Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i telefon się rozdzwonił! Mam już 3 zapytanie o Macho, co więcej jak opowiadam o jego nadpobudliwości i zalecanej kastracji i o darmowym zabiegu w schronie, to wszyscy są na tak, więc.... liczę, że ten weekend przyniesie jakieś rozwiązania dla Macho - wszyscy wybierają się do schronu w sobotę :)

Posted

Basia1244 napisał(a):
No i telefon się rozdzwonił! Mam już 3 zapytanie o Macho, co więcej jak opowiadam o jego nadpobudliwości i zalecanej kastracji i o darmowym zabiegu w schronie, to wszyscy są na tak, więc.... liczę, że ten weekend przyniesie jakieś rozwiązania dla Macho - wszyscy wybierają się do schronu w sobotę :)

Ho ho warto było nauczyć się robić ogłoszenia :)

Posted

Macho ma umówiony termin kastracji na 19 września, a później jeśli nie rozmyśli się jedna Pani to jedzie do Łodzi. A nawet jakby się rozmyśliła to wykastrowanego prędzej się komuś wciśnie:)

Posted

dom z suczką olbrzymką? jak tak to wydaje mi się być ok, tylko pies nie ma wstępu do domu - pani chciała mojego tymczasa Nazira, ale ja dla niego szukam domu, gdzie będzie mógł przebywać w środku - poza tym nie mam zastrzeżeń i dla psa, który nie potrzebuje być w domu to może być super opcja, ale tylko rozmawiałam tel z tą Panią

Posted

Jak Macho będzie już po kastracji i pani nadal będzie chętna to wtedy będę kogoś szukać do pomocy do sprawdzenia domu. Tyle razy już się "przejechałam" na ludziach którzy się rozmyślali, że na razie poczekam, zobaczymy co się wyklaruje za kilka dni:)

Posted

przedwczoraj zaglądnełam do chłopaka, akurat trafilam na człowieka który przymierzał sie do adopcji Macho na teren firmy do pilnowania, poprosiłam aby najpierw ustalił czy pies sie do tego nadaje, jaki ma charakter, dziś Basia dzwoniła ze schronu ze jednak sie rozmyslił i zabrał innego psiaka.
Macho choć szczekał na mnie zza krat to przygladał sie z wielkim zaciekawieniem, wydawał mi się być psem, który dobrze poprowadzony mógłby dać z siebie wiele.