mmd Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [SIZE=5][B][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=royalblue]18 listopada 2011[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE] [B]Przyszło: [/B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]plina[SIZE=2][COLOR=black] deklaracja stała XI[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][B], XII, I - [SIZE=3]15 Saldo 18.XI.po zaokr.: 340 Post rozliczeniowy zaktualizowany :) [/SIZE][/B] Quote
Igiełka Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 [SIZE=3][COLOR=red][B]Wysokość finansowej pomocy:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=2]-leczenie do 200zł[/SIZE] [SIZE=2]-transport do 100zł[/SIZE] [SIZE=2]-karma do 100zł[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=red][B]Zasady udzielania pomocy:[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3]-[/SIZE][SIZE=2]Udzielamy pomocy psiakom, które mają wątek na dogomanii należy podać link oraz krótką informację na co potrzebne jest wsparcie finansowe i w jakiej kwocie[/SIZE] [SIZE=2]-Każdy Klubowicz, który zgłosił psiaka w potrzebie i otrzymał pomoc jest zobowiązany w terminie do 6tygodni od uzyskania pomocy wpłacić 25% kwoty uzyskanego wsparcia ( wpłata ze środków własnych/ bazarku itp)[/SIZE] [SIZE=2]-Klubowicze posiadający stałą deklarację (wpłacający od minimum 4miesięcy) na Skarpetę Baloniarską mogą wnioskować o przyznanie wyższej kwoty pieniędzy a także raz w miesiącu mogą otrzymać pomoc bez konieczności zwrotu 25%[/SIZE] [SIZE=2]- wnioski z prośbą o pomoc rozpatruje Zarząd Klubu złożony z trzech Osób- do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków Zarządu[/SIZE] [SIZE=2]- w przypadku pozytywnej decyzji Klubowicz zobowiązany jest do przesłania Skarbnikowi Skarpety na pw nr konta na który należy przesłac pieniądze[/SIZE] [SIZE=2]- po otrzymaniu wsparcia finansowego wnioskujący Klubowicz gdy pieniądze fizycznie znajdą się na ustalonym wcześniej koncie robi wpis na tym wątku potwierdzający otrzymanie pomocy[/SIZE] Quote
necianeta89 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Broń boże nie mówiłam, że ma być konieczkie 50%, to był przykład. 25% to bardzo dobry przykład. ale jestem za zwrotem kwoty. 25% to nie dużo. osoby które nie mają na prawdę pieniędzy, nie pracują, a kochają zwierzaki będac odrobinę kreatywne spokojnie mogą zrobić bazarek cegiełkowy, z którego zwrócą daną kwotę. Sama jestem takim przykładem. Nie mam w ogóle kasy, przez rok szukałam pracy, dopiero teraz od listopada pracuje. Ale jakoś nigdy nie robiłam długów. Siedziałam, rozsyłałam, zapraszałam, i talk cały czas, i grosz się zawsze uzbierał. Więc uważam, że takie skarbonki powinny być czymś w stylu nagłego zastrzyku gotówki. 6 tyg to długo na zwrot pożyczki ;) Quote
mmd Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 A ja jeszcze bym była za zrobieniem nowego banera. Bo ten co mamy jest ładny i fajny, ale nie wynika z niego, że chodzi o BDT. Zanim nasza grupa będzie znana, musimy się reklamować jak się da :) Może by nam jakaś dobra dusza przyszła i coś zadeklarowała.... Quote
necianeta89 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='mmd']A ja jeszcze bym była za zrobieniem nowego banera. Bo ten co mamy jest ładny i fajny, ale nie wynika z niego, że chodzi o BDT. Zanim nasza grupa będzie znana, musimy się reklamować jak się da :) Może by nam jakaś dobra dusza przyszła i coś zadeklarowała....[/QUOTE] mogę zrobić, powiedzcie co chcecie na banerku i co mają mieć napisane? Quote
mmd Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Może ten dolny napis "razem..." wymienić na "wesprzyj bezpłatne domy tymczasowe" nie jestem specjalnie kreatywna :confused: Quote
Roszpunka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='mmd']Może ten dolny napis "razem..." wymienić na "wesprzyj bezpłatne domy tymczasowe" nie jestem specjalnie kreatywna :confused:[/QUOTE] jaka skromna :eviltong: może krócej - wspieraj bezpłatne tymczasy (albo całkiem krótko - wspieraj BDT).. Quote
necianeta89 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 a zdjęcie? balony zostaję? i górny napis? Quote
Alaa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jesli moge cos dodac od siebie to rowniez jestem za nowym banerkiem. Napis typu: wesprzyj BEZPLATNE tymczasy, taki duzy, zeby ostro po oczach bil;-) Mysle, ze sciagnie wiecej ludzi, zeby oko nie zawieszalo sie na balonach tylko na napisie BEZPLATNY. Quote
necianeta89 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ok, więc jutro zrobię, bo mam już całą liste banerków do ogarnięcia. A tymczasem skorzystam z chwili spokoju jaką mi młoda dała - śpiąc - i poczytam książkę ;) Quote
iwoniam Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 W porządku - sądzę, że kwota 50zł na jedzenie dla moich podopiecznych. W sprawie kolejnych wpisów - jeśli będziecie robić jakiś bazarek ubrankowy to ja mogę trochę fajnych rzeczy dołożyć (za free rzecz jasna). Nie namawiajcie mnie please na robienie bazarku samemu - nikt nie chce nic kupować :-(. Mam chyba pecha. Kiedyś wysłałam 2 wielkie paczki ubrań, wieeele nowych jednej z b. aktywnych osób na dogo - oczywiście nawet nie napisała "dzięki". Było to strasznie przykre, bo rzeczy przepłynęły na bazarek pół świata, a tu.. takie zakończenie. Trudno - wierzę, że ktoś będzie chciał inne ubranka wystawić :-). Jak będzie ktoś wystawiać coś w Krk to podrzucę moje i może ktoś uzbiera z tego jakieś pieniądze na klubowe potrzeby. Dajcie znać jakby był bazarek :-) Quote
Roszpunka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Iwoniam, uśmiechaj się o bazarek do mmd (tylko nic nie mów, że to info ode mnie ;)) U niej zawsze tłok i szaleństwo zakupowe :) Quote
mmd Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Roszpunko, ale ja w Łodzi jestem :) A bazarek będę montować jakoś na przełomie listopada i grudnia. Quote
Roszpunka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Jaki problem fanty przesłać? Albo foty? Nie migaj się ;) Quote
mmd Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='Roszpunka']Jaki problem fanty przesłać? Albo foty? Nie migaj się ;)[/QUOTE] Nie migam się :) Iwoniam pisała, że jakby ktoś w Krakowie... Wolę fanty niż foty, bo później wysyłka z dwóch miejsc i spore koszty dla kupujących. Quote
Roszpunka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 To już nic nie mieszam, niech się Iwoniam wypowie :) Quote
majowa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 jeśli ciocia iwonka zrobi zdjęcia i opisy to sklecimy bazarek, potem moge wysyłać, ale przechowywać fantów nie mam gdzie :( mam troche rzeczy ale niewiele Quote
mari23 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 a ja mam prośbę do Kubowiczów - pomóżcie rozsyłać watek, deklaracje bardzo pilnie potrzebne, pies już dość złego przeszedł ja nie potrafię skutecznie rozsyłać - może Wam bardziej się poszczęści ( na wątek też oczywiście zapraszam) [url]http://www.dogomania.pl/threads/217973-REX-owczarek-niemiecki-d%C5%82ugow%C5%82osy-pom%C3%B3%C5%BCcie-uwolni%C4%87-wi%C4%99%C5%BAnia-z-%C5%82a%C5%84cucha!?p=18032943#post18032943[/url] Quote
plina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Gdzie jest do wglądu post rozliczeniowy? Quote
mmd Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Już straciłam nadzieję, że będę takowy miała na 1 stronie.... [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla Skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"][COLOR=red][SIZE=5][COLOR=#4444ff]TU[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/URL][/B][COLOR=red][SIZE=5] <<<klik[/SIZE][/COLOR] Quote
Ellig Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='mmd']Już straciłam nadzieję, że będę takowy miała na 1 stronie.... [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla Skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"][COLOR=red][SIZE=5][COLOR=#4444ff]TU[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/URL][/B][COLOR=red][SIZE=5] <<<klik[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] O masz a jakie sa przeszkody,jak pomoc? Quote
mmd Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Pisałam do Czarodziejki i Anashara. Nie wiem, jakie są przeszkody, ale rozliczenia są w 45 poście. I pewnie tak zostanie. Quote
Igiełka Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='iwoniam']W porządku - sądzę, że kwota 50zł na jedzenie dla moich podopiecznych. W sprawie kolejnych wpisów - jeśli będziecie robić jakiś bazarek ubrankowy to ja mogę trochę fajnych rzeczy dołożyć (za free rzecz jasna). Nie namawiajcie mnie please na robienie bazarku samemu - nikt nie chce nic kupować :-(. Mam chyba pecha. Kiedyś wysłałam 2 wielkie paczki ubrań, wieeele nowych jednej z b. aktywnych osób na dogo - oczywiście nawet nie napisała "dzięki". Było to strasznie przykre, bo rzeczy przepłynęły na bazarek pół świata, a tu.. takie zakończenie. Trudno - wierzę, że ktoś będzie chciał inne ubranka wystawić :-). Jak będzie ktoś wystawiać coś w Krk to podrzucę moje i może ktoś uzbiera z tego jakieś pieniądze na klubowe potrzeby. Dajcie znać jakby był bazarek :-)[/QUOTE] Klubowiczka Iwoniam jest w trudnej sytuacji i prosi nas o wsparcie 50zeta na karmę dla tymczasowych podopiecznych. Kto jest za udzieleniem pomocy- łapka w górę :) Ja jestem za od początku- wszystko wiemy że 25% zwrotu udzielonej pomocy ale narazie czeka Ona dopiero na decyzję z naszej strony- sama od siebie proponuje przekazanie fantów odzieży na bazarek- przecież nie można Jej zostawić samej bez pomocy [quote name='majowa']jeśli ciocia iwonka zrobi zdjęcia i opisy to sklecimy bazarek, potem moge wysyłać, ale przechowywać fantów nie mam gdzie :( mam troche rzeczy ale niewiele[/QUOTE] super- dzięki że służysz pomocą w tej kwestii :) mari23 zaraz lecę na watek ;) Klubowiczki co do rozliczenia na pierwszej stronie pozostaje nam tylko uzbroić się w cierpliwość- nie wiem czemu tak długo czekamy by mmd miała jeden z pierwszych postów na rozliczenia finansowe ;) Quote
mmd Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 A ja się boję zatwierdzać, bo później mówią, że kasę rozdaję ;) Ale niech tam - jestem za :) Quote
Igiełka Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='mmd']A ja się boję zatwierdzać, bo później mówią, że kasę rozdaję ;) Ale niech tam - jestem za :)[/QUOTE] ee tam nie ma czego tutaj bać się najwyżej wytargają za uszy :evil_lol: wspaniale w taki razie czekamy na nr konta Klubowiczki Iwoniam :lol::multi: Quote
Recommended Posts