Ellig Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 W jednym Kakadu na Targowku plakat powiesila Bogusia. Cyt." Witam wczoraj razem z moją myśliwską jamniczką Viką w godz 17.45 -19.30 przeszukałysmy kwadrat ulic Kondratowicza- Rembielińska - Wyszogrodzka- Chodecka i cały park , zaglądałyśmy we wszystkie zakamarki i niestety nic !!!E.O. Quote
Malawia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Zobaczyłam co się dzieje, poczytałam i spadam do Inki zawieść plakaty i ulotki :-) . Widziałam na FB że nikt nie dał odpowiedzi na chęć szukania dziś Demi, ale zobaczę na miejscu, może ktoś przyjdzie :-) Quote
Ellig Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Malawia']Zobaczyłam co się dzieje, poczytałam i spadam do Inki zawieść plakaty i ulotki :-) . Widziałam na FB że nikt nie dał odpowiedzi na chęć szukania dziś Demi, ale zobaczę na miejscu, może ktoś przyjdzie :-)[/QUOTE] Niestety ludzie czesto czytaja bez zrozumienia..........Pani Iza napisala:"no i co byłam nikogo nie było wiec sama poszłam szukac ....miałyscie racje ze ten obrzydliwy ochroniarz niesypatyczny plakat zerwany ......ja tylko ze wzgledu na Was nie powiedziałam mu co o nim myślę pojechałabym po nim ostro wiec wolałam sie nie odzywac.....bo to Wasze telefony sa ...gdyby był mój oj bambaryła by usłyszała oj oj ......przeszłam cały park byłam nad stawem nie ma malutkiej" Quote
Ellig Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [URL="https://www.facebook.com/profile.php?id=100000292300553"]Alexandra C.[/URL] jejku, dziewczyny trzymam kciuki i mam nadzieję, że jak najwięcej Warszawiaków się przyłączy. Z tego, co czytam suczka kręci się w określonych miejscach. tyle dobrze. "nasza" też tak robiła, tylko, że (jak się okazało) po prostu chowała się przed nami - taka była przerażona. Wiem, że to takie głupie rady, ale może lepiej nie zostawiajcie jej jedzenia (na jej trasie)- (ja zostawiałam)- może jest szansa , że głodna w końcu da się złapać. Quote
Malawia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ellig ja miałam 5 minut na wszystko, żeby zdążyć na Bródno, byłam ale spóźniłam się 8 minut!!!Szkoda,że nikt nie zadzwonił! Później chodziłam z Inką i kleiłam, tyle że szybach od środka, bo na zewnątrz zrywają plakaty! Prawie 2 tyg temu, z Aga2402 powiesiłyśmy przy Chodeckiej i Łojewskiej plakat, obok plakatu tego ratlerka, NASZ PLAKAT w koszulce,żeby deszcz nie zmoczył, i ktoś wyjął nasz plakat, a ratlerka wciąż wisi!!! DLACZEGO KTOŚ ZRYWA NASZE PLAKATY ??? Może robi to osoba, która wzięła Demi?? Sprawdziłam dziś, połowy plakatów nie ma!!! Quote
Ellig Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dlatego napisalam ,ze ludzie czytaja bez zrozumienia i podalam kontakt do inki33, jeszcze nie raz ktos tak napisze. Quote
Malawia Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 kasiek - byłyśmy dziś z Inką 33 na Tokarza, w sklepikach osiedlowych powiesiłyśmy te małe ulotki( dużych nie wieszałyśmy, żeby za bardzo oka nie zasłaniać) Quote
inka33 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Po dostawie [B]Malawii[/B] :Rose: zapasy (razem z resztkami poprzednich) przedstawiają się tak: - 30 zrywkowych plakatów kolorowych - 15 zrywkowych plakatów czarno-białych - 19 (zwykłych) plakatów kolorowych - w zalepionych od góry koszulkach - 11 (zwykłych) plakatów czarno-białych - w zalepionych od góry koszulkach - 18 ulotek kolorowych - 28 ulotek czarno-białych - 5 rolek taśmy klejącej Chętnych do rozklejania/rozdawania zapraszam serdecznie na Kondratowicza! :Dog_run::scared::Dog_run: Proszę tylko wcześniej o telefon, żeby potwierdzić, że ktoś będzie w domu. :handy: Quote
Ellig Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Barbara napisał(a): „zaprosiłam ludzi z bródna, zaraz wykonam telefony” Quote
mysza 1 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ale macie tempo rozklejania, podziwiam, w zasadzie zapasy się kończą. Może wydrukuję więcej, bo wydawało mi się, że tego jest masa i jakoś podrzucę Malawii? Quote
inka33 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='mysza 1']Ale macie tempo rozklejania, podziwiam, w zasadzie zapasy się kończą. Może wydrukuję więcej, bo wydawało mi się, że tego jest masa i jakoś podrzucę Malawii?[/QUOTE] Z tego, co wiem, Malawia dała mi ok. połowę, więc druga połowa jest u niej - ma chyba zamiar szaleć z Agą jeszcze. :) Quote
Ellig Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='mysza 1']Ale macie tempo rozklejania, podziwiam, w zasadzie zapasy się kończą. Może wydrukuję więcej, bo wydawało mi się, że tego jest masa i jakoś podrzucę Malawii?[/QUOTE] Bardzo dziekujemy, beda potrzebne:) Quote
Ellig Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Cyt." Witam wczoraj w godzinach 17.45-19.30 przeszukałyśmy parkingi na ulicy Boliwara tj niedaleko Chodeckiej 4 i cały park i nie natrafiłyśmy na Maxi, powiesiłam kolorowe plakaty , dzis weiczorem znów pójdziemy. Wierze ,ze Maxi sie odnajdzie! Pozdrawiam E. " Quote
Ewa Marta Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Chętnie podrukuję plakaty, niestety tylko czarno-białe. Jeśli będziecie zainteresowane, prześlijcie mi proszę aktualny wzór. Niestety w poszukiwaniach pomóc nie mam jak, bo cały czas mam duży problem z nogą po operacji. Już spacery z moimi psami ją ostro nadwyrężają, poza nimi staram się nie obciążać jej. Quote
Malawia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Będziemy szalały z Agą, ale dziś padam(ciężki dzień w pracy)! Chyba,że chwilę odpocznę i na godzinkę tam wpadnę, ale dziś na dłużej nie obiecuję! Mam jeszcze połowę plakatów, bo nie ma sensu żebym za chwilę leciała do Inki, skoro z Agą jestem umówiona! A i w sobotę też się umówiłam z Panią Izą(ma już mój tel komórkowy). Wczoraj obie się spóźniłyśmy, i jakim cudem się nie widziałyśmy !!! Quote
Ellig Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Cyt." Witam Wczoraj w godzinach wieczornych przeszukałyśmy odcinek od Chodeckiej do Budowlanej , wszystkie krzaki wzdłuż muru cmentarza i park ( tam za policja też ) i niestety nic , nie znalazłysmy SUNI. Moje propozycje dot. szukania SUNI to: - zebrać grupę poszukiwawczą , która jednocześnie przeszuka pewien obszar np: rano w sobotę lub niedzielę - porozdawać psiarzom ulotki bo tylko oni zwracają uwagę na błąkające się psiaki ja juz wydrkowałam ulotki i dziś popołudniu będę rozdawać , wydrukowałam też plakaty i porozwieszm na Suwalskiej ( przy ujeciu wody oligoceńskiej) bo tam nie ma ani jednego. Ja codziennie chodzę na spcery po Bródnie więc będę szukać SUNI do skutku , MUSI się znależć !!! Pozdrawiam E." Quote
Atomowka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 U mnie już w ogóle plakatów nie ma żadnych, tzn w moim rejonie Martwi mnie to że od jakiegoś czasu nikt nawet nie widział suni, więc nawet nie wiemy czy ona jeszcze w tych okolicach koczuje Porozwieszać plakaty u siebie? Bazyliańska, Pelcowizna, Odrowąża? Jeżeli tak jutro mogę podjechać Inka do Ciebie i wziąć kilka sztuk Quote
Ellig Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Atomowka']U mnie już w ogóle plakatów nie ma żadnych, tzn w moim rejonie Martwi mnie to że od jakiegoś czasu nikt nawet nie widział suni, więc nawet nie wiemy czy ona jeszcze w tych okolicach koczuje Porozwieszać plakaty u siebie? Bazyliańska, Pelcowizna, Odrowąża? Jeżeli tak jutro mogę podjechać Inka do Ciebie i wziąć kilka sztuk[/QUOTE] Tak bardzo prosze, jezeli mozesz:)Dziekuje:) Quote
Malawia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Atomówka! My z Agą 2402 dwa tygodnie temu wieszałyśmy u Ciebie w okolicy bardzo dużo plakatów! Wczoraj znalazłam kolejną koszulkę bez plakatu, na placu zabaw w parku Bródnowskim! Przy tramwajach przy cmentarzu też zerwany, strony by mi zabrakło gdybym wszystkie miejsca(gdzie były plakaty, a nie ma) miała wymienić. Spotkałam też psiarę z Owczarkiem i Jamnikiem, miała też uczulić psiarzy z Parku! Ja wczoraj [B]byłam na chwilę na Bródnie[/B], zostawiłam kilka plakatów u fryzjera, w sklepie z art dla zwierząt na Wyszogrodzkiej(w bloku ,gdzie jest na dole wet). U weta też byłam, dałam lekarzowi ulotkę, żeby powiesił w gabinecie, w razie gdyby ktoś przyszedł z Demi na wizytę. wyjaśniłam P. doktorowi wczym problem(że ktoś zrywa nasze plakaty) i wzięłam adres e-mail, żeby rozesłał po znajomych klinikach ten e-mail. Do mojej wetki na Namysłowską też wysłałam e-mail. Było w nim,że szukamy Demi bardzo długo, krótki opis historii suni(o szczeniakach, bezdomności, o schronisku w Radomiu i o bardzo krótkim pobycie w domu u P. Ani), dołączyłam NASZ plakat i same zdjęcia Demi- wszystko po to, żeby uczulić wetów na jej wygląd. Rozmawiałam z Aga2402, że może w sobotę ok 10 rano obstawić bazarek przy Kondratowicza i rozdawać ulotki?! Może byłby ktoś jeszcze(wiem,że P. Iza jest chętna, zaraz na FB napiszę do Niej), żeby iść np pod Tesco z ulotkami. Gdzie jest jeszcze bardzo ruchliwe mejsce w okolicy? I znów trzeba ruszyć z ulotkami, żeby pokazać że będziemy wieszać! Quote
Atomowka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ja weekendowo odpadam, nie będzie mnie Jedyna ulotka jaka jest w mojej okolicy to na przeciwko Tele Pizzy na Bazyliańskiej Ruchliwe miejsca to bazarek na pewno, kościół na Wysockiego i na Kondratowicza, pętla Podgrodzie a tam chyba nikt nawet nie wieszał plakatów, Carrefour, park no i chyba tyle Quote
Malawia Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Tam z Agą nie dotarłyśmy nawet(pętla),jak pisałam Bródno jest duże!!!! Już nie wieszam plakatów na słupach, przystankach itp. Wchodzę do sklepów, fryzjerów, kolektur lotto itp, i błagammmmm żeby wieszali na szybach! Atomówka, my całą Skrajną obkleiłyśmy chodząc między blokami! Kawałek Hieronima i Bazyliańską! Tylko ze 2 tyg temu! Kto to zrywa? Quote
Atomowka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Spoko ja dziś porozwieszam tutaj u mnie więc może znowu chociaż kilka dni powieszą Nie wiem kto to zrywa, ale jeszcze w ciężkim szoku, i w sumie to się zastanawiam czy faktycznie to zrywa jedna osoba czy to przypadek? Bo gdyby to byłą jedna osoba, to by musiała chyba codzinnie całe Brodno obchodzić, a cienko to widzę Quote
Malawia Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Inka jutro jestem umówiona o 12.00 z 4 osobami na Bródnie, koło Tesco może dołączysz ? Dwie osoby z FB, Aga i ja.... może TU ZNAJDĄ SIĘ CHĘTNI ????? SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH !!!! Byśmy zrobiły(li) MEGA akcję rozwieszania plakatów, żeby ten co zrywa na nadążył zrywać !!!!! I rozdawania ulotek :-) Quote
inka33 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Malawia']Inka jutro jestem umówiona o 12.00 z 4 osobami na Bródnie, koło Tesco może dołączysz ? Dwie osoby z FB, Aga i ja.... może TU ZNAJDĄ SIĘ CHĘTNI ????? SERDECZNIE ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH !!!! Byśmy zrobiły(li) MEGA akcję rozwieszania plakatów, żeby ten co zrywa na nadążył zrywać !!!!! I rozdawania ulotek :-)[/QUOTE] Jutro Kajt ma behawiorystkę - od 9 do ok. 11-12, ale biorę pod uwagę możliwość "obsuwy" więc się nie umawiam. Jak będę mogła dołączyć, to zadzwonię do Ciebie - kom. Ci już działa, tak? Oczywiście zapraszam po plakaty i ulotki niezależnie od gościa, tylko proszę koniecznie o telefon. Quote
Malawia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Inka dzięki za zaproszenie po plakaty, jeśli NAS trochę będzie to z chęcią wpadniemy :-) . Telefon działa, jakby co to będziemy parę minut po 12! Trzymam kciuki za wizytę bechawiora :-) (żeby Kajtuna zbytnio nie zestresował) Quote
Recommended Posts