lika1771 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cioteczki przepraszam,ale musze..... Facet dostał szczeniaka chciał go juz dac na łancuch ale ten okazał sie za ciezki dla malucha:-( teraz jest w szopie i piszczy wiec dostaje po głowie:shake:Szukam mu dt bedzie mały matka była maltanczykiem ale psiak podobny do taty. [url]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-łańcuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/url] Quote
Igiełka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='necianeta89']taka łączna suma cieszy oko :) aaaa... i mam pytanie, Pani wet dzisiaj mnie policzyła za 45 zł a nie za 60 zł, więc nie wiem? zostawić te 15 zł czy odesłać wam? Bo jeśli mała nie znajdzie domu za miesiąc, ma mieć ostatnią szczepionkę jeszcze, a narazie mam troszkę na jej koncie :)[/QUOTE] Ciotka dobra robota :) gratuluję i popieram Zastępco-Skarbnika no patrzcie awans dwuczłonowy hihi :evil_lol: zachowaj pieniądze napewno przyda się :) [quote name='lika1771']Cioteczki przepraszam,ale musze..... Facet dostał szczeniaka chciał go juz dac na łancuch ale ten okazał sie za ciezki dla malucha:-( teraz jest w szopie i piszczy wiec dostaje po głowie:shake:Szukam mu dt bedzie mały matka była maltanczykiem ale psiak podobny do taty. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-łańcuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/URL][/QUOTE] tragedia goni tragedię co to się robi :( nie masz za co przepraszać wiadomo szuka się pomocy wszędzie- dobra lecę na wątek Quote
mmd Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='lika1771']Cioteczki przepraszam,ale musze..... Facet dostał szczeniaka chciał go juz dac na łancuch ale ten okazał sie za ciezki dla malucha:-( teraz jest w szopie i piszczy wiec dostaje po głowie:shake:Szukam mu dt bedzie mały matka była maltanczykiem ale psiak podobny do taty. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy"]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-łańcuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/URL][/QUOTE] Dobrze, że napisałaś, to bardzo pilne. Ten psiak jest zagrożony. Igiełko, pisałam do drugiego moda w tym dziale i dalej nie mam tego postu, chyba że ślepa jestem. Ręce opadają. Dziewczyny czy któraś z Was ma pomysł, jak mam działać? Może wątek rozliczeniowy założę i ktoś mnie zauważy. Quote
Igiełka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='mmd'] Igiełko, pisałam do drugiego moda w tym dziale i dalej nie mam tego postu, chyba że ślepa jestem. Ręce opadają. Dziewczyny czy któraś z Was ma pomysł, jak mam działać? Może wątek rozliczeniowy założę i ktoś mnie zauważy.[/QUOTE] Wstępnie uzupełniłam w tymczasowym poście 8 przychodzące stałe deklaracje ;)- nie ukrywam że trochę też jestem tą sytuacją zdziwiona ale co zrobić na niektóre sprawy nie mamy wpływu niestety. Wiem że w rozliczeniach musibyć porządek- może zrobimy to w ten sposób że w jednym z postów z pierwszej strony przedstawię Baloniarskie wpływy zarówno stałych deklarowiczów jak i z bazarku- bo jednorazowych deklaracji o ile się nie mylę to aktualnie nie było. A Ty dalej będziesz pełnić funkcję Skarbnika bo robisz to bardzo dobrze :) i gdy coś wpłynie na konto lub udzielimy pomocy to w kolejnych postach będziesz tak jak teraz o tym informować i odejmować finansowe wsparcie dla tymczasowicza od tej ogólnej kwoty. Ja będe uzupełniać wpływy i rozliczenia udzielonej pomocy- co Ty na to? Quote
mmd Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Zróbmy inaczej. Nie chcę Ci dodawać roboty. Napisz w pierwszym poście coś takiego: [SIZE=3][COLOR=red]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla skarbnika (mmd) aktualne finanse są[/COLOR][/SIZE][COLOR=red] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=red][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"]TU[/URL][/B]<<<klik[/COLOR] [SIZE=2] Już jest podlinkowane pod 45 post (mój) [/SIZE][/SIZE] Quote
mmd Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nr 9 - ten po Santino. Na razie zrobiłam sobie 45-ty. [SIZE=3][COLOR=red]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"]TU[/URL][/B] <<<klik[/COLOR][/SIZE] Quote
Igiełka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='mmd']Nr 9 - ten po Santino. Na razie zrobiłam sobie 45-ty. [SIZE=3][COLOR=red]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"]TU[/URL][/B] <<<klik[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] dobra umieściłam informację w 1 poście ;) Quote
mmd Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Igiełka']dobra umieściłam informację w 1 poście ;)[/QUOTE] No i super - teraz każdy sobie zajrzy, gdzie trzeba. Przez tego szczylaka ze stodoły dusi mnie w gardle i chce mi się ryczeć, jak pomyślę, że on tam samiuteńki, bez mamy, bez człowieka.... i jeszcze "w łeb" dostaje od tego kołka. Jak się nikt nie zlituje to on tam zemrze. Quote
Roszpunka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bierz go ciotka na tymczas, jeżeli masz wolne moce przerobowe... Quote
Igiełka Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 [quote name='mmd']No i super - teraz każdy sobie zajrzy, gdzie trzeba. Przez tego szczylaka ze stodoły dusi mnie w gardle i chce mi się ryczeć, jak pomyślę, że on tam samiuteńki, bez mamy, bez człowieka.... i jeszcze "w łeb" dostaje od tego kołka. Jak się nikt nie zlituje to on tam zemrze.[/QUOTE] mam to samo aż zadzwoniłam do Znajomej z prośbą o pomoc ale niestety mówila że jest zapsiona po uszy- rozumiem Ją i szanuję za to co robi- Ja nie mam możliwości żeby malucha zabrać i najbardziej to boli ta niemoc Quote
mmd Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='Roszpunka']Bierz go ciotka na tymczas, jeżeli masz wolne moce przerobowe...[/QUOTE] A myślisz, że co kombinowałam? Mój TZ chodził po domu ciężko wzdychając, no nie byłoby lekko, ale już jest propozycja DT i jakiś cudem - wrzucajać pierwszy raz na FB post na grupy, ściągnęłam już i tam trochę :) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='mmd']No i super - teraz każdy sobie zajrzy, gdzie trzeba. Przez tego szczylaka ze stodoły dusi mnie w gardle i chce mi się ryczeć, jak pomyślę, że on tam samiuteńki, bez mamy, bez człowieka.... i jeszcze "w łeb" dostaje od tego kołka. Jak się nikt nie zlituje to on tam zemrze.[/QUOTE] Ciotka, o kim ty piszesz? Quote
necianeta89 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Ciotka, o kim ty piszesz?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/url] a tu, bidulinka, straszna :( Quote
necianeta89 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 btw. już kombinuję kolejny bazarek dla was dziewuchy.. jak wykombinuje, dam znać ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Cioteczki, przepraszam ze Was nie wspieram ale probuje pomoc Giselle4, ktora zajmuje sie psiakami z dzierzoniowskiego Azyla. Zawsze brakuje grosza, na karme, na ogloszenia...na hoteliki :( Quote
mmd Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, przepraszam ze Was nie wspieram ale probuje pomoc Giselle4, ktora zajmuje sie psiakami z dzierzoniowskiego Azyla. Zawsze brakuje grosza, na karme, na ogloszenia...na hoteliki :([/QUOTE] Na razie jesteśmy w dobrej kondycji. BDT mają to do siebie, że kosztowne nie są :) Quote
Ellig Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='mmd']Ty się nie podlizuj, tylko wskakuj na vice - chociaż P.O. aż Santino nie wróci i nie będzie po staremu. Potrzebna trzecia osoba do zatwierdzania wniosków (muszą być dwie, a np. w lutym ja wyjeżdżam) ;)[/QUOTE] Nutusia jak mozesz to chociaz na luty w koncu tu chodzi o pomoc dla Wytrwałych Baloniar, ktos musi czuwac;) Quote
Ellig Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Igiełka']mam to samo aż zadzwoniłam do Znajomej z prośbą o pomoc ale niestety mówila że jest zapsiona po uszy- rozumiem Ją i szanuję za to co robi- Ja nie mam możliwości żeby malucha zabrać i najbardziej to boli ta niemoc[/QUOTE] Sa juz chetne 2 DT, wiec trzeba miec nadzieje ,ze bedzie dobrze.... Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No dobra, to ja się zgadzam na to zastępstwo, ale pamiętajcie, że do mojej osoby musi być stosowana maksyma Stalina - "kontrola najwyższą formą zaufania" ;) Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 [quote name='Nutusia']No dobra, to ja się zgadzam na to zastępstwo, ale pamiętajcie, że do mojej osoby musi być stosowana maksyma Stalina - "kontrola najwyższą formą zaufania" ;)[/QUOTE] Ale to jest niezła fucha - vice nic nie robi w zasadzie oprócz decydowania komu i ile ;) [quote name='lika1771']Cioteczki szukam dobrej klinki i weta chirurga, ktory by sie podjał bardzo skomplikowanej operacji obszar cała Polska[/QUOTE] A ma być ortopeda czy miękki? [quote name='Ellig']Sa juz chetne 2 DT, wiec trzeba miec nadzieje ,ze bedzie dobrze....[/QUOTE] Już jest 2 i pół plus jeden rezerwowy :) Teraz to chyba najważniejszy transport z Ciechanowa do Warszawy. Andzike by go przechwyciła na 2 dni, a później do Olsztyna. Z innej beczki: kto tu jest z Malborka? Quote
necianeta89 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Z Malborka jest Plina jeśli się nie myle Quote
mmd Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Zacytuję się z wątku Pusi: [quote name='mmd']Pan zadzwonił powiedzieć, że jedzonko dojechało. 15 kg suchego i ponad 6kg puszkowego. I kazał podziękować wszystkim darczyńcom :)[/QUOTE] Quote
Igiełka Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Witajcie Baloniarki :) Wracam z wątku tego malucha i ogromnie cieszę się z przeprowadzonej super akcji:) No dzisiaj jak narazie same dobre wiadomości i oby tak dalej- nawet u Pusii już jedzonko kupione-wspaniale :) Quote
Recommended Posts