Tigraa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ten cudny dog niemiecki zostal oddany do schroniska przez znalazce... Jest juz w schronisku od miesiaca.Wyglada kiepsko.Chudy,zebra mozna policzyc,smutny.Wypatruje swojego pana ktory nie nadchodzi.Pies jest piekny i przy odrobinie wysilku i duzej dozie serca bedzie wspanialym przyjacielem i obrońcą.Pies z rozpaczy rozgryza sobie tylną łape :placz: bardzo cierpi w schronisku. Dorf wykazuje agresje do innych psow.Szuka domu BEZ INNYCH ZWIERZAT.I odpowiedzialnego opiekuna.Jest lagodny w stosunku do ludzi. Quote
mama_Dorota Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Jest śliczny. A ta tęsknota i brak domku go zabije! :placz: Ile on ma lat i jaki jest jego stosunek do innych psów? Quote
Tigraa Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Do innych psow potrafi byc agresywny.To dominant.Za to lubi suczki. Do ludzi przyjazny,podstawia lepek do glaskania,lubi sie przytulac. Dosc ladnie chodzi na smyczy,bez problemu wchodzi do klatki.Bardzo karny i posluszny.Nie wiem jak do dzieci i do kotow. Quote
Paola06 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Szuka domku przed zimą i znieczuleniem:( Quote
izulkabu Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Paola06 napisał(a):Szuka domku przed zimą i znieczuleniem:( Do góry mój kochany Quote
saria Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Zaraz już będzie na stronce adopcyjnej. Niestety dogów do adopcji przybywa:( Quote
patima Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 są jakieś nowe wieści? widoki na nowy dom? co z jego łąpą? bidusia mała (na zdjęciach nie wygląda na dużego doga)... :multi: - hop do góry po nowego Pana:multi: Quote
izulkabu Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Paola06 napisał(a):Szuka domku przed zimą i znieczuleniem:( Czasem myślę ż nie powinnam tu zaglądać ...:-( bo serce mi pęknie... Dorf dlaczego ludzie sa tak okrutni....:-( :-( :-( Quote
Tigraa Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 jest szansa na domek...zobaczyny jutro:lol: ja napisze dopiero w niedziele wieczorem bo mnie nie bedzie 2 dni,ale moze red napisze. Quote
izulkabu Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):jest szansa na domek...zobaczyny jutro:lol: ja napisze dopiero w niedziele wieczorem bo mnie nie bedzie 2 dni,ale moze red napisze. Kciuki, mocno mocno trzymam Dorfiku za Ciebie i nowy domek ...Aniu może wiesz co z KOKSEM ? Quote
saria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 izulkabu napisał(a):Kciuki, mocno mocno trzymam Dorfiku za Ciebie i nowy domek ...Aniu może wiesz co z KOKSEM ? Koks nadal czeka:( Dla tych starszych niestety trudniej o nowy domek.:( Co z Dorfem? Quote
Tigraa Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Niestety Dorf nadal szuka domku... Quote
izulkabu Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dziś również o Tobie pamiętam...podnoszę Quote
tamiczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 NAPISAŁAM DO Pani która hoduje (choduje?) dogi niemieckie w Radomiu. Może ona nam pomoże Quote
izulkabu Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 tamiczek napisał(a):NAPISAŁAM DO Pani która hoduje (choduje?) dogi niemieckie w Radomiu. Może ona nam pomoże No to trzymam kciuki, chociaz tymczas zima idzie Quote
Recommended Posts