Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sigma bardzo sie Ewie spodobala! Teraz dziewczyna musi TZ'a przekonac jeszcze :-) Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jutro zawozimy sunki, tak jak Daga pisala. Potem pozegnam sie z Wami na jakis czas. Bede pomagac jeszcze znalezc dom dla Sigmy ( jesli ten u Ewy nie wypali ) ale mysle, ze Daga bedzie Wam zdawac relacje co u Sigmy slychac.

Zycze Wam powodzenia w dalszych dzialaniach! Jutro wieczorkiem jeszcze sie odezwe jak wrocimy.

papa
Beata

Posted

Beatko-mam nadzieje, że nie żegnasz się na długo, bo jest nas tak mało. W każdym razie powodzenia! No i oczywiście trzymam kciuki za dziewczyny i za Sigmę, aby Ewa przekonała Tz-a
Czekamy na relację Dagi ;)
Asior-dziekuję, już zmniejszyłam!

Posted

aukcja dla Sigmy. Mam nadzieje, ze z cena nie przesadzilam:oops: ale Sigmie jest potrzebnych duzo pieniedzy:shake:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3396082#post3396082[/URL]

Posted

Dziewczynki, dostałam wiadomość od florida_blue, to bdb. wiad., więc wklejam - kto ma czas i konto na Allegro, niech się zainteresuje (ja dopiero wróciłam z odwiedzin w klinice u dobka z Chrcynnego i noga strasznie mi dokucza):

"
hej hej :)

Mój maks , doberman został adoptowany

[URL="http://www.allegro.pl/item165758875__piekny_doberman_do_adopcji_czestochowa.html"][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/item165758875__piekny_doberman_do_adopcji_czestochowa.html[/COLOR][/URL]

mam jeszcze jego aukcje

obserwuje 8 osób, mam jeden fajny domek

dla ładnego dobka

mają trzyletnie dziecko ....

wychowane z psem
"

Posted

Chodzi o tego dobermanowatego przystojniaczka:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2757663&postcount=796[/URL]

Pytałam w lecznicy, czy można dać własną karmę, by obnizyć koszta.

Posted

W Żywieckim schronisku jest mieszaniec dobka - żyje w kojcu wielkości 1,5m na 1,5 m, do tego mieści się tam jeszcze buda, a koło metra przed kratą ma ścianę budynku!!!:-( Dobek w takich warunkach, bez ruchu, bez oddechu prawie że:shake: Zaraz postaram się dodać fotkę. Nie czytałam całego wątku, dzisiaj się dowiedziałam z innego wątku, więc go tutaj wklejam, ale chyba go jeszcze tutaj nikt nie dawał...

Posted

Dziewczyny które odwiedzają to schronisko piszą, że jest bardzo łagodny, spokojny i przyjazny. Ma kilka lat - pracownik mówi, że 2 - 3 ale chyba wygląda na więcej. Ogon kopiowany. Przecież on nic całymi dniami nie widzi tylko ścianę budynku. Nawet światło słoneczne do niego nie dochodzi...

Posted

katastrofa - taka klitka:angryy: Poproszę o więcej fotek i bez krat. Jak dziewczyny nie dadzą rady to jak tylko będę miała trochę więcej czasu sama tam pojadę.

Posted

Dokładnie, takie życie nie daje nic dobrego. :( A wyprowadzają go chociaz na spacery? Potrzebujemy lepszych fot, można go poogłaszać, wkleję go na stronę dobermanów.

Dobermania-ja wysłałam juz kilka dobków do Florida_Blue (chodzi o domek z 3-latkiem), czekam...

Posted

Lothia znalazła nam takie ogłoszenie: Trzeba sprawdzić!!!:razz:
znalazłam takie ogłoszenie
Kundelek 2007-02-14
Przyjme psa do domu z ogrodem,wiek do 2 lat, amstaffa, dobermana,rotweilera.

Kontakt:
Siemianowice woj. śląskie
Michalkowicka45
tel: 032/7668594 lub 511270817
email: [email][email protected][/email]

Posted

Ja też mam dość. Mam w głowie już dwie suki w ciąży, które będą miały szczeniaki zabite domowymi sposobami, jedną kotkę (jak na razie), królika miniaturowego, który bezdomny biega po moim osiedlu i dziś właśnie kolejny raz mi spieprzył i osobistą sunię, która się moczy i chyba nie jest to przeziębienie a posterylkowe nietrzymanie moczu :placz::placz::placz:
Czuję, że niewiele mi trzeba, żeby usiąść i ryczeć tak po prostu. Od reklamy nawet (więc nie oglądam tv :oops:)

Posted

[quote name='zasadzkas']Ja też mam dość. Mam w głowie już dwie suki w ciąży, które będą miały szczeniaki zabite domowymi sposobami, jedną kotkę (jak na razie), królika miniaturowego, który bezdomny biega po moim osiedlu i dziś właśnie kolejny raz mi spieprzył i osobistą sunię, która się moczy i chyba nie jest to przeziębienie a posterylkowe nietrzymanie moczu :placz::placz::placz:
Czuję, że niewiele mi trzeba, żeby usiąść i ryczeć tak po prostu. Od reklamy nawet (więc nie oglądam tv :oops:)[/quote]oj nie zazdroszcze Ci :shake: trzymaj sie kobietko:mad:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Noc minęła spokojnie. Ja spalam w pokoju z kotami i Viką i Barikiem. Scilunia miała dla siebie cały dom. Sara spała w przedpokoju. Nu a Rocki poszedł do swojego ulubionego garażu. Rano nie był niezadowolony ale pobiegł wpierw nie siu siu a wprost pod drzwi domu. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Schła łączy się z kotami i Barikiem bez problem a Vika z Rockim. Zaraz będę miała cały dzień dla sprzątania i przygotowania się do przyjazdu gości ale najpierw musze całe towarzystwo nakarmić. Trzymajcie kciuki za ogólne powodzenie akcji wysyłki i za dobrą drogę naszych aniołów i za świetne domki naszych pięknych dobeczków.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dzisiaj mam rekordowo ilość zwierząt w domu: 4 dobermany (Vika, Schila, Sara i Rocki , kundel Bari i 3 koty Max, Fifi i BenLaden. Aż 8 sztuk. Szok ale dobrze że męża niema w domu bo chyba by zwariował.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Schila dołączyła do całego mojego domowego towarzystwa bez problemów. Na razie w kagańcach ale i tak zatarć na razie niema. Wszystko spokojnie. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Schila z taką czekowością obwąchała moje koty które na nią absolutnie nie zwracają uwagi za wyjątkiem BenLadena, ten to od razu musiał pokazać że to on tu rządzi i rzucił się na nią z swoimi małymi pazurkami ale ona łatwo odskoczyła i więcej Benem nie interesuje się.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pozdrawiam wszystkich.[/SIZE][/FONT]