Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=5][B][SIZE=2][SIZE=3][COLOR=royalblue]18 listopada 2011[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE]
[B]Przyszło:
[/B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]plina[SIZE=2][COLOR=black] deklaracja stała XI[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][B], XII, I - [SIZE=3]15
Saldo 18.XI.po zaokr.: 340

Post rozliczeniowy zaktualizowany :)
[/SIZE][/B]

Posted

[SIZE=3][COLOR=red][B]Wysokość finansowej pomocy:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]-leczenie do 200zł[/SIZE]
[SIZE=2]-transport do 100zł[/SIZE]
[SIZE=2]-karma do 100zł[/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=red][B]Zasady udzielania pomocy:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]-[/SIZE][SIZE=2]Udzielamy pomocy psiakom, które mają wątek na dogomanii należy podać link oraz krótką informację na co potrzebne jest wsparcie finansowe i w jakiej kwocie[/SIZE]
[SIZE=2]-Każdy Klubowicz, który zgłosił psiaka w potrzebie i otrzymał pomoc jest zobowiązany w terminie do 6tygodni od uzyskania pomocy wpłacić 25% kwoty uzyskanego wsparcia ( wpłata ze środków własnych/ bazarku itp)[/SIZE]
[SIZE=2]-Klubowicze posiadający stałą deklarację (wpłacający od minimum 4miesięcy) na Skarpetę Baloniarską mogą wnioskować o przyznanie wyższej kwoty pieniędzy a także raz w miesiącu mogą otrzymać pomoc bez konieczności zwrotu 25%[/SIZE]
[SIZE=2]- wnioski z prośbą o pomoc rozpatruje Zarząd Klubu złożony z trzech Osób- do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków Zarządu[/SIZE]
[SIZE=2]- w przypadku pozytywnej decyzji Klubowicz zobowiązany jest do przesłania Skarbnikowi Skarpety na pw nr konta na który należy przesłac pieniądze[/SIZE]
[SIZE=2]- po otrzymaniu wsparcia finansowego wnioskujący Klubowicz gdy pieniądze fizycznie znajdą się na ustalonym wcześniej koncie robi wpis na tym wątku potwierdzający otrzymanie pomocy[/SIZE]

Posted

Broń boże nie mówiłam, że ma być konieczkie 50%, to był przykład. 25% to bardzo dobry przykład.
ale jestem za zwrotem kwoty. 25% to nie dużo. osoby które nie mają na prawdę pieniędzy, nie pracują, a kochają zwierzaki będac odrobinę kreatywne spokojnie mogą zrobić bazarek cegiełkowy, z którego zwrócą daną kwotę. Sama jestem takim przykładem. Nie mam w ogóle kasy, przez rok szukałam pracy, dopiero teraz od listopada pracuje.
Ale jakoś nigdy nie robiłam długów. Siedziałam, rozsyłałam, zapraszałam, i talk cały czas, i grosz się zawsze uzbierał.
Więc uważam, że takie skarbonki powinny być czymś w stylu nagłego zastrzyku gotówki. 6 tyg to długo na zwrot pożyczki ;)

Posted

A ja jeszcze bym była za zrobieniem nowego banera. Bo ten co mamy jest ładny i fajny, ale nie wynika z niego, że chodzi o BDT. Zanim nasza grupa będzie znana, musimy się reklamować jak się da :)
Może by nam jakaś dobra dusza przyszła i coś zadeklarowała....

Posted

[quote name='mmd']A ja jeszcze bym była za zrobieniem nowego banera. Bo ten co mamy jest ładny i fajny, ale nie wynika z niego, że chodzi o BDT. Zanim nasza grupa będzie znana, musimy się reklamować jak się da :)
Może by nam jakaś dobra dusza przyszła i coś zadeklarowała....[/QUOTE]

mogę zrobić, powiedzcie co chcecie na banerku i co mają mieć napisane?

Posted

[quote name='mmd']Może ten dolny napis "razem..." wymienić na "wesprzyj bezpłatne domy tymczasowe"

nie jestem specjalnie kreatywna :confused:[/QUOTE]

jaka skromna :eviltong:

może krócej - wspieraj bezpłatne tymczasy (albo całkiem krótko - wspieraj BDT)..

Posted

Jesli moge cos dodac od siebie to rowniez jestem za nowym banerkiem. Napis typu: wesprzyj BEZPLATNE tymczasy, taki duzy, zeby ostro po oczach bil;-)
Mysle, ze sciagnie wiecej ludzi, zeby oko nie zawieszalo sie na balonach tylko na napisie BEZPLATNY.

Posted

W porządku - sądzę, że kwota 50zł na jedzenie dla moich podopiecznych.
W sprawie kolejnych wpisów - jeśli będziecie robić jakiś bazarek ubrankowy to ja mogę trochę fajnych rzeczy dołożyć (za free rzecz jasna). Nie namawiajcie mnie please na robienie bazarku samemu - nikt nie chce nic kupować :-(.
Mam chyba pecha.
Kiedyś wysłałam 2 wielkie paczki ubrań, wieeele nowych jednej z b. aktywnych osób na dogo - oczywiście nawet nie napisała "dzięki". Było to strasznie przykre, bo rzeczy przepłynęły na bazarek pół świata, a tu.. takie zakończenie. Trudno - wierzę, że ktoś będzie chciał inne ubranka wystawić :-).
Jak będzie ktoś wystawiać coś w Krk to podrzucę moje i może ktoś uzbiera z tego jakieś pieniądze na klubowe potrzeby. Dajcie znać jakby był bazarek :-)

Posted

[quote name='Roszpunka']Jaki problem fanty przesłać? Albo foty?
Nie migaj się ;)[/QUOTE]
Nie migam się :) Iwoniam pisała, że jakby ktoś w Krakowie...
Wolę fanty niż foty, bo później wysyłka z dwóch miejsc i spore koszty dla kupujących.

Posted

a ja mam prośbę do Kubowiczów - pomóżcie rozsyłać watek, deklaracje bardzo pilnie potrzebne, pies już dość złego przeszedł
ja nie potrafię skutecznie rozsyłać - może Wam bardziej się poszczęści ( na wątek też oczywiście zapraszam)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/217973-REX-owczarek-niemiecki-d%C5%82ugow%C5%82osy-pom%C3%B3%C5%BCcie-uwolni%C4%87-wi%C4%99%C5%BAnia-z-%C5%82a%C5%84cucha!?p=18032943#post18032943[/url]

Posted

Już straciłam nadzieję, że będę takowy miała na 1 stronie....

[SIZE=3][COLOR=#ff0000]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla Skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"][COLOR=red][SIZE=5][COLOR=#4444ff]TU[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/URL][/B][COLOR=red][SIZE=5] <<<klik[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='mmd']Już straciłam nadzieję, że będę takowy miała na 1 stronie....

[SIZE=3][COLOR=#ff0000]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla Skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"][COLOR=red][SIZE=5][COLOR=#4444ff]TU[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/URL][/B][COLOR=red][SIZE=5] <<<klik[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
O masz a jakie sa przeszkody,jak pomoc?

Posted

[quote name='iwoniam']W porządku - sądzę, że kwota 50zł na jedzenie dla moich podopiecznych.
W sprawie kolejnych wpisów - jeśli będziecie robić jakiś bazarek ubrankowy to ja mogę trochę fajnych rzeczy dołożyć (za free rzecz jasna). Nie namawiajcie mnie please na robienie bazarku samemu - nikt nie chce nic kupować :-(.
Mam chyba pecha.
Kiedyś wysłałam 2 wielkie paczki ubrań, wieeele nowych jednej z b. aktywnych osób na dogo - oczywiście nawet nie napisała "dzięki". Było to strasznie przykre, bo rzeczy przepłynęły na bazarek pół świata, a tu.. takie zakończenie. Trudno - wierzę, że ktoś będzie chciał inne ubranka wystawić :-).
Jak będzie ktoś wystawiać coś w Krk to podrzucę moje i może ktoś uzbiera z tego jakieś pieniądze na klubowe potrzeby. Dajcie znać jakby był bazarek :-)[/QUOTE]

Klubowiczka Iwoniam jest w trudnej sytuacji i prosi nas o wsparcie 50zeta na karmę dla tymczasowych podopiecznych. Kto jest za udzieleniem pomocy- łapka w górę :)

Ja jestem za od początku- wszystko wiemy że 25% zwrotu udzielonej pomocy ale narazie czeka Ona dopiero na decyzję z naszej strony- sama od siebie proponuje przekazanie fantów odzieży na bazarek- przecież nie można Jej zostawić samej bez pomocy

[quote name='majowa']jeśli ciocia iwonka zrobi zdjęcia i opisy to sklecimy bazarek, potem moge wysyłać, ale przechowywać fantów nie mam gdzie :(
mam troche rzeczy ale niewiele[/QUOTE]
super- dzięki że służysz pomocą w tej kwestii :)

mari23 zaraz lecę na watek ;)

Klubowiczki co do rozliczenia na pierwszej stronie pozostaje nam tylko uzbroić się w cierpliwość- nie wiem czemu tak długo czekamy by mmd miała jeden z pierwszych postów na rozliczenia finansowe ;)

Posted

[quote name='mmd']A ja się boję zatwierdzać, bo później mówią, że kasę rozdaję ;) Ale niech tam - jestem za :)[/QUOTE]

ee tam nie ma czego tutaj bać się najwyżej wytargają za uszy :evil_lol: wspaniale w taki razie czekamy na nr konta Klubowiczki Iwoniam :lol::multi: