Jump to content
Dogomania

Krzyk cierpienia ... Tessa szczesliwa w swoim nowym domu !!!!

Recommended Posts

Posted

Kiedyś pisałam, że Tessa będzie jeszcze pięknym i dostojnym psem, ale muszę przyznać, że taaaaaaaaaaaaaaaaaaakiej metamorfozy bym sobie nawet nie wyśniła. Jest jest jest,,,,jeju jest boska......Teraz pięknisiu uciekaj do mądrego domku :*

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tesuniu piękniejesz z dnia na dzien powinien teraz cię zobaczyć ten sk...n który cię tak urządził powodzenia piesku kochany pozdrawiam cioteczki dbające o twoj e zdrowie

Posted

[B]TESSY WALKI O ŻYCIE DZIEŃ 69[/B]

[COLOR=red][B]wynik biopsji drobnoigłowej węzła chłonnego wyklucza zmiany nowotworowe.[/B][/COLOR]
Stan węzłów jest raczej ( jak sugerują lekarze) skutkiem długotrwałego uogólnionego stanu zapalnego w organizmie.
Utrzymuje się wysoka leukocytoza ( 22.000) jednak znacznie mniejsza niż w poprzednim badaniu
Pozostałe parametry są w normie, lub nieznacznie od niej odbiegają.
[B]Reasumując: Tessa nie jest jeszcze całkowicie wyleczona. [/B]Dziś dostała ostatnią dawkę inwermektyny. Kontrola w kierunku nużeńca za miesiąc.Kontrolne badanie krwi po zakończeniu podawania antybiotyku.
Zostaje utrzymane podawnia antybiotyku do 14 dni, kwasy nienasycone, Biopretect, Eltrixin

Posted

Jezu, jaka piękna Tesulka!!! Prze-prze-przepiękna!!! Mordziak słodki, łapki piękne, oczka, wszystko... tylko tarmosić i całować:):):) A najważniejsze, że ze zdrówkiem coraz lepiej!!! Ależ dobre wiadomości:):):):)
Czekam na wypłatę, na pewno coś wpłacę na Tesunię!!!
No, nie mogę się nacieszyć!!!!

Posted

Wieści cudowne ...dziewczynka nam zdrowieje :lol::lol::lol:
A ja w końcu mogę rozliczyć bazarek Tessuni bo dziś dostałam ostatnią wpłatę z naddatkiem od cioteczki Isadory ;) Zatem Tessunia dostanie 173 zł :lol:
bazarek :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213368-ROZLICZAMY!!!-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-ratunek-Tessie-....31.08.-godz.-20.00?p=17894705#post17894705[/url]
Pięknie poproszę o numerek konta na PW. Dziękuję.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Wieści cudowne ...dziewczynka nam zdrowieje :lol::lol::lol:
A ja w końcu mogę rozliczyć bazarek Tessuni bo dziś dostałam ostatnią wpłatę z naddatkiem od cioteczki Isadory ;) Zatem Tessunia dostanie 173 zł :lol:
bazarek :
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/213368-ROZLICZAMY%21%21%21-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-ratunek-Tessie-....31.08.-godz.-20.00?p=17894705#post17894705"]http://www.dogomania.pl/threads/213368-ROZLICZAMY!!!-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-ratunek-Tessie-....31.08.-godz.-20.00?p=17894705#post17894705[/URL]
Pięknie poproszę o numerek konta na PW. Dziękuję.[/QUOTE]

Numerek konta z pierwszej strony tego watku
[CENTER][FONT=Verdana][FONT=Arial Black][SIZE=4]Konto Fundacji EMIR:[/SIZE][/FONT][/FONT][FONT=Verdana]
Bank Śląski O/Grodzisk Maz.
[/FONT][FONT=Impact][SIZE=6]88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][B]Przelewy zagraniczne:[/B][/FONT]

[FONT=Verdana]ING Bank Śląski S.A.[/FONT]
[FONT=Verdana]Kod SWIFT:[/FONT]
[FONT=Verdana]ING Banku: INGBPLPW[/FONT]
[FONT=Verdana]IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/FONT]
[FONT=Verdana]w tytule wpłaty „dla Tess”[/FONT][/CENTER]

[CENTER][FONT=verdana][FONT=Arial Black][URL="http://www.dogomania.pl/"]Dane[/URL] kontaktowe:[/FONT][/FONT][/CENTER]
[FONT=verdana]
[CENTER]Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola
tel. 601 300 726 i 46 857 88 27
[I][email protected][/I][/CENTER]
[/FONT]

Posted

Miałam zarwany cały tydzień i jak tu zjrzałam, aż mi szczęka opadła z wrażenia!!! Taka PIEKNA jest nasza Tessa!!! I już prawie całkiem zdrowa!!! Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::modla::modla::modla::modla:Tesuniu cudowna - Tobie i Twoim wybawcom, sercem calym ztcze , najcudowniejszych lat w spokojnosci i wszelkiej zycia radosci:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:cuda postokroc kochani cudnaja:loveu::loveu::loveu::loveu:najlepszego Tesunku serce cudne:loveu::loveu:

Posted

nie znacie pieska, któremu mogłaby się przydać miękka kołdra? Koleżanka skądś wytrzasnęła z myślą o schronisku ale w schroniskach kołder nie chcą (chyba ze względu na to, że fajnie się rozszarpuje a potem nadzienie wszędzie furga?) najlepiej gdyby był z okolic sosnowca, bo kołdrę wysyłać trochę ciężko ;) a Emir ma jakiś oddział chyba w Sosnowcu?