Jump to content
Dogomania

Po 10 LATACH od adopcji ODDANO JĄ DO SCHRONISKA !!!! SABA BŁAGA o pomoc !!!!

Recommended Posts

• Replies 827
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Astaroth napisał(a):

Bardzo ładne zdjęcia, i nie tylko Saby, innych psiaków także.

A co u Sabuni, czy było jakieś zainteresowanie psicą? Bo rozumiem, że ona ciągle w hotelu?

Niebawem wpłacę moją stałą deklarację za lipiec, i proszę o zapisanie w rozliczeniu, bo widzę, ze ostatni raz było ono aktualizowane w grudniu 2012 roku.............

Posted

Na wątku nic się nie dzieje, nie ma informacji co z Sabą, nie ma rozliczeń. Link zbiorczy do facebooka to trochę mało. Odechciewa się wysyłać deklarację.

• 1 month later...
Posted

Przez to, ze tu takie pustki ten wątek mi jakoś umknął.

Dzisiaj zapłaciłam moją stałą deklaarcję za lipiec, sierpień i wrzesień.

Po południu rozmawiałam z Astaroth, u której jest Saba.

Z racji tego, ze nie mamy tu żadnych nowych wieści o Sabie chciałam się po prostu czegoś dowiedzieć, przede wszystkim czy ten pies żyje i czy w ogóle jest w hoteliku.

U Saby wszystko w porządku, ładnie je, bawi się jak szczeniak.

Saba nawet nie dostrzega tego, że nie jest u siebie, a jedynie w hotelu. Ona tego nie wie. Ale za to wie, ze jest bezpieczna, spokojna, najedzona. Ma swoje zabawki, którymi wprawdzie nie umie się bawić, bo jeśli tylko ktos zaczepia ją, i zachęca do zabawy, to Saba zachowuje się tak, jakby chciała bronić zabawki, bo pewnie myśli, ze chcą jej tę zabawkę zabrać.

Ładnie dogaduje się z innymi psiakami z hotelu.

Teraz, kiedy są wakacje, to czesto do hoteliku trafiają inne psy, tak tymczasowo na okres np. urlopu. Kiedy właściciel wraca po swojego pupila, to Saba odprowadza tego psiaka i osobę do furtki, zawsze wie, ze dostanie jakiś smakołyk, jakieś ciastko.

Zapytałam czy Saba ma uregulowane za hotelik, i Natalia potwierdziła, ze raczej na bieżąco pobyt Saby jest regulowany, a zatem w razie wątpliwości wiemy, ze nasze deklaracje trafiają tam gdzie powinny.

Posted

bela51 napisał(a):
Dziekujemy MALWO, ze chociaz Ty przekazałas jakies wiadomosci o Sabie.:loveu:
Czy Astaroth nie moglaby czasem cos napisac i wrzucic jakiejs fotki ?

Ostatni 07.07. wrzuciła link do zdjęć Saby.

Teraz ma sporo psów u siebie i wiele więcej pracy.....

• 1 month later...
Posted

Wrzuciłam kilka nowych zdjęć do albumu Saby :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.461852963885358.1073741825.252626274808029&type=3&uploaded=9
Mam nadzieję że dla wszystkich są widoczne, nawet nie zarejestrowanych. Dużo łatwiej jest mi wgrywać fotki na fb niż tutaj, ale jak nie widać to pokombinuję jak to zrobić. U Saby bez zmian, na szczęście jest zdrowa, ja po niej nie widzę upływu lat , a przecież siedzi już u nas trochę. Czasem ktoś ze znajomych mówi że posiwiała bardziej, może i tak, ale w kondycji jest ciągle niezłej a siwizna nie odejmuje jej urody ;)

Posted

[quote name='Astaroth']Wrzuciłam kilka nowych zdjęć do albumu Saby :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.461852963885358.1073741825.252626274808029&type=3&uploaded=9
Mam nadzieję że dla wszystkich są widoczne, nawet nie zarejestrowanych. Dużo łatwiej jest mi wgrywać fotki na fb niż tutaj, ale jak nie widać to pokombinuję jak to zrobić. U Saby bez zmian, na szczęście jest zdrowa, ja po niej nie widzę upływu lat , a przecież siedzi już u nas trochę. Czasem ktoś ze znajomych mówi że posiwiała bardziej, może i tak, ale w kondycji jest ciągle niezłej a siwizna nie odejmuje jej urody ;)

Dziękuję za informacje o Sabie!

Śliczna mordeczka.........

Posted (edited)

Śliczna jestes Sabuniu.:loveu:
Weszłam na fb i obejrzałam wiecej zdjeęc. Wygląda przesympatycznie i wzbudza takie ciepłe uczucia:loveu:

Edited by bela51
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Zaglądam do Sabuni....................

Prowadząca wątek zniknęła...............a rozliczenie martwe prawie od roku, robiłam na koniec roku bazarki, widze, że nie ma pieniędzy z bazarku, nie ma naszych wpłat.......

Skontaktuję sie z Natalią z hoteliku i moze coś sie dowiem...........

Wpłacam dizisiaj za październik, listopad i grudzień.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Niestety nie mam wpływu na rozliczenia, sama jestem ciekawa bo zdaje się że znowu zrobiły się spore zaległości. Z mojej strony mogę obiecać zdjęcia i informację raz w miesiącu. No i zapraszam do odwiedzania strony hotelu na fb, można znaleźć Sabę na zbiorowych zdjęciach. Zdjęcia ze spacerów Świątecznych :https://www.facebook.com/media/set/?set=a.614736725263647.1073741837.252626274808029&type=1

Oczywiście jeśli będzie się coś działo złego to też będę informować, ale mam nadzieję że jeszcze długo Sabie będzie dopisywać dobre zdrowie.

• 1 month later...
Posted

Nowe zdjęcia są na fb. Można znaleźć Sabę w albumie z lutego, ze stycznia też, ale trudniej wypatrzyć. U Saby wszystko dobrze, chociaż mam wrażenie że zaczynają się problemy ze stawami. To pewnie przez pogodę, jak się trochę ogarnę ze wszystkim to zacznę jej chyba regularnie robić magnetoterapię.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Saba marcowa:

Saba wykąpana, uszy wyczyszczone, pazurki przycięte, jednym słowem dręczyliśmy psy :) Obroża kiltix zakupiona i Saba na jakiś czas bezpieczna jeśli chodzi o kleszcze.