ataK Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [url]http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK[/url] Quote
mestudio Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Miłych, spokojnych i zdrowych Świąt:-). Quote
majowa Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Cioteczki życzę aby te Świeta przyniosły Wam radość i zdrowie, siłę na kolejny długi rok, spokój wtedy kiedy go najbardziej potrzeba i miłość której nigdy nie braknie Quote
baster i lusi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT. [url]http://www.youtube.com/v/uOwOaEK1B1M&rel=0&hl=pl_PL&feature=player_embedded&version=3[/url] Quote
Igiełka Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 Ehh jakie tutaj gaduły :eviltong: już składałam też życzenia wcześniej ale napiszę jeszcze raz [COLOR=#9932cc]Baloniary życzę Wam Wesołych Świąt przepełnionych radością i spędzonych w gronie najbliższych :lol: [/COLOR] Quote
necianeta89 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='Igiełka']Ehh jakie tutaj gaduły :eviltong: już składałam też życzenia wcześniej ale napiszę jeszcze raz [COLOR=#9932cc]Baloniary życzę Wam Wesołych Świąt przepełnionych radością i spędzonych w gronie najbliższych :lol: [/COLOR][/QUOTE] Heh, no tak, gaduły straszne ;) mam tyle zaległości, że aż mi się nie chce czytać ;) ale troszkę ogarnęłam. Cieszę się, że karma dotarła do większości na czas... bardzo mnie to cieszy :) się czworonożni przyjaciele zapewne ucieszyli :) ja też. na prawdę. no.. więcej może później ;) jak będę miała więcej czasu ;) odpocznę chyba po śmierci ;) Quote
kasumi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 a ja jak zwykle znalazłam "coś" :p [IMG]http://img851.imageshack.us/img851/9977/dsc03127e.jpg[/IMG] Quote
Wadercia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 oo kasumi a gdzie znalazlas takie" cos"? :) Quote
iwoniam Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Strasznie ładne to "coś" [quote name='wadercia']oo kasumi a gdzie znalazlas takie" cos"? :)[/QUOTE] Quote
kasumi Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 [quote name='wadercia']oo kasumi a gdzie znalazlas takie" cos"? :)[/QUOTE] u mnie na osiedlu :D jak zwykle "coś" się przyplącze...., ale ją to już widzę 3 tydzień.... i w końcu zlitowałam się i przedzwoniłam do schronu.... ja się jeszcze im dziwię, że psy ode mnie przyjmują ;) Quote
NikaEla Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 zapraszam po allegro z wierszykiem [url]http://www.dogomania.pl/threads/219975[/url] na tymczasy ataK [IMG]http://www.picturesanimations.com/c/christmas_line/huida.gif[/IMG] Quote
mestudio Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='necianeta89']Heh, no tak, gaduły straszne ;) mam tyle zaległości, że aż mi się nie chce czytać ;) ale troszkę ogarnęłam. Cieszę się, że karma dotarła do większości na czas... bardzo mnie to cieszy :) się czworonożni przyjaciele zapewne ucieszyli :) ja też. na prawdę. no.. więcej może później ;) jak będę miała więcej czasu ;) odpocznę chyba po śmierci ;)[/QUOTE] Ja to zawsze mówię TZ-owi, który jest śpiochem, że wyśpi się po śmierci, a teraz to szkoda czasu - ja z tych co mało sypiają:-) to mogę sobie gadać. Quote
beta ata Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Naprawdę, bardzo ładne "coś" i ma piwne oczy... ...Bo ja uważam, że najładniejsze sa oczy piwne ...i brązowe, i niebieskie, i... ;-) :-D Quote
mmd Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Przyszła wpłata od [B]malagos [/B]30 zł :) Bardzo dziękujemy :) Quote
kasumi Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 fajna ogółem jest ta suńka :) tylko musiała już chyba postać kopa, bo np. 2 tyg. temu była śmielsza :) a teraz... boi się podniesionej ręki...., gwałtownych ruchów...., a jak ją chciałam wziąć na ręce to nagle zastygała, a oczy niemal z orbit wyskoczyły.... ale na rękach spokojna :) całe szczęście :) jakby ktoś pomógł mi ją ogłaszać, to byłoby bardzo miło :) jeszcze dzisiaj spróbuję jakiś tekst sklecić :) Quote
[email protected] Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 jak coś mogę pomóc ogłaszac;) Quote
kasumi Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='[email protected]']jak coś mogę pomóc ogłaszac;)[/QUOTE] super, dzięki :) zaraz coś sklecę, bo dopiero co wróciłam z gości ;) Quote
kkasiiiar Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Baloniarki przepraszam za moje "milczenie" ale przed świetami mialam urwanie glowy.. Melduje ze moja tymczasowiczka Carmen w nowym domu :) Quote
ataK Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='kkasiiiar']Baloniarki przepraszam za moje "milczenie" ale przed świetami mialam urwanie glowy.. Melduje ze moja tymczasowiczka Carmen w nowym domu :)[/QUOTE] Gratulacje!!! :) Quote
mestudio Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Każdy ma jakieś dobre wieści, a kiedy ja upchnę jakiegoś potwora w nowym domu? Ratunkuuuuuu:diabloti: Quote
[email protected] Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 mestudio i dla twoich tymczasków znajdą się domki ja trzymam kciuki za to Quote
kaja69 Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='mestudio']Każdy ma jakieś dobre wieści, a kiedy ja upchnę jakiegoś potwora w nowym domu? Ratunkuuuuuu:diabloti:[/QUOTE] Jedziemy na tym samym wózku:( u mnie też cisza w adopcjach.... Quote
NikaEla Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 [quote name='kaja69']Jedziemy na tym samym wózku:( u mnie też cisza w adopcjach....[/QUOTE] a są przynajmniej jakieś telefony z ogłoszeń? Quote
Recommended Posts