Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na pewno jest starsza niz myslalysmy. jakis dziwny kaszel ma. jutro jestesmy umowione u doktora wiec sie zbadamy i dowiemy czy cos dziewczynce dolega. a tak, to przemila sunia, calujaca co 2 minuty ;-)

Posted

Właśnie rozmawiałam z panem z gratki. OMIJAĆ TYPA SZEROKIM ŁUKIEM!! Pierwsze jego pytanie to "co to właściwie jest"... a po moim wstępie o tym, że suki sa wysterylizowane stwerdził, ze absolutnie go to nie interesuje, bo on szuka psa w konkretnym celu:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Jeszcze się gotuję... Mam tylko nadzieję, ze tego psa nie znajdzie.

Posted

daga_27 napisał(a):
Wielkie podziekowanie dla AgaiTheta za pomoc i za przeorganizowanie swojego dnia na rzecz dobci. Wielkie dzieki Aga!!!!!!!!!!!!!!!!

Daga, nie ma za co, miło było Cię poznać :loveu:
Mój synek tak czekał na mame w przedszkolu, że zasnął na dywanie :oops:
Dobrze, że to twardziel!

Posted

Daguś, dziękuję ci ! Aga, tobie również!

Wiecie, wkurzyłam się. Byłam w schronie w sobotę- pytałam o tą najmłodszą dobciulkę. Mówili, że kwarantanna jej się kończy. A okazuje się, że ona dalej na niej jest.

Skąd wiadomo, że sunia jest starsza niż myśleliśmy? Wydawała się być młodą sunieczką!

Posted

Niestety, mam wrażenie że sunia jest już do wydania, ta brązowa na pewno, przecież to już tyle czasu. My tej brązowej nie widziałyśmy, nie wiem czy jest, a panu chyba nie chciało sie sprawdzić - takie moje zdanie!

Posted

Słuchajcie! Chyba mam domek! Napisała do mnie dziewczyna:
Hej! Odezwij sie jak będziesz na gg. Pisałaś ze nie masz co robić z dobermanami a jest jedna kobieta która by takiego z checia wzieła. Nie znam jej osobiście i nie wiem czy jest odpowiednia ale myślała na podstawie ogłoszenia ze jestes z jakiejs instytucji od adopcji i prosiła o pomoc. Moze miała być cos dla niej?
Muszę sie jeszcze dopytać co i jak...i trzeba będzie tą panią sprawdzić:roll:. Ale to zawsze jakaś nadzieja! Którego dobka jak coś proponować?

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Daga, nie ma za co, miło było Cię poznać :loveu:
Mój synek tak czekał na mame w przedszkolu, że zasnął na dywanie :oops:
Dobrze, że to twardziel!
o jaaaa, biedaczek:shake:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Niestety, mam wrażenie że sunia jest już do wydania, ta brązowa na pewno, przecież to już tyle czasu. My tej brązowej nie widziałyśmy, nie wiem czy jest, a panu chyba nie chciało sie sprawdzić - takie moje zdanie!
no pan sie upieral, ze ona jest, tylko ze wyjsc na dwor nie chce. a do srodka nie chcial nas niestety nawet na minute puscic:placz: ta druga czarna jest na pewno bo ja glaskalam.

no nic, zrobie sobie jeszcze jedna wycieczke do Elblaga ;-) moze jednak najpierw zadzwonie ;-)

Posted

[quote name='Karilka']Słuchajcie! Chyba mam domek! Napisała do mnie dziewczyna:
Hej! Odezwij sie jak będziesz na gg. Pisałaś ze nie masz co robić z dobermanami a jest jedna kobieta która by takiego z checia wzieła. Nie znam jej osobiście i nie wiem czy jest odpowiednia ale myślała na podstawie ogłoszenia ze jestes z jakiejs instytucji od adopcji i prosiła o pomoc. Moze miała być cos dla niej?
Muszę sie jeszcze dopytać co i jak...i trzeba będzie tą panią sprawdzić:roll:. Ale to zawsze jakaś nadzieja! Którego dobka jak coś proponować?

jak bedziesz juz z pania rozmawiala, to zapytaj jaki pies najbardziej by jej odpowiadal i wtedy dobierzemy odpowiedniego. a jak kontrola sie powiedzie, to bedzie rewelacyjnie!

Posted

Mieszaniec dobermana w Pabianickim schronisku:

To podobno straaaaasznie żywiołowy pies, dominant. Pilnie potrzebuje nie byle jakiego domku bo w schronisku meczy sie bardzo z braku ruchu!
Ma na imie Chaos:diabloti:. Tak o nim piszą:
Nazwa: Pies 1021 Chaos Data dodania: 14-07-06, 11:50 Opis: Mieszaniec wielkości dobermana, czarny podpalany, włos krótki, uszy klapnięte, wiek około 1,5 - 2 lata.
Doprowadzony 11.07.2006 z Pabianic.

Posted

A ja z dobrymi wiadomosciami: Satti w niedziele jedzie do nowego domku:multi::multi:
Napisała jeszcze do mnie wczoraj jedna dziewczyna zainteresowana Satti, no ale ze to juz nie aktualne to podaje wam jej mail: [email protected] Ula jest z czestochowy i juz ma jednego dobka-mysle,ze to dobry by był dom-ma dom z ogrodem...może chciałaby innego dobka-suczke...tylko musiałby byc z niedaleka od niej bo problem z transportem

Posted

hmmm troszke dziwan sprawa bo do mnie Ula tez dzwonila...jest zdecydowana na Miske z mojego banerka:shake:nawet zgodzila sie na wuizyte przedadopcyjna,ktora zalatwaim...wiec troszke dziwne ze szuka tez innych bo pisala ze jest zakochana w tej suni i chce jej pomoc:roll:
hmmm...ale zobaczymy bo podobno ma kota a ja nie wiem czy Miska lubi koty...