Jump to content
Dogomania

Nadzieja Dobermana-aktualne info www.nadzieja-dobermana.pl - POMOZ DOBECZKOM!

Recommended Posts

Posted

Śliczny, wysłałam go na nasza stronkę.

A teraz wspaniałe zdjęcia naszej Dianki, z Gdańskiego schronu, która znalazła super dom w Niemczech:

Luna też ma nowy dom!!!
Jak tylko dostanę zdjęcia-wkleję.
JESZCZE RAZ DZIEKUJEMY NASZEJ KOCHANEJ ORGANIZACJI NIEMIECKIEJ!!!ZA TAKIE DOMKI!!!:loveu: :loveu: :loveu:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strona nie była aktualizowana bo nie miałem internetu, dopiero dzis naprawili usterkę. Z góry Was za to przepraszam :oops:

A co do psiaków, czy to nie są czasami ogrodzenia elektryczne?:roll:

Posted

zameczy mnie mysl o gluchym dobciu...facet juz go nie chce..trzeba cos zrobic,tylko co?schron dla niego to katastrofa,psy ga szybko...wiecie sami:(
a jak on teraz ma w tym domu?:(
to jeszcze dziecko!!!!:placz::placz::placz:

Posted

dzodzo napisał(a):
chyba w najsmielszych snach nie marzyłam ze Dianka będzie taka szczęsliwa jeszcze:)))))
karusia ten niesłyszący to szczeniak jescze?

tak, 4-miesięczny

Posted

Hektor - jestem w kontacie z klementynka, dam znac dzis w jakis sposob mozna ten doemk sprawdzic ( tzn. kiedy, o ktortej i gdzie to dokladnie jest )

Karmi - napisalam do Hakity czy da rade domek sprawdzic, dam znac.

Beata

Posted

Dzwonił ktos do pana od głuchego szczeniaka?
Czy ma szanse przesłac zdjęcia?
Może w Niemczech znalazłby dom...
Narazie brakuje mi pomysłów co z nim zrobić. Ile facet daje nam czasu? Cholera, dlaczego tyle się ociągał!

Posted

w Pabianicach od 2 tygodni przebywa ok 4 letni piękny doberman.
Pies ma właściciela, jednak ten go nie odebrał (pewnie nie jeszcze nie wytrzeźwiał :cool1: ). Kierownik schroniska próbuje sie z nim kontaktowac ale bezskutecznie, przy najbliższej okazji zostanie mu podsunięty do podpisania papier o zrzeczeniu sie praw do psa. Pies jest chudy, z opinii sąsiadów wielokrotnie wył z głodu, dokarmiali go ludzie, sąsiedzi.

Pies jest łagodny do ludzi, nie wiem jaki stosunek do innych zwierząt. Śmiesznie stawia uszy. Ogon cięty.
Jest raczej spokojny, nie wykazuje agresji.

Posted

Dzwonilam do Pana od gluchego dobka. Pies jest w Łękowicy, kolo Żywca. Pan go juz kupil ( bez papierow :angryy: ) z czesciowa gluchota. Pies ma teraz 5 miesiecy. Powiedziano mu, ze ta gluchota jest do wyleczenia ale
Pan mowi, ze go leczyl i teraz weterynarze rozkladaja rece i mowia, ze nie da rady….Pies czesciowo slyszy. Ten Pan mieszka na wsi, ma duzy ogrod i potrzeba mu psa slyszacego. Nie mogl za bardzo gadac prosil o maila i ma się odezwac, wyslac foty, info nt tej gluchoty i leczenia. Wiec poczekajmy. Najwyzej się przypomne za dwa dni.
Beata

Posted

Hertora juz nie ma, adoptowany 11 lipca. Nikt mnie nie powiadomil, mimo, ze dzwonilam w sprawie Dianki po 11 lipca....eh....Nie wiem gdzie trafil.

Jesli nowy, ok 3 lat ale taki powiedzmy dobkopodobny.

Beata

Posted

Beatko czyli ma Twojego maila??jestes kocchana!
ma duzy ogrod i nie moze dac szansy biednemu psu:angryy: gdyby byl zdrowy to by zatryzmal go:(
najwazniejsze by przeslal leczenie jakie stosowal,moze jest szansa dla tego psiaka...

Posted

dzodzo napisał(a):
a Panstwo co chcieli Hektora nadal chetni?ten z Mielca jest bardzo podobny, tez mlody i kopiowany...no i maja go bliżej;)

Czyj nr telefonu podac aby sie skontaktowali i mogli cos o tym z Mielca sie dowiedziec? Jak ten pies sie nazywa?

Juz wiem - ten co Ulka18 wstawila?

Beata

Posted

Lepiej nie do schronu tylko do kogos....wiecie jak ludzie reaguja jak podam nr do schronu.
Ulka18 - pomozesz? Chcialabys aby ten Pan z Rudy Slaskiej, co byl na Hektora chetny, zadzwonil do Ciebie w sprawie tej chudzinki z Mielca?

Beata

Posted

Beatko, problem w tym, ze ja tego dobka w ogole nie widzialam :shake: nic nie wiem na ten temat, zdjecia dostalam od Pana Kierownika schroniska, zdjecia robili aparatem Pani Izy (pracownicy).

Jesli by ten Pan dzwonil, to tylko z kierownikiem trzeba rozmawiac.
Pan Kierownik Andrzej Skowron, ale pewnie nic wiecej temu Panu nie powiedza, poza tym, ze pies jest spokojny, zrownowazony, przywieziony do schroniska jako bezdomny z Ostrowca Swietokrzyskiego.
Datek za psa dowolnej wysokosci, wymagane jest podpisanie umowy adopcyjnej. Schronisko czynne codziennie od ok.8 rano do zmroku.