Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki życzę aby te Świeta przyniosły Wam radość i zdrowie, siłę na kolejny długi rok, spokój wtedy kiedy go najbardziej potrzeba i miłość której nigdy nie braknie

Posted

Ehh jakie tutaj gaduły :eviltong:

już składałam też życzenia wcześniej ale napiszę jeszcze raz

[COLOR=#9932cc]Baloniary życzę Wam Wesołych Świąt przepełnionych radością i spędzonych w gronie najbliższych :lol: [/COLOR]

Posted

[quote name='Igiełka']Ehh jakie tutaj gaduły :eviltong:

już składałam też życzenia wcześniej ale napiszę jeszcze raz

[COLOR=#9932cc]Baloniary życzę Wam Wesołych Świąt przepełnionych radością i spędzonych w gronie najbliższych :lol: [/COLOR][/QUOTE]

Heh, no tak, gaduły straszne ;) mam tyle zaległości, że aż mi się nie chce czytać ;) ale troszkę ogarnęłam. Cieszę się, że karma dotarła do większości na czas... bardzo mnie to cieszy :) się czworonożni przyjaciele zapewne ucieszyli :) ja też. na prawdę.

no.. więcej może później ;) jak będę miała więcej czasu ;) odpocznę chyba po śmierci ;)

Posted

[quote name='wadercia']oo kasumi a gdzie znalazlas takie" cos"? :)[/QUOTE]

u mnie na osiedlu :D jak zwykle "coś" się przyplącze...., ale ją to już widzę 3 tydzień.... i w końcu zlitowałam się i przedzwoniłam do schronu.... ja się jeszcze im dziwię, że psy ode mnie przyjmują ;)

Posted

[quote name='necianeta89']Heh, no tak, gaduły straszne ;) mam tyle zaległości, że aż mi się nie chce czytać ;) ale troszkę ogarnęłam. Cieszę się, że karma dotarła do większości na czas... bardzo mnie to cieszy :) się czworonożni przyjaciele zapewne ucieszyli :) ja też. na prawdę.

no.. więcej może później ;) jak będę miała więcej czasu ;) odpocznę chyba po śmierci ;)[/QUOTE]

Ja to zawsze mówię TZ-owi, który jest śpiochem, że wyśpi się po śmierci, a teraz to szkoda czasu - ja z tych co mało sypiają:-) to mogę sobie gadać.

Posted

fajna ogółem jest ta suńka :) tylko musiała już chyba postać kopa, bo np. 2 tyg. temu była śmielsza :) a teraz... boi się podniesionej ręki...., gwałtownych ruchów...., a jak ją chciałam wziąć na ręce to nagle zastygała, a oczy niemal z orbit wyskoczyły....

ale na rękach spokojna :) całe szczęście :)

jakby ktoś pomógł mi ją ogłaszać, to byłoby bardzo miło :) jeszcze dzisiaj spróbuję jakiś tekst sklecić :)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Baloniarki przepraszam za moje "milczenie" ale przed świetami mialam urwanie glowy..
Melduje ze moja tymczasowiczka Carmen w nowym domu :)[/QUOTE]

Gratulacje!!! :)

Posted

[quote name='mestudio']Każdy ma jakieś dobre wieści, a kiedy ja upchnę jakiegoś potwora w nowym domu? Ratunkuuuuuu:diabloti:[/QUOTE]

Jedziemy na tym samym wózku:( u mnie też cisza w adopcjach....