Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ma pytania, kocie:

dwie kotki wyrzucone na parkingu zabrałam, mam u siebie na dt - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239524-Wyrzucone-na-parkingu[/URL]

i teraz tak:
1. jedna z kotek ma ruję, prawdopodobnie ta, która została na parkingu zaraz też będzie miała albo już ma, szczególni, ze nawiedza ją kocur.. CO ZROBIĆ, żeby ją złapać? tamte dwie facet z baru nam złapał, jedna uciekła - do tej pory nie udało mu się z nią.. ona głownie tam na stryszku takim przesiaduje, ale jest na nim pełno dziur i zakamarków..
kotki nie są dzikie, nieufne, ta trzecia właśnie płochliwa bardziej, ale to domowe wyrzucone kotki..

2. tym, co są u mnie nie mogę zrobić zdjęć, śmieszne może, ale bez zdjęć nie ogłoszę przecież.. jak sie zbliżam czy z aparatem fotograficznym , czy nawet telefonem - to uciekają w panice. jak mam puste ręce - nie ma tego problemu..

może ktoś ma pomysł?

Posted

Cytuję dzisiejszą wypowiedz mestudio przy okazji mierzenia sobie ciśnienia (niby mam 180:90) : "diabli z twoim ciśnieniem. Marudzisz aby tylko wzbudzić we mnie litość".
Tak tylko się chciałem poużalać przy sobocie w domu

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Cytuję dzisiejszą wypowiedz mestudio przy okazji mierzenia sobie ciśnienia (niby mam 180:90) : "diabli z twoim ciśnieniem. Marudzisz aby tylko wzbudzić we mnie litość".

TZmestudio[/QUOTE]

Chyba jakiś lewy ciśnieniomierz masz, a nie 180/90....

Posted

[quote name='mestudio']Chyba jakiś lewy ciśnieniomierz masz, a nie 180/90....[/QUOTE]
A nie mówiłem... Tak to jest jak się w końcu pojawię w sobotę w domu.... Zero szacunku....

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Cytuję dzisiejszą wypowiedz mestudio przy okazji mierzenia sobie ciśnienia (niby mam 180:90) : "diabli z twoim ciśnieniem. Marudzisz aby tylko wzbudzić we mnie litość".

TZmestudio[/QUOTE]

[quote name='mestudio']Chyba jakiś lewy ciśnieniomierz masz, a nie 180/90....[/QUOTE]

[quote name='mestudio']A nie mówiłem... Tak to jest jak się w końcu pojawię w sobotę w domu.... Zero szacunku....

TZmestudio[/QUOTE]
Kocham Was - wiecie ? :evil_lol:

Posted

[quote name='mestudio']Chciałem Was odwiedzić ale mestudio nie chciała. I teraz przez ramie mi czyta.....

TZmestudio[/QUOTE]
Jak to nie chciała ??? :mad:

Posted

[quote name='Ziutka']Jak to nie chciała ??? :mad:[/QUOTE]

Nie jeździ się do nikogo bez wcześniejszej zapowiedzi, a po drugie TZ nie pytał tylko coś tam bąknął, a ja zaczęłam jęczeć, że pieseczki same nie mogą zostać...

Posted

[quote name='mestudio']Nie jeździ się do nikogo bez wcześniejszej zapowiedzi, a po drugie TZ nie pytał tylko coś tam bąknął, a ja zaczęłam jęczeć, że pieseczki same nie mogą zostać...[/QUOTE]
Wy do mnie ? To i w nocy o północy bez zapowiedzi możecie przyjechać :eviltong: a poza tym, pieseczki jakoś same zostawały jak byliście i nic się nie stało :mad:

Posted

[quote name='Ziutka']Wy do mnie ? To i w nocy o północy bez zapowiedzi możecie przyjechać :eviltong: a poza tym, pieseczki jakoś same zostawały jak byliście i nic się nie stało :mad:[/QUOTE]

No jednak nie były wtedy same. Super córka była.

Posted

[quote name='mestudio']No jednak nie były wtedy same. Super córka była.[/QUOTE]
Ty to Ewuś zawsze znajdziesz pretekst żeby mnie nie zobaczyć :boom:

Posted (edited)

[quote name='Ziutka']Ty to Ewuś zawsze znajdziesz pretekst żeby mnie nie zobaczyć :boom:[/QUOTE]

Chyba w drugą stronę, co byś Ty mnie nie musiała oglądać:-).

Edited by mestudio
Posted

[quote name='mestudio']Chyba w drugą stronę, co być Ty mnie nie musiała oglądać:-).[/QUOTE]
[IMG]http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zlosliwe/zlosc16_(www.e-gify.pl).gif[/IMG] Nic nie napisze [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/emotikony/emotikony_male/zlosliwe/zlosc17_(www.e-gify.pl).gif[/IMG]

Posted

[quote name='mestudio']Jutro też jest dzień:cool3:

A poza tym jazda na PW bo to wątek baloniar a nie jakieś tam pleciug..... No, sio....!

TZmestudio[/QUOTE]
Sam zaczynałeś temat :eviltong:

Ja i tak Was ściągne do siebie "lada dzień" bo naszykuje paczke dla państwa z Mętkowa ;) tylko musze gdzieś do sklepu się ruszyć :)

Posted

[quote name='mestudio']Jutro też jest dzień:cool3:

A poza tym jazda na PW bo to wątek baloniar a nie jakieś tam pleciug..... No, sio....!

TZmestudio[/QUOTE]

No już większej pleciugi niż Ty tu nie ma:-).

Posted

[quote name='Gusiaczek']Zapraszam na bazarek, z którego część ew. dochodu przeznaczam dla KWB:)
Wejście przez banerek;)[/QUOTE]
Dziekujemy bardzo!:)

Posted

Poszukuję szczeniaka do 5-ciu miesięcy, najchętniej sunia w typie jamnikowatym gdyż pani miała taką przez 13 lat. Ważne aby był to szczeniak gdyż bywa u niej wnuk 1,8 m-cy i pani boi się przygarnąć dorosłego i ukształtowanego psa.
Pani dzwoniła z ogłoszenia naszej sunieczki białej w łatki.
Idę szukać.

Posted

[quote name='mestudio']Poszukuję szczeniaka do 5-ciu miesięcy, najchętniej sunia w typie jamnikowatym gdyż pani miała taką przez 13 lat. Ważne aby był to szczeniak gdyż bywa u niej wnuk 1,8 m-cy i pani boi się przygarnąć dorosłego i ukształtowanego psa.
Pani dzwoniła z ogłoszenia naszej sunieczki białej w łatki.
Idę szukać.[/QUOTE]
Wrzuce to na Jamniki:)

Posted

okolice Warszawy-Żyrardowa suka z 8 szczeniakami małymi (1,5 mc-a) - pilnie potrzebne tymczasy
suka dzikawa uciekła, będą próbować łapać, dla szczeniaków dt potrzebne na już..

Posted

[quote name='sleepingbyday']popili sie przy sobocie, jak amen w pacierzu...

wyślijcie tej pani od jamników fotę szczeniaczka od malagos, kto wie, słodki jest, może do gustu przypadnie, a mały ma wyjść.[/QUOTE]

Ale dla niego już jest dom więc niem sensu.

W tej chwili wysłałam jamnikowate od Murki i dwie małe pchełki z naszego miejskiego przytuliska.

Posted

[quote name='mestudio']Ale dla niego już jest dom więc niem sensu.

W tej chwili wysłałam jamnikowate od Murki i dwie małe pchełki z naszego miejskiego przytuliska.[/QUOTE]

Mastudio plany sie pokomplikowały. Własnie byłam u Malagos - szczeniak na krótkim DT u Inki