myszki). Potem pod "Witaj, Ania Agata" nacisnij "Prywatne Wiadomosci". Jak Ci sie strona otworzy to po lewej stronie zobaczysz "Panel Kontrolny". Pod nim nacisnij opcje "Edytuj Podpis". W tej opcji wklej (skopiuj) banerek i na dole nacisnij "Zapisz podpis"...i włala!!!! (to po francusku...hihi) Quote
akteris Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Nie, to niemozolna praca. W wątku swojego psiaka i małego puszka wkleiłam od razu. I dalej będę sukcesywnie wklejać... Quote
Sabina02 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='akteris']Nie, to niemozolna praca. W wątku swojego psiaka i małego puszka wkleiłam od razu. I dalej będę sukcesywnie wklejać... Przeciez to byl tylko zart! ;) :evil_lol: Ale teraz pieknie wygladaja Twoje posty z Derbisiem! :lol: Quote
mulinka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Sabina02 banerek piękny a najważniejsze, że skuteczny, bo zaraz tu zajrzałam ;) szukamy domu dla miodowego Derbisia !!! Quote
Ania Agata Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Udało się, dzięki. Dzięki piękne za ten banerek. Mam przeczucie, że dzięki temu Derby szybko znajdzie dom. A na razie biegniemy na pierwszą. Quote
Sabina02 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ania Agata napisał(a):Udało się, dzięki. Dzięki piękne za ten banerek. Mam przeczucie, że dzięki temu Derby szybko znajdzie dom. A na razie biegniemy na pierwszą. To napewno pomoze, ale trzeba robic wiecej...Przydalyby sie jeszcze ogloszenia...Kurcze podjelabym sie, ale juz wklejam ogloszenia 5 psiakom...a troche tych ogloszen jest, plus moje male w tym doswiadczenie:oops: ...ale jak sie wyrobie, to obiecuje ze wroce do Derbisia i go tez powklejam... Quote
Niewiasta_21 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gdy podeszłam dzisiaj do Derbisia klatki,nawet nie wyszedł z budy...wystawała mu tylko ta smutna mordka i oczy pełne bólu i zrezygnowania patrzyły sie tak przeszywająco...:-( Quote
ciapuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 to straszne dlaczego ludzie są tacy obojętni Quote
akteris Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :sadCyber: Quote
mulinka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Sabina02']To napewno pomoze, ale trzeba robic wiecej...Przydalyby sie jeszcze ogloszenia...Kurcze podjelabym sie, ale juz wklejam ogloszenia 5 psiakom...a troche tych ogloszen jest, plus moje male w tym doswiadczenie:oops: ...ale jak sie wyrobie, to obiecuje ze wroce do Derbisia i go tez powklejam... Sabina pomaga wielu psiakom (coś o tym wiem) - dziękuję Derbiś to taki duży przytulak - gdzie są ludzie, którzy go pokochają i zabiorą do domu ? Quote
hanka456 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Boze bardzo prosze, Derby nie moze umrzec w schronisku, to kleska, prawdziwa kleska. Quote
ciapuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 on na pewno znajdzie domek,wierzę że dobrzy ludzie istnieją(nie wolno wątpić) Quote
hanka456 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Dom dla Derbiego, to bardzo trudna sprawa. Zaluje, ze nie mozna zajrzec do kieszeni Pana Boga i zobaczyc jakie jest przeznaczenie. duzo bym dla zeby zobaczyc jakie jest przeznaczenie DRBIEGO. A moze nie ma przeznaczenia? Zobaczymy? Quote
Recommended Posts