Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki przepraszam,ale musze.....
Facet dostał szczeniaka chciał go juz dac na łancuch ale ten okazał sie za ciezki dla malucha:-( teraz jest w szopie i piszczy wiec dostaje po głowie:shake:Szukam mu dt bedzie mały matka była maltanczykiem ale psiak podobny do taty.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-łańcuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/url]

Posted

[quote name='necianeta89']taka łączna suma cieszy oko :)

aaaa... i mam pytanie, Pani wet dzisiaj mnie policzyła za 45 zł a nie za 60 zł, więc nie wiem? zostawić te 15 zł czy odesłać wam? Bo jeśli mała nie znajdzie domu za miesiąc, ma mieć ostatnią szczepionkę jeszcze, a narazie mam troszkę na jej koncie :)[/QUOTE]

Ciotka dobra robota :) gratuluję i popieram Zastępco-Skarbnika no patrzcie awans dwuczłonowy hihi :evil_lol: zachowaj pieniądze napewno przyda się :)

[quote name='lika1771']Cioteczki przepraszam,ale musze.....
Facet dostał szczeniaka chciał go juz dac na łancuch ale ten okazał sie za ciezki dla malucha:-( teraz jest w szopie i piszczy wiec dostaje po głowie:shake:Szukam mu dt bedzie mały matka była maltanczykiem ale psiak podobny do taty.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-łańcuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/URL][/QUOTE]

tragedia goni tragedię co to się robi :( nie masz za co przepraszać wiadomo szuka się pomocy wszędzie- dobra lecę na wątek

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczki przepraszam,ale musze.....

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy"]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-łańcuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/URL][/QUOTE]
Dobrze, że napisałaś, to bardzo pilne. Ten psiak jest zagrożony.

Igiełko, pisałam do drugiego moda w tym dziale i dalej nie mam tego postu, chyba że ślepa jestem. Ręce opadają.
Dziewczyny czy któraś z Was ma pomysł, jak mam działać? Może wątek rozliczeniowy założę i ktoś mnie zauważy.

Posted

[quote name='mmd'] Igiełko, pisałam do drugiego moda w tym dziale i dalej nie mam tego postu, chyba że ślepa jestem. Ręce opadają.
Dziewczyny czy któraś z Was ma pomysł, jak mam działać? Może wątek rozliczeniowy założę i ktoś mnie zauważy.[/QUOTE]

Wstępnie uzupełniłam w tymczasowym poście 8 przychodzące stałe deklaracje ;)- nie ukrywam że trochę też jestem tą sytuacją zdziwiona ale co zrobić na niektóre sprawy nie mamy wpływu niestety. Wiem że w rozliczeniach musibyć porządek- może zrobimy to w ten sposób że w jednym z postów z pierwszej strony przedstawię Baloniarskie wpływy zarówno stałych deklarowiczów jak i z bazarku- bo jednorazowych deklaracji o ile się nie mylę to aktualnie nie było. A Ty dalej będziesz pełnić funkcję Skarbnika bo robisz to bardzo dobrze :) i gdy coś wpłynie na konto lub udzielimy pomocy to w kolejnych postach będziesz tak jak teraz o tym informować i odejmować finansowe wsparcie dla tymczasowicza od tej ogólnej kwoty. Ja będe uzupełniać wpływy i rozliczenia udzielonej pomocy- co Ty na to?

Posted

Zróbmy inaczej. Nie chcę Ci dodawać roboty.
Napisz w pierwszym poście coś takiego:

[SIZE=3][COLOR=red]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla skarbnika (mmd) aktualne finanse są[/COLOR][/SIZE][COLOR=red] [/COLOR][SIZE=5][COLOR=red][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"]TU[/URL][/B]<<<klik[/COLOR]
[SIZE=2]
Już jest podlinkowane pod 45 post (mój)

[/SIZE][/SIZE]

Posted

Nr 9 - ten po Santino.

Na razie zrobiłam sobie 45-ty.

[SIZE=3][COLOR=red]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"]TU[/URL][/B] <<<klik[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='mmd']Nr 9 - ten po Santino.

Na razie zrobiłam sobie 45-ty.

[SIZE=3][COLOR=red]Do czasu dodania postu rozliczeniowego dla skarbnika (mmd) aktualne finanse są [/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=red][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29?p=17479604&viewfull=1#post17479604"]TU[/URL][/B] <<<klik[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

dobra umieściłam informację w 1 poście ;)

Posted

[quote name='Igiełka']dobra umieściłam informację w 1 poście ;)[/QUOTE]
No i super - teraz każdy sobie zajrzy, gdzie trzeba.

Przez tego szczylaka ze stodoły dusi mnie w gardle i chce mi się ryczeć, jak pomyślę, że on tam samiuteńki, bez mamy, bez człowieka.... i jeszcze "w łeb" dostaje od tego kołka. Jak się nikt nie zlituje to on tam zemrze.

Posted

[quote name='mmd']No i super - teraz każdy sobie zajrzy, gdzie trzeba.

Przez tego szczylaka ze stodoły dusi mnie w gardle i chce mi się ryczeć, jak pomyślę, że on tam samiuteńki, bez mamy, bez człowieka.... i jeszcze "w łeb" dostaje od tego kołka. Jak się nikt nie zlituje to on tam zemrze.[/QUOTE]

mam to samo aż zadzwoniłam do Znajomej z prośbą o pomoc ale niestety mówila że jest zapsiona po uszy- rozumiem Ją i szanuję za to co robi- Ja nie mam możliwości żeby malucha zabrać i najbardziej to boli ta niemoc

Posted

[quote name='Roszpunka']Bierz go ciotka na tymczas, jeżeli masz wolne moce przerobowe...[/QUOTE]
A myślisz, że co kombinowałam? Mój TZ chodził po domu ciężko wzdychając, no nie byłoby lekko, ale już jest propozycja DT i jakiś cudem - wrzucajać pierwszy raz na FB post na grupy, ściągnęłam już i tam trochę :)

Posted

[quote name='mmd']No i super - teraz każdy sobie zajrzy, gdzie trzeba.

Przez tego szczylaka ze stodoły dusi mnie w gardle i chce mi się ryczeć, jak pomyślę, że on tam samiuteńki, bez mamy, bez człowieka.... i jeszcze "w łeb" dostaje od tego kołka. Jak się nikt nie zlituje to on tam zemrze.[/QUOTE]
Ciotka, o kim ty piszesz?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ciotka, o kim ty piszesz?[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/217395-Mix-maltanczyka-szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-quot-pan-quot-go-bije-bo-skowyczy[/url]

a tu, bidulinka, straszna :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczki, przepraszam ze Was nie wspieram ale probuje pomoc Giselle4, ktora zajmuje sie psiakami z dzierzoniowskiego Azyla. Zawsze brakuje grosza, na karme, na ogloszenia...na hoteliki :([/QUOTE]
Na razie jesteśmy w dobrej kondycji.
BDT mają to do siebie, że kosztowne nie są :)

Posted

[quote name='mmd']Ty się nie podlizuj, tylko wskakuj na vice - chociaż P.O. aż Santino nie wróci i nie będzie po staremu. Potrzebna trzecia osoba do zatwierdzania wniosków (muszą być dwie, a np. w lutym ja wyjeżdżam) ;)[/QUOTE]
Nutusia jak mozesz to chociaz na luty w koncu tu chodzi o pomoc dla Wytrwałych Baloniar, ktos musi czuwac;)

Posted

[quote name='Igiełka']mam to samo aż zadzwoniłam do Znajomej z prośbą o pomoc ale niestety mówila że jest zapsiona po uszy- rozumiem Ją i szanuję za to co robi- Ja nie mam możliwości żeby malucha zabrać i najbardziej to boli ta niemoc[/QUOTE]
Sa juz chetne 2 DT, wiec trzeba miec nadzieje ,ze bedzie dobrze....

Posted

[quote name='Nutusia']No dobra, to ja się zgadzam na to zastępstwo, ale pamiętajcie, że do mojej osoby musi być stosowana maksyma Stalina - "kontrola najwyższą formą zaufania" ;)[/QUOTE]
Ale to jest niezła fucha - vice nic nie robi w zasadzie oprócz decydowania komu i ile ;)

[quote name='lika1771']Cioteczki szukam dobrej klinki i weta chirurga, ktory by sie podjał bardzo skomplikowanej operacji obszar cała Polska[/QUOTE]

A ma być ortopeda czy miękki?

[quote name='Ellig']Sa juz chetne 2 DT, wiec trzeba miec nadzieje ,ze bedzie dobrze....[/QUOTE]
Już jest 2 i pół plus jeden rezerwowy :)
Teraz to chyba najważniejszy transport z Ciechanowa do Warszawy.
Andzike by go przechwyciła na 2 dni, a później do Olsztyna.

Z innej beczki: kto tu jest z Malborka?

Posted

Zacytuję się z wątku Pusi:

[quote name='mmd']Pan zadzwonił powiedzieć, że jedzonko dojechało. 15 kg suchego i ponad 6kg puszkowego.
I kazał podziękować wszystkim darczyńcom :)[/QUOTE]

Posted

Witajcie Baloniarki :)

Wracam z wątku tego malucha i ogromnie cieszę się z przeprowadzonej super akcji:)
No dzisiaj jak narazie same dobre wiadomości i oby tak dalej- nawet u Pusii już jedzonko kupione-wspaniale :)