Kaya Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Termin przyjmowania zgłoszeń - 4.09.2011 Termin przyjmowania opłat - 6.09.2011 Opłaty: - za pierwszego psa (z katalogiem) 120,00 zł - za każdego następnego psa (bez katalogu) 100,00 zł - klasa baby, szczeniąt i weteranów (bez katalogu) 60,00 zł - interchampiony z potwierdzonym dyplomem (bez katalogu) 60,00 zł Konkurencje: Pary hodowlane, Grupy hodowlane (bez katalogu) 50,00 zł Obsada sędziowska: sobota - [url=http://www.poznan.zkwp.pl/2011_Poznan_m_S_sedziowie.pdf]kliknij[/url] niedziela - [url=http://www.poznan.zkwp.pl/2011_Poznan_m_N_sedziowie.pdf]kliknij[/url] ------------------------------ Czy miałby ktoś miejsce w samochodzie z Trójmiasta kto jedzie na 2 dni dla 1 os + Golden retrievera? Oczywiscie dokładam się do paliwa! Quote
Kaya Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 W tytule jest pomyłka, przepraszam, wystawa jest w październiku nie listopadzie! ;) Quote
Sprytna Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 my będziemy na jeden dzień ze Skajem w grupie Szczeniąt. Quote
Iza 26 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 A ja mam mały quiz:jak myślicie,na której wystawie będzie więcej zgłoszonych psów?Chodzi mi tylko o liczbę ,nie o prestż i myślę,że tu może być wszystko złudne. Piszcie,co myślicie,wszystkie warianty są możliwe. Quote
motylek1007 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 ja sie własnie zastanawiam, czy jechac czy nie. Niby blisko mam i grzech nie skorzystać, tym bardziej ze to ostatni wystep w klasie młodzieży Quote
FredziaFredzia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Na pewno pojadę, ale się zastanawiam, czy jechać na dwie. Quote
Av. Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Będę w oba dni z moją Grzywką w klasie pośredniej, będziemy drugiego dnia walczyć o Zwycięzcę Polski :) Quote
andromeda Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='FredziaFredzia']Na pewno pojadę, ale się zastanawiam, czy jechać na dwie.[/QUOTE] Mam ten sam problem... I nie wiem na co się zdecydować Quote
Merrick Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ja będę z Baldurem 23.11. Baldi będzie oczywiście w młodzieży. Chciałabym być w oba dni ale stanowczo za drogo by mnie to wyszło ;) Quote
Monia85 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ja najprawdopodobniej pojadę tylko w jeden dzień. Jeśli moja suczka ma wygrać to wygra ;D. Nie wiem tylko w której klasie ją wystawić - pośrednia czy otwarta (będzie wtedy miała 22 miesiące). My pewnie pojawimy się na wystawie z nominacją. A jeśli chodzi o to w który dzień może być więcej psów to wydaje mi się, że dużej różnicy nie będzie, może wahać się między +/- 2,3 psy to zalezy też od tego jaka to rasa (w mojej gdzie maks to przeważnie 13-15 sztuk w rasie). Oby dwie wystawy to miedzynarodówki, pewnie inaczej by było gdyby zrobili tak jak w Niemczech, że jedna to krajówka, a druga to miedzynarodowa wystawa. Quote
darii_iia Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ja z moim Grzywaczem będę. :) W klasie młodzieży, na dwa dni. ;) Quote
Sprytna Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Yyy,ja myślałam że to jest JEDNA wystawa która trwa dwa dni! A tu dwie różne,w jednym miejscu ;) Quote
Chein Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wie ktoś może, gdzie można przenocować w okolicy wystawy razem z psem? Quote
FredziaFredzia Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 My jednak raczej na niedzielę tylko przyjedziemy. Mam zamiar zrobić rozetki dla samoyedów. ;) Quote
Merrick Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Chyba jednak nie pojadę z Baldurem do Poznania :placz: A tak mi zależało na tej wystawie :-( Niestety dopiero teraz do mnie dotarło, że opłaty trzeba wnosić już do 6.09 i nie można później. Dopiero co zapłaciłam za Chorzów, teraz muszę zapłacić za klubówkę w Łodzi, musiałabym być cudotwórczynią żeby zebrać dodatkowe 120 zł w tydzień :shake: Quote
Hawanka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Monia85']Ja najprawdopodobniej pojadę tylko w jeden dzień. Jeśli moja suczka ma wygrać to wygra ;D. Nie wiem tylko w której klasie ją wystawić - pośrednia czy otwarta (będzie wtedy miała 22 miesiące). My pewnie pojawimy się na wystawie z nominacją. A jeśli chodzi o to w który dzień może być więcej psów to wydaje mi się, że dużej różnicy nie będzie, może wahać się między +/- 2,3 psy to zalezy też od tego jaka to rasa (w mojej gdzie maks to przeważnie 13-15 sztuk w rasie). Oby dwie wystawy to miedzynarodówki, pewnie inaczej by było gdyby zrobili tak jak w Niemczech, że jedna to krajówka, a druga to miedzynarodowa wystawa.[/QUOTE] no to jedziemy razem :) Quote
FredziaFredzia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 My już zgłoszeni. Pamiętajcie, do 4 zgłoszenia! Jeszcze 5 dni. ;) Quote
Jula i Dengi Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 My mięliśmy być, ale jednak zrezygnowaliśmy. Opłaty za szybko trzeba wnosi,ć a we wrześniu mamy 2 wystawy- Łódź, Wrocław. W zamian za to będziemy w Częstochowie i w Zabrzu. Merrick--> To znów się spotkamy w Łodzi. ;) Quote
Merrick Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='Jula i Dengi']My mięliśmy być, ale jednak zrezygnowaliśmy. Opłaty za szybko trzeba wnosi,ć a we wrześniu mamy 2 wystawy- Łódź, Wrocław. W zamian za to będziemy w Częstochowie i w Zabrzu. Merrick--> To znów się spotkamy w Łodzi. ;)[/QUOTE] Już się cieszę na spotkanie :) My będziemy w Łodzi i w Zabrzu też ;) Ale te nasze oberwańce rosną ... Quote
cockermanka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 My też musimy Poznań odpuścić...z uwagi na termin wpłat...teraz mamy dwie zagraniczne...nie udźwignę jeszcze jednej drogiej wystawy we wrześniu...szkoda... Quote
Jagoodka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja chyba zgłosze tylko na niedziele... [B]cockermanka[/B], a gdzie sie wybieracie za granicę?? Quote
cockermanka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 My też chciałyśmy tylko na niedzielę...szkoda...ehh... [B]Jagoodka[/B],niedaleko ;) ...ale i tak do końca nie wiem, jak te dwie ogarnę finansowo...ale trzeba gdzieś się ruszać, bo u nas już nie ma gdzie jeździć... ;) Quote
Guciek Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Zdecydowanie za wcześnie zakończenie przyjmowania zgłoszeń i opłat - np. Kielce, które są tydzień później mają o wieeeele dłuższy termin... Poznań jakoś lubię, fajne tytuły można zdobyć, towarzystwo też miłe, od 3 lat wystawiałam co roku, ale teraz po prostu nie dam rady, więc muszę odpuścić, a szkoda. Ale widzę, że nie ja jedna, więc może jednak zgłoszeń będzie mniej niż by chcieli i przedłużą je jakiś akceptowalny termin... ;) Quote
izabela.szczepaniak Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Guciek']Zdecydowanie za wcześnie zakończenie przyjmowania zgłoszeń i opłat - np. Kielce, które są tydzień później mają o wieeeele dłuższy termin...[/QUOTE] Fakt, faktem że Poznań ma bardzo krótki termin przyjmowania zgłoszeń ale Kielce są w listopadzie 19-20 a Poznań 22-23 październik to prawie miesiąc a nie tydzień. Quote
Recommended Posts