Lu_Gosiak Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 nowe wplaty: 28.12 DianulKaa bazarek - 83zl Alaa - 65zl Barbara N. - 25zl Quote
Maciek777 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Już jest nieco lepiej ze stawami kasetki:) Całe szczęście! Już normalnie chodzi - jak za czasów Szarika, ale jeszcze pomagamy jej na t\ych 4 schodkach, które musi pokonywać. W sumie nie ma aż takiej potrzeby, ale niech się oszczędza;) Quote
DONnka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 To się cieszę, że Kasia wraca do formy :multi: Mam dla niej 387 zł z mojego bazarku :) [B]Anetko[/B], możesz mi już podesłać na PW dane tej fakturki z PSANATORIUM :) Quote
anett Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) Ogromnie dziękuję Wszystkim za wpłaty dla Kasi!!!:loveu::multi::multi: Marzenko wysyłam PM z danymi do przelewu, wielkie dzięki!:loveu: Maciek dzięki za dobre wiadomości:lol: mam dla Kasi znowu CortaVet HA, miałam wysłać już bezpośrednio do Iwony ale w sytuacji przedłużającego się wyjazdu wyślę w poniedziałek do hotelu. A czy jamniczek mieszka dalej z Kasetką? Edited January 5, 2013 by anett Quote
Maciek777 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='anett']A czy jamniczek mieszka dalej z Kasetką?[/QUOTE] Tak, cały czas mieszkają razem. Wczoraj odgonił ją od swojej miski - taki chojrak;) Ogólnie jednak spokój i harmonia:) Quote
anett Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Maciek777']... Wczoraj odgonił ją od swojej miski - taki chojrak;) ...[/QUOTE] jak każdy jamniol - wielki duchem:lol: Niestety na razie Czarna Anda nie weźmie Kasi:-( wróciła jej z adopcji młoda ONka Helenka, jak znajdzie dom, dopiero Kasetka będzie mogła pojechać... Quote
Maciek777 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 [quote name='anett']jak każdy jamniol - wielki duchem:lol:[/QUOTE] :D [quote name='anett'] Niestety na razie Czarna Anda nie weźmie Kasi:-( wróciła jej z adopcji młoda ONka Helenka, jak znajdzie dom, dopiero Kasetka będzie mogła pojechać...[/QUOTE] Myślę, że jak jest młoda to szybko coś się znajdzie:) Quote
tymuś Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Anett szkoda żeśmy się wcześniej w sprawie Kasetki nie zgadali , mam cholerne wyrzuty sumienia...............:-( Quote
anett Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 kurcze od soboty nie mogłam się zalogować:angryy: [quote name='Maciek777'] ... Myślę, że jak jest młoda to szybko coś się znajdzie:)[/QUOTE] no właśnie coś kiepsko to wygląda:shake: [quote name='tymuś']Anett szkoda żeśmy się wcześniej w sprawie Kasetki nie zgadali , mam cholerne wyrzuty sumienia...............:-([/QUOTE] cholernie szkoda:-( Tymuś nie masz co mieć wyrzutów bo wszystkich nie weźmiesz... ale Kasi strasznie mi szkoda:-( boję się, że nie doczeka w końcu wyjazdu do Andy, albo już nic nie będzie miała z tego wyjazdu:-( Wczoraj dzwoniła p. Asia z hotelu, z Kasią jest źle:-( Nastąpiło gwałtowne pogorszenie, Kasia ma problemy ze wstawaniem i poruszaniem... dzisiaj jedzie do weta, czekam z niepokojem na jakieś wieści... Quote
Maciek777 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Niestety dzisiaj nie pojechała do weta bo był problem z samochodem. Kolejne wyjazdy są jutro i po jutrze. Kasi jest nieco lepiej, ale to tylko po tabletkach przeciwbólowych. Fotka z soboty: [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img541/1156/dsc0470n.jpg[/IMG] [/IMG] Quote
tymuś Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Anett a ja myślę że ona się załamała po rozłące ze swoim przyjacielem...............:shake: Quote
DONnka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [B]Kasiula[/B], nie wygłupiaj się, masz być zdrowa !!! Oby tymuś nie miał racji, bo byłoby mi podwójnie przykro, a nawet byłabym trochę zła - [B]anett[/B] wiesz dlaczego, prawda ??? Trzymam kciuki z całej siły :thumbs: [B]Anetko[/B], przepraszam, że w takiej chwili poruszam tak przyziemne kwestie, ale czy p. Joasia potwierdziła opłacenie fakturki ? Quote
anett Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Kasetka nie żyje:-( Odeszła tak jak żyła, po cichutku i niestety samotnie, nie doczekała się swojego człowieka:-( Nie umiem się pozbierać:shake: Śpij Kasieńko, odpoczywaj [*]:-(:-( [quote name='tymuś']Anett a ja myślę że ona się załamała po rozłące ze swoim przyjacielem...............:shake:[/QUOTE] no właśnie to Szarik miał jechać dzięki Kasetce do Iwony, żeby ich nie rozdzielać, Szarik pojechał a Kasia nie dożyła... :-(:-( podobno nie było widać po Niej stresu po rozdzieleniu... jak to naprawdę Kasia przeżywała już się nie dowiemy:shake::-( Bardzo dziękuję Pani Asi, Tobie Maćku i wszystkim wolontariuszom w Psanatorium, którzy troszczyli się i opiekowali Kasetką, dzięki którym Kasia była głaskana i przytulana i którzy zapewnili jej namiastkę domu! Dziękuję!! Quote
tymuś Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 o ku.................................wa tak nie miało być !!!!!!!!!!!!!! zróbcie jej chociaż jakiś grób choćby na polanie i znicz zapalcie ...... u mnie wszystkie mają groby i Sarik i Hahuś ......................... tak nie miało być idę sobie setkę strzelić bo mam dość na dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Maciek777 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='anett']Bardzo dziękuję Pani Asi, [B]Tobie Maćku[/B] i wszystkim wolontariuszom w Psanatorium, którzy troszczyli się i opiekowali Kasetką, dzięki którym Kasia była głaskana i przytulana i którzy zapewnili jej namiastkę domu! Dziękuję!![/QUOTE] W ogóle nie ma za co:( Przecież w zasadzie była bezproblemowa. Nikt się tego nie spodziewał - nie miała jakiegoś kilkudniowego kryzysu by np nie wstawała, nie chciała jeść itd. Rano normalnie zjadła i sobie chodziła. Zapewne położyła się, zasnęła i już się nie obudziła:( Quote
DONnka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='anett']Kasetka nie żyje:-( Odeszła tak jak żyła, po cichutku i niestety samotnie, nie doczekała się swojego człowieka:-( Nie umiem się pozbierać:shake: Śpij Kasieńko, odpoczywaj [*]:-(:-( no właśnie to Szarik miał jechać dzięki Kasetce do Iwony, żeby ich nie rozdzielać, Szarik pojechał a Kasia nie dożyła... :-(:-( podobno nie było widać po Niej stresu po rozdzieleniu... jak to naprawdę Kasia przeżywała już się nie dowiemy:shake::-( Bardzo dziękuję Pani Asi, Tobie Maćku i wszystkim wolontariuszom w Psanatorium, którzy troszczyli się i opiekowali Kasetką, dzięki którym Kasia była głaskana i przytulana i którzy zapewnili jej namiastkę domu! Dziękuję!![/QUOTE] Kurcze, to cholernie niesprawiedliwe :(:(:( Przed chwilą dosłownie miałam kolejne zapytanie mailowe o Helcię i pierwsze to jak zwykle w takiej sytuacji zapalił mi się promyczek nadziei, że może jednak tym razem się uda i Kassi zdąży dołączyć do Szarika :roll: Teraz już wiem, że nie zdąży ... :shake: Strasznie mi smutno i źle :(:(:( [B]Śpij Kasiu, śpij... [/B]:candle:[B] ... już odpocząć trzeba Może będziesz miała swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, Kasiu śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na Twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy ...[/B] Quote
bakłażan Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Kasieńko :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Cantadorra Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Tak bardzo mi przykro, tym bardziej, że miała jechać do Andy i nie dojechała. Myślę, że rozstanie z przyjacielem też swoje zrobiło :( Żegnaj Kasiu, żegnaj słoneczko, miał być dom, ale nie doczekałaś się....... Teraz już jesteś spokojna i zdrowa..... Żegnaj ....... *TM Quote
bela51 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Zegnaj Kasienko, biedactwo, tak bardzo mi przykro.:-( Wiem, ze miala dobrze w Psanatorium, jednak odeszla samotnie, nie u boku swojego czøowieka.:-( Quote
kika_krk Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Strasznie smutne wieści ...Miałam cichą nadzieję, że dołączy do Szarika... Quote
anett Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='DONnka']... [B]Anetko[/B], przepraszam, że w takiej chwili poruszam tak przyziemne kwestie, ale czy p. Joasia potwierdziła opłacenie fakturki ?[/QUOTE] Marzenko pytałam p. Asię w niedzielę ale jeszcze nie sprawdziła wyciągów, w poniedziałek nie miałam już głowy... przepraszam ale śmierć Kasi zupełnie psychicznie mnie rozwaliła, nie umiem jeszcze się pozbierać... Wpisałam już w rozliczeniu i jeszcze raz ogromnie Ci dziękuję!! Quote
DONnka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='anett']Marzenko pytałam p. Asię w niedzielę ale jeszcze nie sprawdziła wyciągów, w poniedziałek nie miałam już głowy... przepraszam ale śmierć Kasi zupełnie psychicznie mnie rozwaliła, nie umiem jeszcze się pozbierać... Wpisałam już w rozliczeniu i jeszcze raz ogromnie Ci dziękuję!![/QUOTE] Jasne, rozumiem :( Ja sama czułam się potwornie, Kassi [*] odeszła tak nagle i szybko :shake: Przeczytałam Twój wpis, że gorzej się poczuła a parę godzin później, że odeszła :( W międzyczasie dostałam zapytanie mailowe o Helę i na chwilę odżyła nadzieja .... Eeeech, niesprawiedliwe to wszystko :shake: Jak będziesz mogła to wpłatę potwierdź proszę tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235898[/URL] Quote
winter7 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) O matko....:placz: To okropna wiadomość. Kasetko, pamiętam Cię jak wychodziłaś ze schronu. Taka biduleńka, która nie oczekuje już nic od życia. Potem widziałam Cię gdy przyjechałaś do Psanatorium. Cichutka, delikatna psinka. I ten jej smutek w oczach. Tak strasznie mi przykro!!! Śpij słodko. :-(:-(:-( [attachment=2152:7949.attach] Edited January 19, 2013 by winter7 Quote
Recommended Posts