BeataJ Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Daga wlasnie jedzie do Elblaga! Trzymajcie kciuki abyb się udalo i aby suczki okazaly się fajniutkie :-) Beata Quote
łaciata Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Dobermania']O, Jezu, czy to ten, którego sprzedał 17-toletni Rafał, bo pies był zbyt łagodny??? :O Matko, takich ludzi to tylko :x :x :x :angryy: w łeb wielokrotnie i na leczenie $%^&$%$^#%^&*$#@^% gościa... :mad: Quote
Dobermania Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Aukcja na dobki, na razie tylko 2 rzeczy, potem dodam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3242997#post3242997 Quote
dzodzo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42991- tu jest watek o dwóch dobkach w poznanskim schronisku,tylko nie wiem czy juz o nich tu było czy nie ale chyba nie....:shake: Fajny chłopak z tego na zdjęciu. Quote
daga_27 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 mamy jedna. Ta mała. obie pozostale sa niestety jeszcze na kwarantannie. Nazwalysmy ja Sarah :-) foty jutro bo zapomnialam aparatu. Quote
aisaK Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dagunia, jesteś wspaniała!!! Czekamy w takim razie na foty, jak sądzisz? Jak ona się czuje?Może być chora? Quote
daga_27 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 na pewno jest starsza niz myslalysmy. jakis dziwny kaszel ma. jutro jestesmy umowione u doktora wiec sie zbadamy i dowiemy czy cos dziewczynce dolega. a tak, to przemila sunia, calujaca co 2 minuty ;-) Quote
daga_27 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wielkie podziekowanie dla AgaiTheta za pomoc i za przeorganizowanie swojego dnia na rzecz dobci. Wielkie dzieki Aga!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bira Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Właśnie rozmawiałam z panem z gratki. OMIJAĆ TYPA SZEROKIM ŁUKIEM!! Pierwsze jego pytanie to "co to właściwie jest"... a po moim wstępie o tym, że suki sa wysterylizowane stwerdził, ze absolutnie go to nie interesuje, bo on szuka psa w konkretnym celu:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Jeszcze się gotuję... Mam tylko nadzieję, ze tego psa nie znajdzie. Quote
dzodzo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ooooo, dzięki bira!!!ja sie do takich rozmów nie nadaję bo mnie zaraz nerwy puszczaja!!!!!!!!!!!!hak mu w smak! Quote
AgaiTheta Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 daga_27 napisał(a):Wielkie podziekowanie dla AgaiTheta za pomoc i za przeorganizowanie swojego dnia na rzecz dobci. Wielkie dzieki Aga!!!!!!!!!!!!!!!! Daga, nie ma za co, miło było Cię poznać :loveu: Mój synek tak czekał na mame w przedszkolu, że zasnął na dywanie :oops: Dobrze, że to twardziel! Quote
Mido Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 :modla: :modla: :modla: zeby zaden dobek nie trafil w jego lapy. Bo bedzie nastepna skrzywdzona psinka :-( . Quote
Rybc!a Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Daguś, dziękuję ci ! Aga, tobie również! Wiecie, wkurzyłam się. Byłam w schronie w sobotę- pytałam o tą najmłodszą dobciulkę. Mówili, że kwarantanna jej się kończy. A okazuje się, że ona dalej na niej jest. Skąd wiadomo, że sunia jest starsza niż myśleliśmy? Wydawała się być młodą sunieczką! Quote
AgaiTheta Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Niestety, mam wrażenie że sunia jest już do wydania, ta brązowa na pewno, przecież to już tyle czasu. My tej brązowej nie widziałyśmy, nie wiem czy jest, a panu chyba nie chciało sie sprawdzić - takie moje zdanie! Quote
Karilka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Słuchajcie! Chyba mam domek! Napisała do mnie dziewczyna: Hej! Odezwij sie jak będziesz na gg. Pisałaś ze nie masz co robić z dobermanami a jest jedna kobieta która by takiego z checia wzieła. Nie znam jej osobiście i nie wiem czy jest odpowiednia ale myślała na podstawie ogłoszenia ze jestes z jakiejs instytucji od adopcji i prosiła o pomoc. Moze miała być cos dla niej? Muszę sie jeszcze dopytać co i jak...i trzeba będzie tą panią sprawdzić:roll:. Ale to zawsze jakaś nadzieja! Którego dobka jak coś proponować? Quote
daga_27 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 AgaiTheta napisał(a):Daga, nie ma za co, miło było Cię poznać :loveu: Mój synek tak czekał na mame w przedszkolu, że zasnął na dywanie :oops: Dobrze, że to twardziel!o jaaaa, biedaczek:shake: Quote
daga_27 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 AgaiTheta napisał(a):Niestety, mam wrażenie że sunia jest już do wydania, ta brązowa na pewno, przecież to już tyle czasu. My tej brązowej nie widziałyśmy, nie wiem czy jest, a panu chyba nie chciało sie sprawdzić - takie moje zdanie!no pan sie upieral, ze ona jest, tylko ze wyjsc na dwor nie chce. a do srodka nie chcial nas niestety nawet na minute puscic:placz: ta druga czarna jest na pewno bo ja glaskalam. no nic, zrobie sobie jeszcze jedna wycieczke do Elblaga ;-) moze jednak najpierw zadzwonie ;-) Quote
daga_27 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Karilka']Słuchajcie! Chyba mam domek! Napisała do mnie dziewczyna: Hej! Odezwij sie jak będziesz na gg. Pisałaś ze nie masz co robić z dobermanami a jest jedna kobieta która by takiego z checia wzieła. Nie znam jej osobiście i nie wiem czy jest odpowiednia ale myślała na podstawie ogłoszenia ze jestes z jakiejs instytucji od adopcji i prosiła o pomoc. Moze miała być cos dla niej? Muszę sie jeszcze dopytać co i jak...i trzeba będzie tą panią sprawdzić:roll:. Ale to zawsze jakaś nadzieja! Którego dobka jak coś proponować? jak bedziesz juz z pania rozmawiala, to zapytaj jaki pies najbardziej by jej odpowiadal i wtedy dobierzemy odpowiedniego. a jak kontrola sie powiedzie, to bedzie rewelacyjnie! Quote
Karilka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Oczywiście że popytam... mam nadzieję że sie uda i znowu jakaś bida będzie miała człowieka:loveu: Quote
daga_27 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 niestety nie zdazylam dzisiaj isc z Sarah do weta. pojde w poniedzialek. przepraszam! Quote
Dobermania Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 wystawiam moje rzeczy na bazarku dobkowym: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44122 torebki i spodnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44127 Quote
Karilka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mieszaniec dobermana w Pabianickim schronisku: To podobno straaaaasznie żywiołowy pies, dominant. Pilnie potrzebuje nie byle jakiego domku bo w schronisku meczy sie bardzo z braku ruchu! Ma na imie Chaos:diabloti:. Tak o nim piszą: Nazwa: Pies 1021 Chaos Data dodania: 14-07-06, 11:50 Opis: Mieszaniec wielkości dobermana, czarny podpalany, włos krótki, uszy klapnięte, wiek około 1,5 - 2 lata. Doprowadzony 11.07.2006 z Pabianic. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 A ja z dobrymi wiadomosciami: Satti w niedziele jedzie do nowego domku:multi::multi: Napisała jeszcze do mnie wczoraj jedna dziewczyna zainteresowana Satti, no ale ze to juz nie aktualne to podaje wam jej mail: [email protected] Ula jest z czestochowy i juz ma jednego dobka-mysle,ze to dobry by był dom-ma dom z ogrodem...może chciałaby innego dobka-suczke...tylko musiałby byc z niedaleka od niej bo problem z transportem Quote
karusiap Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hmmm troszke dziwan sprawa bo do mnie Ula tez dzwonila...jest zdecydowana na Miske z mojego banerka:shake:nawet zgodzila sie na wuizyte przedadopcyjna,ktora zalatwaim...wiec troszke dziwne ze szuka tez innych bo pisala ze jest zakochana w tej suni i chce jej pomoc:roll: hmmm...ale zobaczymy bo podobno ma kota a ja nie wiem czy Miska lubi koty... Quote
Recommended Posts