aisaK Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ok, już usuwam, dziekuje ci...jestes kochana, bo widzisz, ja taki laik komputerowy jestem ;) Quote
BeataJ Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Sigma bardzo sie Ewie spodobala! Teraz dziewczyna musi TZ'a przekonac jeszcze :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jutro zawozimy sunki, tak jak Daga pisala. Potem pozegnam sie z Wami na jakis czas. Bede pomagac jeszcze znalezc dom dla Sigmy ( jesli ten u Ewy nie wypali ) ale mysle, ze Daga bedzie Wam zdawac relacje co u Sigmy slychac. Zycze Wam powodzenia w dalszych dzialaniach! Jutro wieczorkiem jeszcze sie odezwe jak wrocimy. papa Beata Quote
Asior Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 AsiaK zmniejsz jeszcze trszkę czcionkę w podpisie... :) Quote
aisaK Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Beatko-mam nadzieje, że nie żegnasz się na długo, bo jest nas tak mało. W każdym razie powodzenia! No i oczywiście trzymam kciuki za dziewczyny i za Sigmę, aby Ewa przekonała Tz-a Czekamy na relację Dagi ;) Asior-dziekuję, już zmniejszyłam! Quote
daga_27 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 aukcja dla Sigmy. Mam nadzieje, ze z cena nie przesadzilam:oops: ale Sigmie jest potrzebnych duzo pieniedzy:shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3396082#post3396082[/URL] Quote
daga_27 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Szykujemy sie do drogi. Trzymajcie kciuki za powodzenie akcji. Quote
Dobermania Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziewczynki, dostałam wiadomość od florida_blue, to bdb. wiad., więc wklejam - kto ma czas i konto na Allegro, niech się zainteresuje (ja dopiero wróciłam z odwiedzin w klinice u dobka z Chrcynnego i noga strasznie mi dokucza): " hej hej :) Mój maks , doberman został adoptowany [URL="http://www.allegro.pl/item165758875__piekny_doberman_do_adopcji_czestochowa.html"][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/item165758875__piekny_doberman_do_adopcji_czestochowa.html[/COLOR][/URL] mam jeszcze jego aukcje obserwuje 8 osób, mam jeden fajny domek dla ładnego dobka mają trzyletnie dziecko .... wychowane z psem " Quote
Dobermania Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Olenko, jak przyjdziesz, to daj znać, czy możemy trochę karmy przekazac temu dobkowi, który jest w lecznicy na Gocławiu. Zaraz wklejam wątek. Quote
Dobermania Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Chodzi o tego dobermanowatego przystojniaczka: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2757663&postcount=796[/URL] Pytałam w lecznicy, czy można dać własną karmę, by obnizyć koszta. Quote
Dea Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 W Żywieckim schronisku jest mieszaniec dobka - żyje w kojcu wielkości 1,5m na 1,5 m, do tego mieści się tam jeszcze buda, a koło metra przed kratą ma ścianę budynku!!!:-( Dobek w takich warunkach, bez ruchu, bez oddechu prawie że:shake: Zaraz postaram się dodać fotkę. Nie czytałam całego wątku, dzisiaj się dowiedziałam z innego wątku, więc go tutaj wklejam, ale chyba go jeszcze tutaj nikt nie dawał... Quote
Dea Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/1817/tndobtq2aj2.jpg[/IMG] Quote
Dea Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [IMG]http://img441.imageshack.us/img441/9169/tnooofh9bv1.jpg[/IMG] Quote
Dea Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dziewczyny które odwiedzają to schronisko piszą, że jest bardzo łagodny, spokojny i przyjazny. Ma kilka lat - pracownik mówi, że 2 - 3 ale chyba wygląda na więcej. Ogon kopiowany. Przecież on nic całymi dniami nie widzi tylko ścianę budynku. Nawet światło słoneczne do niego nie dochodzi... Quote
dzodzo Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 przydałayby się fotki bez krat jesli jest taka mozliwosc, to straszne w jakich warunkach tam go przetrzymuja:shake: Quote
Dea Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 katastrofa - taka klitka:angryy: Poproszę o więcej fotek i bez krat. Jak dziewczyny nie dadzą rady to jak tylko będę miała trochę więcej czasu sama tam pojadę. Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dea, nie koniecznie jest starszy, mogl posiwiec od takiego zycia w klatce, bez słońca,,, Quote
aisaK Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dokładnie, takie życie nie daje nic dobrego. :( A wyprowadzają go chociaz na spacery? Potrzebujemy lepszych fot, można go poogłaszać, wkleję go na stronę dobermanów. Dobermania-ja wysłałam juz kilka dobków do Florida_Blue (chodzi o domek z 3-latkiem), czekam... Quote
Karilka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Lothia znalazła nam takie ogłoszenie: Trzeba sprawdzić!!!:razz: znalazłam takie ogłoszenie Kundelek 2007-02-14 Przyjme psa do domu z ogrodem,wiek do 2 lat, amstaffa, dobermana,rotweilera. Kontakt: Siemianowice woj. śląskie Michalkowicka45 tel: 032/7668594 lub 511270817 email: [email][email protected][/email] Quote
daga_27 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Wrocilysmy. Shilla i Sarah przekazalysmy Olenie. Shillunia sie denerwowala, ja sie poryczalam i mam dzisiaj juz wszystkiego dosyc :-( Quote
zasadzkas Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja też mam dość. Mam w głowie już dwie suki w ciąży, które będą miały szczeniaki zabite domowymi sposobami, jedną kotkę (jak na razie), królika miniaturowego, który bezdomny biega po moim osiedlu i dziś właśnie kolejny raz mi spieprzył i osobistą sunię, która się moczy i chyba nie jest to przeziębienie a posterylkowe nietrzymanie moczu :placz::placz::placz: Czuję, że niewiele mi trzeba, żeby usiąść i ryczeć tak po prostu. Od reklamy nawet (więc nie oglądam tv :oops:) Quote
daga_27 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='zasadzkas']Ja też mam dość. Mam w głowie już dwie suki w ciąży, które będą miały szczeniaki zabite domowymi sposobami, jedną kotkę (jak na razie), królika miniaturowego, który bezdomny biega po moim osiedlu i dziś właśnie kolejny raz mi spieprzył i osobistą sunię, która się moczy i chyba nie jest to przeziębienie a posterylkowe nietrzymanie moczu :placz::placz::placz: Czuję, że niewiele mi trzeba, żeby usiąść i ryczeć tak po prostu. Od reklamy nawet (więc nie oglądam tv :oops:)[/quote]oj nie zazdroszcze Ci :shake: trzymaj sie kobietko:mad: Quote
daga_27 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Chcialam serdecznie podziekowac w imieniu Adeli, Sigmy i przyszlych uratowanych psow Tani, Basi, Konradowi i Rene za prezenty:loveu: Quote
Asior Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='aisaK'] Asior-dziekuję, już zmniejszyłam![/QUOTE] ooo jest teraz OK :) Quote
Vika_Bari Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Noc minęła spokojnie. Ja spalam w pokoju z kotami i Viką i Barikiem. Scilunia miała dla siebie cały dom. Sara spała w przedpokoju. Nu a Rocki poszedł do swojego ulubionego garażu. Rano nie był niezadowolony ale pobiegł wpierw nie siu siu a wprost pod drzwi domu. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Schła łączy się z kotami i Barikiem bez problem a Vika z Rockim. Zaraz będę miała cały dzień dla sprzątania i przygotowania się do przyjazdu gości ale najpierw musze całe towarzystwo nakarmić. Trzymajcie kciuki za ogólne powodzenie akcji wysyłki i za dobrą drogę naszych aniołów i za świetne domki naszych pięknych dobeczków.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dzisiaj mam rekordowo ilość zwierząt w domu: 4 dobermany (Vika, Schila, Sara i Rocki , kundel Bari i 3 koty Max, Fifi i BenLaden. Aż 8 sztuk. Szok ale dobrze że męża niema w domu bo chyba by zwariował.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Schila dołączyła do całego mojego domowego towarzystwa bez problemów. Na razie w kagańcach ale i tak zatarć na razie niema. Wszystko spokojnie. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Schila z taką czekowością obwąchała moje koty które na nią absolutnie nie zwracają uwagi za wyjątkiem BenLadena, ten to od razu musiał pokazać że to on tu rządzi i rzucił się na nią z swoimi małymi pazurkami ale ona łatwo odskoczyła i więcej Benem nie interesuje się.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pozdrawiam wszystkich.[/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts