sylwija Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ma pytania, kocie: dwie kotki wyrzucone na parkingu zabrałam, mam u siebie na dt - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239524-Wyrzucone-na-parkingu[/URL] i teraz tak: 1. jedna z kotek ma ruję, prawdopodobnie ta, która została na parkingu zaraz też będzie miała albo już ma, szczególni, ze nawiedza ją kocur.. CO ZROBIĆ, żeby ją złapać? tamte dwie facet z baru nam złapał, jedna uciekła - do tej pory nie udało mu się z nią.. ona głownie tam na stryszku takim przesiaduje, ale jest na nim pełno dziur i zakamarków.. kotki nie są dzikie, nieufne, ta trzecia właśnie płochliwa bardziej, ale to domowe wyrzucone kotki.. 2. tym, co są u mnie nie mogę zrobić zdjęć, śmieszne może, ale bez zdjęć nie ogłoszę przecież.. jak sie zbliżam czy z aparatem fotograficznym , czy nawet telefonem - to uciekają w panice. jak mam puste ręce - nie ma tego problemu.. może ktoś ma pomysł? Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Cytuję dzisiejszą wypowiedz mestudio przy okazji mierzenia sobie ciśnienia (niby mam 180:90) : "diabli z twoim ciśnieniem. Marudzisz aby tylko wzbudzić we mnie litość". Tak tylko się chciałem poużalać przy sobocie w domu TZmestudio Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Cytuję dzisiejszą wypowiedz mestudio przy okazji mierzenia sobie ciśnienia (niby mam 180:90) : "diabli z twoim ciśnieniem. Marudzisz aby tylko wzbudzić we mnie litość". Tak tylko się chciałem poużalać przy sobocie w domu TZmestudio[/QUOTE] Chyba jakiś lewy ciśnieniomierz masz, a nie 180/90.... Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Chyba jakiś lewy ciśnieniomierz masz, a nie 180/90....[/QUOTE] A nie mówiłem... Tak to jest jak się w końcu pojawię w sobotę w domu.... Zero szacunku.... TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Cytuję dzisiejszą wypowiedz mestudio przy okazji mierzenia sobie ciśnienia (niby mam 180:90) : "diabli z twoim ciśnieniem. Marudzisz aby tylko wzbudzić we mnie litość". Tak tylko się chciałem poużalać przy sobocie w domu TZmestudio[/QUOTE] [quote name='mestudio']Chyba jakiś lewy ciśnieniomierz masz, a nie 180/90....[/QUOTE] [quote name='mestudio']A nie mówiłem... Tak to jest jak się w końcu pojawię w sobotę w domu.... Zero szacunku.... TZmestudio[/QUOTE] Kocham Was - wiecie ? :evil_lol: Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Ziutka']Kocham Was - wiecie ? :evil_lol:[/QUOTE] Chciałem Was odwiedzić ale mestudio nie chciała. I teraz przez ramie mi czyta..... TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Chciałem Was odwiedzić ale mestudio nie chciała. I teraz przez ramie mi czyta..... TZmestudio[/QUOTE] Jak to nie chciała ??? :mad: Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Ziutka']Jak to nie chciała ??? :mad:[/QUOTE] Nie jeździ się do nikogo bez wcześniejszej zapowiedzi, a po drugie TZ nie pytał tylko coś tam bąknął, a ja zaczęłam jęczeć, że pieseczki same nie mogą zostać... Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Nie jeździ się do nikogo bez wcześniejszej zapowiedzi, a po drugie TZ nie pytał tylko coś tam bąknął, a ja zaczęłam jęczeć, że pieseczki same nie mogą zostać...[/QUOTE] Wy do mnie ? To i w nocy o północy bez zapowiedzi możecie przyjechać :eviltong: a poza tym, pieseczki jakoś same zostawały jak byliście i nic się nie stało :mad: Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Ziutka']Wy do mnie ? To i w nocy o północy bez zapowiedzi możecie przyjechać :eviltong: a poza tym, pieseczki jakoś same zostawały jak byliście i nic się nie stało :mad:[/QUOTE] No jednak nie były wtedy same. Super córka była. Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']No jednak nie były wtedy same. Super córka była.[/QUOTE] Ty to Ewuś zawsze znajdziesz pretekst żeby mnie nie zobaczyć :boom: Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 (edited) [quote name='Ziutka']Ty to Ewuś zawsze znajdziesz pretekst żeby mnie nie zobaczyć :boom:[/QUOTE] Chyba w drugą stronę, co byś Ty mnie nie musiała oglądać:-). Edited February 16, 2013 by mestudio Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Chyba w drugą stronę, co być Ty mnie nie musiała oglądać:-).[/QUOTE] [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zlosliwe/zlosc16_(www.e-gify.pl).gif[/IMG] Nic nie napisze [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zlosliwe/zlosc17_(www.e-gify.pl).gif[/IMG] Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Jutro też jest dzień:cool3: A poza tym jazda na PW bo to wątek baloniar a nie jakieś tam pleciug..... No, sio....! TZmestudio Quote
Ziutka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Jutro też jest dzień:cool3: A poza tym jazda na PW bo to wątek baloniar a nie jakieś tam pleciug..... No, sio....! TZmestudio[/QUOTE] Sam zaczynałeś temat :eviltong: Ja i tak Was ściągne do siebie "lada dzień" bo naszykuje paczke dla państwa z Mętkowa ;) tylko musze gdzieś do sklepu się ruszyć :) Quote
mestudio Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='mestudio']Jutro też jest dzień:cool3: A poza tym jazda na PW bo to wątek baloniar a nie jakieś tam pleciug..... No, sio....! TZmestudio[/QUOTE] No już większej pleciugi niż Ty tu nie ma:-). Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 No to zescie sobie pogadali:):evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Zapraszam na bazarek, z którego część ew. dochodu przeznaczam dla KWB:) Wejście przez banerek;) Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Zapraszam na bazarek, z którego część ew. dochodu przeznaczam dla KWB:) Wejście przez banerek;)[/QUOTE] Dziekujemy bardzo!:) Quote
mestudio Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Poszukuję szczeniaka do 5-ciu miesięcy, najchętniej sunia w typie jamnikowatym gdyż pani miała taką przez 13 lat. Ważne aby był to szczeniak gdyż bywa u niej wnuk 1,8 m-cy i pani boi się przygarnąć dorosłego i ukształtowanego psa. Pani dzwoniła z ogłoszenia naszej sunieczki białej w łatki. Idę szukać. Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='mestudio']Poszukuję szczeniaka do 5-ciu miesięcy, najchętniej sunia w typie jamnikowatym gdyż pani miała taką przez 13 lat. Ważne aby był to szczeniak gdyż bywa u niej wnuk 1,8 m-cy i pani boi się przygarnąć dorosłego i ukształtowanego psa. Pani dzwoniła z ogłoszenia naszej sunieczki białej w łatki. Idę szukać.[/QUOTE] Wrzuce to na Jamniki:) Quote
sylwija Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 okolice Warszawy-Żyrardowa suka z 8 szczeniakami małymi (1,5 mc-a) - pilnie potrzebne tymczasy suka dzikawa uciekła, będą próbować łapać, dla szczeniaków dt potrzebne na już.. Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 popili sie przy sobocie, jak amen w pacierzu... wyślijcie tej pani od jamników fotę szczeniaczka od malagos, kto wie, słodki jest, może do gustu przypadnie, a mały ma wyjść. Quote
mestudio Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='sleepingbyday']popili sie przy sobocie, jak amen w pacierzu... wyślijcie tej pani od jamników fotę szczeniaczka od malagos, kto wie, słodki jest, może do gustu przypadnie, a mały ma wyjść.[/QUOTE] Ale dla niego już jest dom więc niem sensu. W tej chwili wysłałam jamnikowate od Murki i dwie małe pchełki z naszego miejskiego przytuliska. Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='mestudio']Ale dla niego już jest dom więc niem sensu. W tej chwili wysłałam jamnikowate od Murki i dwie małe pchełki z naszego miejskiego przytuliska.[/QUOTE] Mastudio plany sie pokomplikowały. Własnie byłam u Malagos - szczeniak na krótkim DT u Inki Quote
Recommended Posts