Jump to content
Dogomania

2xCACIB Poznań 22 i 23 . 11 . 2011r. (Nom. Cruft)

Recommended Posts

Posted

Termin przyjmowania zgłoszeń - 4.09.2011

Termin przyjmowania opłat - 6.09.2011

Opłaty:
- za pierwszego psa (z katalogiem) 120,00 zł
- za każdego następnego psa (bez katalogu) 100,00 zł
- klasa baby, szczeniąt i weteranów (bez katalogu) 60,00 zł
- interchampiony z potwierdzonym dyplomem (bez katalogu) 60,00 zł

Konkurencje: Pary hodowlane, Grupy hodowlane (bez katalogu) 50,00 zł

Obsada sędziowska:

sobota - [url=http://www.poznan.zkwp.pl/2011_Poznan_m_S_sedziowie.pdf]kliknij[/url]
niedziela - [url=http://www.poznan.zkwp.pl/2011_Poznan_m_N_sedziowie.pdf]kliknij[/url]

------------------------------

Czy miałby ktoś miejsce w samochodzie z Trójmiasta kto jedzie na 2 dni dla 1 os + Golden retrievera? Oczywiscie dokładam się do paliwa!

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam mały quiz:jak myślicie,na której wystawie będzie więcej zgłoszonych psów?Chodzi mi tylko o liczbę ,nie o prestż i myślę,że tu może być wszystko złudne.
Piszcie,co myślicie,wszystkie warianty są możliwe.

Posted

Ja najprawdopodobniej pojadę tylko w jeden dzień. Jeśli moja suczka ma wygrać to wygra ;D. Nie wiem tylko w której klasie ją wystawić - pośrednia czy otwarta (będzie wtedy miała 22 miesiące). My pewnie pojawimy się na wystawie z nominacją. A jeśli chodzi o to w który dzień może być więcej psów to wydaje mi się, że dużej różnicy nie będzie, może wahać się między +/- 2,3 psy to zalezy też od tego jaka to rasa (w mojej gdzie maks to przeważnie 13-15 sztuk w rasie). Oby dwie wystawy to miedzynarodówki, pewnie inaczej by było gdyby zrobili tak jak w Niemczech, że jedna to krajówka, a druga to miedzynarodowa wystawa.

Posted

Chyba jednak nie pojadę z Baldurem do Poznania :placz: A tak mi zależało na tej wystawie :-( Niestety dopiero teraz do mnie dotarło, że opłaty trzeba wnosić już do 6.09 i nie można później. Dopiero co zapłaciłam za Chorzów, teraz muszę zapłacić za klubówkę w Łodzi, musiałabym być cudotwórczynią żeby zebrać dodatkowe 120 zł w tydzień :shake:

Posted

[quote name='Monia85']Ja najprawdopodobniej pojadę tylko w jeden dzień. Jeśli moja suczka ma wygrać to wygra ;D. Nie wiem tylko w której klasie ją wystawić - pośrednia czy otwarta (będzie wtedy miała 22 miesiące). My pewnie pojawimy się na wystawie z nominacją. A jeśli chodzi o to w który dzień może być więcej psów to wydaje mi się, że dużej różnicy nie będzie, może wahać się między +/- 2,3 psy to zalezy też od tego jaka to rasa (w mojej gdzie maks to przeważnie 13-15 sztuk w rasie). Oby dwie wystawy to miedzynarodówki, pewnie inaczej by było gdyby zrobili tak jak w Niemczech, że jedna to krajówka, a druga to miedzynarodowa wystawa.[/QUOTE]
no to jedziemy razem :)

Posted

My mięliśmy być, ale jednak zrezygnowaliśmy. Opłaty za szybko trzeba wnosi,ć a we wrześniu mamy 2 wystawy- Łódź, Wrocław. W zamian za to będziemy w Częstochowie i w
Zabrzu.
Merrick--> To znów się spotkamy w Łodzi. ;)

Posted

[quote name='Jula i Dengi']My mięliśmy być, ale jednak zrezygnowaliśmy. Opłaty za szybko trzeba wnosi,ć a we wrześniu mamy 2 wystawy- Łódź, Wrocław. W zamian za to będziemy w Częstochowie i w
Zabrzu.
Merrick--> To znów się spotkamy w Łodzi. ;)[/QUOTE]

Już się cieszę na spotkanie :) My będziemy w Łodzi i w Zabrzu też ;)
Ale te nasze oberwańce rosną ...

Posted

My też chciałyśmy tylko na niedzielę...szkoda...ehh...
[B]Jagoodka[/B],niedaleko ;) ...ale i tak do końca nie wiem, jak te dwie ogarnę finansowo...ale trzeba gdzieś się ruszać, bo u nas już nie ma gdzie jeździć... ;)

Posted

Zdecydowanie za wcześnie zakończenie przyjmowania zgłoszeń i opłat - np. Kielce, które są tydzień później mają o wieeeele dłuższy termin... Poznań jakoś lubię, fajne tytuły można zdobyć, towarzystwo też miłe, od 3 lat wystawiałam co roku, ale teraz po prostu nie dam rady, więc muszę odpuścić, a szkoda. Ale widzę, że nie ja jedna, więc może jednak zgłoszeń będzie mniej niż by chcieli i przedłużą je jakiś akceptowalny termin... ;)

Posted

[quote name='Guciek']Zdecydowanie za wcześnie zakończenie przyjmowania zgłoszeń i opłat - np. Kielce, które są tydzień później mają o wieeeele dłuższy termin...[/QUOTE]

Fakt, faktem że Poznań ma bardzo krótki termin przyjmowania zgłoszeń ale Kielce są w listopadzie 19-20 a Poznań 22-23 październik to prawie miesiąc a nie tydzień.