Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam dwa paralitki, jednego karzełka, jedną sunię z zespołem wad wrodzonych, w tym z niedorozwojem móżdżku i własnie doszła kicia padaczkowa i nie wiem, czy te "inne" nie rozrabiają sprawniej niz zdrowe.

Komu kotka? Ilość kocich tymczasów dobiła do 9....

Miałam trójłapka, ślepaczki, głuchotka i w zasadzie zawsze wszystko było.... normalnie.

Posted

a moja colliaczka trojlapka moze tez bedzie miala dom :) http://www.dogomania.pl/threads/217041-Uratujmy-dwa-owczarki-szkockie!-Mamy-ma%C5%82o-czasu...wyrok-ju%C5%BC-w-grudniu-%28 Trzymajcie kciuki :) A radzi sobie swietnie na 3 lapkach teraz juz lepiej bo na poczatku bylo jej ciezko..no ale cale swoje zycie siedziala w kojcu i nie miala kondycji dziewczyna..u mnie moze chodzic biegac kiedy tylko chce wiec jest juz o wiele lepiej :) Jest cudna i mam nadzieje ze na swieta bedzie juz w swoim wlasnym domu :)

Posted

Jakie cudne wiadomości! To może i nasz lecznicowy trójłapek domek w końcu znajdzie (w moim podpisie jego wątek jest).

A przy okazji, gdyby ktoś jeszcze nie miał planów na Mikołajkowy wieczór... ;) Będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i losowanie mikołajkowych upominków - naprawdę warto ten wieczór spędzić z nami! :)

Posted

kkasiiiar napisał(a):
a moja colliaczka trojlapka moze tez bedzie miala dom :) http://www.dogomania.pl/threads/217041-Uratujmy-dwa-owczarki-szkockie!-Mamy-ma%C5%82o-czasu...wyrok-ju%C5%BC-w-grudniu-%28 Trzymajcie kciuki :) A radzi sobie swietnie na 3 lapkach teraz juz lepiej bo na poczatku bylo jej ciezko..no ale cale swoje zycie siedziala w kojcu i nie miala kondycji dziewczyna..u mnie moze chodzic biegac kiedy tylko chce wiec jest juz o wiele lepiej :) Jest cudna i mam nadzieje ze na swieta bedzie juz w swoim wlasnym domu :)

Juz trzymam kciuki!

Posted

kkasiiiar napisał(a):

mocno trzymamy kciuki i przesyłamy ciepłe myśli :lol::lol:
Drzagodha napisał(a):
Moja trójłapka średnio się przejmuje brakiem jednej łapki, a na dworze jest szybsza od moich czterołapych psów ;)

miło to wiedzieć- Cioteczko a mogłabyś nam pokazać kruszynkę i dodać fotkę :)

Nutusia napisał(a):
Jakie cudne wiadomości! To może i nasz lecznicowy trójłapek domek w końcu znajdzie (w moim podpisie jego wątek jest).

A przy okazji, gdyby ktoś jeszcze nie miał planów na Mikołajkowy wieczór... ;) Będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i losowanie mikołajkowych upominków - naprawdę warto ten wieczór spędzić z nami! :)

Cioteczko znajdzie dobry dom trójłapek z lecznicy zobaczysz :)
Widzę że szykuje się fajne spotkanie :lol: szkoda że nie każdy może w nim uczestniczyć chociaż bardzo by chciał :roll:

Posted

Igiełka napisał(a):

miło to wiedzieć- Cioteczko a mogłabyś nam pokazać kruszynkę i dodać fotkę :)

Ależ proszę - moja panikara Nesti ;)

Ale ona nie jest do adopcji :eviltong: To jeden z tych tymczasów, który został na stałe ;)

Posted

Baloniarki - to są ciocie
które wesprą psa w kłopocie.

Gdy bezdomny – to przygarną.
Jeśli głodny - to nakarmią
Kiedy smutny – to pocieszą
Wszystkim na ratunek spieszą.

Posted

mmd napisał(a):
Chciałam zakablować jedną Baloniarkę... Otóż przypadkiem wlazłam na wątek jednego z jej tymczasów i czytam, że dług u weta to 600 i na karmę nie ma.
http://www.dogomania.pl/threads/213912-Krecik-ch%C5%82opak-po-wypadku-kaleka-na-w%C3%B3zeczku?p=18078865#post18078865

Czy mamy zamiar coś z tym zrobić?

Moze poprosimy "Baloniare" o napisanie jakie ma teraz najwieksze potrzeby?

Posted

Drzagodha napisał(a):
Ależ proszę - moja panikara Nesti ;)

Ale ona nie jest do adopcji :eviltong: To jeden z tych tymczasów, który został na stałe ;)

oo jejku jak śliczna sunia :loveu: dobra decyzja- popieram ale przy tym radości :lol:

Nikaragua napisał(a):
Baloniarki - to są ciocie
które wesprą psa w kłopocie.

Gdy bezdomny – to przygarną.
Jeśli głodny - to nakarmią
Kiedy smutny – to pocieszą
Wszystkim na ratunek spieszą.

widzę że Ciotka podobne ma zainteresowania też lubi sobie popisać- piękny :loveu:

mmd napisał(a):
Chciałam zakablować jedną Baloniarkę... Otóż przypadkiem wlazłam na wątek jednego z jej tymczasów i czytam, że dług u weta to 600 i na karmę nie ma.
http://www.dogomania.pl/threads/213912-Krecik-ch%C5%82opak-po-wypadku-kaleka-na-w%C3%B3zeczku?p=18078865#post18078865

Czy mamy zamiar coś z tym zrobić?

Super że zakablowałaś podejmiemy odpowiednie kroki :eviltong:- po pierwsze gdy tutaj pojawi się mocno wyciągniemy za uszy że nic nie napisała o potrzebnej pomocy- po drugie zobaczymy co ma na swoje usprawiedliwienie a po trzecie postaramy się pomóc bo wygląda na to że ta pomoc jest niezbędna :roll: a poza tym nie pisałam nigdy o tym otwarcie ale należę do fanek Kretosława

Edit: jeszcze na jaką karmę potrzebne są pieniądze zwykłą czy specjalistyczną?

Posted

ciocie, znamy baloniarkę albo kogoś zaufanego z torunia, a dokładnie 25 km pod nim czyli Sąsieczno ?:) chyba szykuje się dla mojej panny super domek, tylko trzeba sprawdzić i szukać transportu!

Posted

Cioteczki, wejdźcie na wątek kaukaza Fletchera z mojego podpisu..... Nie wiem co zrobić, pomoc potrzebna na cito!! Wszytskie DT zapełnione, a on NIE MOŻE ZOSTAĆ NA ZIMĘ W SCHRONISKU!! :(

Posted

Jestem:) i sie tłumaczę:) otóz do baloniarek zgłaszają się osoby,które sa na prawde w krytycznej sytuacji,ja mam ten komfort,ze moge sie kredytowac u moich pań wetek...poza tym sytuacja kryzysowa zmobilizowała mnie w końcu do wystawienia bazarku,który idzie swietnie,mam juz w planie kolejny(plan moze okazac się niewypałem,ale to juz inna sprawa:)) a jeszcze poza tym,to dziewczyny Nicaragua i bric-a-brac zrobiły tez bazarki dla moich psiaków i jeszcze poza tym dochody z bazarków jeszcze nie sa znane ,bo sa w trakcie...więc w takiej sytuacji byłoby z mojej strony nie fair wołanie jeszcze o kasę...W tej chwili mam juz 70zł dla Miski i Misia sie zgodziła,ze pozyczy na karme dla Krecika a jak wpłyna pieniadze z pozostałych bazarków to jej oddam:)

Acha i jeszcze jedno,bo mi sie tak przy okazji przypomniało,że zapomniałam zmienic zlecenie stałe na składki i chyba wyczyściłam skrzynke z nowym kontem:oops::oops::oops: Czy moge prosic jeszcze raz:lol:

Posted

necianeta89 napisał(a):
ciocie, znamy baloniarkę albo kogoś zaufanego z torunia, a dokładnie 25 km pod nim czyli Sąsieczno ?:) chyba szykuje się dla mojej panny super domek, tylko trzeba sprawdzić i szukać transportu!

Z Torunia jest Cajus JB i Ilio_n :lol: trzymamy mocno kciuki

plina napisał(a):
Cioteczki, wejdźcie na wątek kaukaza Fletchera z mojego podpisu..... Nie wiem co zrobić, pomoc potrzebna na cito!! Wszytskie DT zapełnione, a on NIE MOŻE ZOSTAĆ NA ZIMĘ W SCHRONISKU!! :(

już lecę na wątek bidaka

kaja69 napisał(a):
Jestem:) i sie tłumaczę:) otóz do baloniarek zgłaszają się osoby,które sa na prawde w krytycznej sytuacji,ja mam ten komfort,ze moge sie kredytowac u moich pań wetek...poza tym sytuacja kryzysowa zmobilizowała mnie w końcu do wystawienia bazarku,który idzie swietnie,mam juz w planie kolejny(plan moze okazac się niewypałem,ale to juz inna sprawa:)) a jeszcze poza tym,to dziewczyny Nicaragua i bric-a-brac zrobiły tez bazarki dla moich psiaków i jeszcze poza tym dochody z bazarków jeszcze nie sa znane ,bo sa w trakcie...więc w takiej sytuacji byłoby z mojej strony nie fair wołanie jeszcze o kasę...W tej chwili mam juz 70zł dla Miski i Misia sie zgodziła,ze pozyczy na karme dla Krecika a jak wpłyna pieniadze z pozostałych bazarków to jej oddam:)

Acha i jeszcze jedno,bo mi sie tak przy okazji przypomniało,że zapomniałam zmienic zlecenie stałe na składki i chyba wyczyściłam skrzynke z nowym kontem:oops::oops::oops: Czy moge prosic jeszcze raz:lol:

Cioteczko wyjaśnienia przyjęte ale pamiętaj gdybyś tylko potrzebowała czegoś to śmiało pisz :lol: możesz na nas liczyć i o tym pamiętaj :)

Posted

necianeta89 napisał(a):
Nie mogę znaleźć nicku Ilio_n do wysłania wiadomości, to napewno dobry nick?

z Torunia jeszcze są _anula_ , Talia, furciaczek

mmd napisał(a):
http://www.dogomania.pl/members/97727-ilon_n

Kaja - numer konta zaraz wysyłam :)
I pamiętaj, jakby co - zresztą możemy pożyczyć jakbyś strasznie nie chciała brać i później może spływać z bazarków. Chyba dobrze mówię, no nie? :)

dobrze :)

Posted

No i jeszcze ktoś:) Baloniarka :)

1 kkasiiiar :lol: - woj. kujawsko-pomorskie BDT za karmę i wydatki na weta
..............................
3 Oferuje pomoc : 2 miejsca dla większych psów, wydarzenia na FB, transport w okolicach Torunia, Grudziądza, Bydgoszczy,

Posted

mmd napisał(a):
No i jeszcze ktoś:) Baloniarka :)

1 kkasiiiar :lol: - woj. kujawsko-pomorskie BDT za karmę i wydatki na weta
..............................
3 Oferuje pomoc : 2 miejsca dla większych psów, wydarzenia na FB, transport w okolicach Torunia, Grudziądza, Bydgoszczy,

Jesteście niezastąpione!!!!!!!!! :)